Egy kormány nem szólhat bele abba, hogyan szabja meg árait egy légitársaság, amiatt legfeljebb az utasok panaszkodhatnak – mondta többek között O'Leary Európa legnagyobb fapados légitársaságának első embere.

Így szigeteli el Orbán az országot: a Ryanair ritkítani fogja a magyarországi járatokat

Tegnap Michael O’Leary kijelentette, hogy az extraprofitadó miatt ritkítani fogják a magyarországi járatokat, és idiótának, ostobának és hibbantnak nevezte az Orbán-kormány gazdaságfejlesztési miniszterét, Nagy Mártont.

A durvuló cicaharcról már mi is beszámoltunk, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter azt üzente Ryanair vezérigazgatójának stílusa elfogadhatatlan és hagy maga után kivetni valót.

Bárcsak akkor is ilyen gyorsan születnének meg a légitársaság válaszai, amikor a magyar állampolgárok fordulnak hozzá ügyfélpanasszal

– tette hozzá Nagy Márton.

Egy kormány nem szólhat bele abba, hogyan szabja meg árait egy légitársaság, amiatt legfeljebb az utasok panaszkodhatnak, az pedig álszent érv, hogy az új adóval a magyar családoknak segít a kormány hangzott el a fapados légitársaság vezetőjétől a hvg.hu-nak adott interjújában, ahol idiótának, ostobának és hibbantnak nevezte az Orbán-kormány gazdaságfejlesztési miniszterét.

Nem hiszem, hogy megszüntetnénk desztinációkat, de minden bizonnyal kevesebb időpontban fogunk járatokat indítani: van, ahol a heti sűrűség fog csökkenni, van, ahol a napon belüli járatok száma. Mert azt minden elismert közgazdász megmondaná, hogy ha adót emelnek, akkor visszaesik a jövedelem, hiszen ki akarna ide jönni, amikor mehet mondjuk Csehországba is, Szlovákiába, Görögországba vagy Portugáliába is, ahol nem kell ezt az extradíjat kifizetni. 

– tette fel a kérdést a társaság igazgatója, majd kitért arra is, hogy miért jönnének Magyarországra, ahol van egy miniszter, aki megadóztatja azt a kiváltságot, hogy valaki belépjen az országába.

Forrás: ATV.hu
Fotó: Pixabay.com

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Maga orbán geci kéri a minisztereitől ezeket az extraadókat... amennyit elbaszott választáskor ezáltal igen negy milliárdis államhiányt állitott fel.
Doszika
@Shikari: Mint mindig, pöcs vagy birka!
gina
Persze fontos hogy ez a ripacs beteg cigány ingyen repdessen a nép pénzén... aljas patkány---a többi nem is érdekli ezt a felfuvalkodott elmebeteget
Clavigo
@Shikari: Hülye vagy ,mint elefánt segge..
jesz
a rájener ritkít?..a többi légitársaságnál már indulnak is a helyét elfoglalni...hogy áthárítják a pótdíjat az utasokra? Hát persze...ugyanis van rá elegendő fizetős kereslet...a légitársaságok azonnal észreveszik, ha csökken a forgalom(utaslétszám)...
Ki kell menni Ferihegyre, és a teraszról meg lehet nézni a percenként felszálló gépeket...nem üresen repülnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.