Az M1-es autópályán egy korábbi baleset okoz torlódást. Záhonynál a 4-es főút kilépő oldalán 8 órás a várakozás.

Az Útinform június 27-én, hétfő reggel 7:07-kor kiadott összesítése szerint a következő a helyzet a magyar közutakon:

- Az M0-s autóút déli részén, az M1-es autópálya felé a 7-es km-nél kigyulladt egy kamion. Egy sáv használható, a diósdi emelkedőn ezért lassult le a forgalom.

Útinform: kigyulladt egy kamion az M0-s autóút déli részén

Fotó: Illusztráció/police.hu

- Az M1-es autópályán, Budapest felé, Bicske térségében korábban felborult egy furgon. A 37-es km-nél továbbra is zárva tartják mindkét forgalmi sávot, a járműveket a leállósávon engedik el, ez az oka torlódásnak. Sokan kerülnek a 39-es jelű bicskei kijáratnál, így az 1-es főúton is lelassult a tempó.

- Kiégetett egy autószállító tréler az M86-os autóúton. Szombathely felé a magyarkeresztúri kijárat előtt a 135-ös km-nél, csak a belső sáv járható.

- A 610-es főúton, Kaposvár átkelési szakaszán a 67-es főút csatlakozásánál összeütközött egy személyautó és egy kisteherautó. A többsávos szakaszon irányonként csak egy-egy sáv járható.

Élénk forgalom a főváros irányába, több helyen lassul a haladás

Élénk a forgalom a főváros környéki utakon. Lassú a haladás az M3-as autópályán Bagnál és az M0-s autóúttól befelé, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól, valamint a 11-esen Szentendrén. Az M0-s autóúton, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, Üllő térségében torpan meg a haladás.

Több határátkelőnél nagy a várakozás

A magyar-ukrán határszakaszon, a 4-es főúton a Záhony határátkelő kilépő oldalán, az erős személy és kamion forgalom miatt közel 8 óra a várakozási idő.

A 41-es főúton a beregsurányi határállomás előtt, szintén megnőtt a várakozási idő, 2 órát kell várakozni a személygépkocsikkal a kilépés előtt.

Felújítások miatti korlátozások

Pest megyében, Vecsésen a Dózsa György úti vasúti átjárót felújítási munkák miatt kedd reggel 8 óráig lezárták. Addig a 4-es főút felé kell kerülni, a javasolt kerülő utat táblák is jelzik.

Komárom-Esztergom megyében, Ászáron, a Tárkányra vezető úton a 16-os km-nél lévő vasúti átjárót felújítják, ezért azt ma délután fél 1-ig lezárták.

Forrás: utinform.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.