Alapvetően együttérzését fejezte ki a kormány által kicsinált több százezer kisvállalkozó felé Felföldi József, Debrecen egyik leggazdagabb embere – szúrta ki a Debreceni Nap.

Magyar milliárdos üzent a megszívatott kisvállalkozóknak: "Sajnálom! Vérzik a szívem értetek!"
Fotó: Facebook/Felföldi József

Az édességiparban utazó milliárdos közösségi oldalán azt írja, sajnálja, hogy ez történt, és arra kéri a katásokat, ne adják fel álmaikat.

Sajnálom, azt, ami veletek történt! Sajnálom az igazságtalanságot! Azt, hogy hetek leforgása alatt a fejetek felett döntöttek. Hogy alig pár napja indult a BKIK KATA konzultációja, de még az eredményeket sem várta meg a kormány máris hozott egy olyan döntést, amit igazán nem reformnak és óvatos gyomlálásnak, hanem a teljes gyomirtásnak szánt

- írja Felföldi, aki sajnálja, hogy "a kampányszlogennel ellentétben a kisvállalkozóknak kell megfizetni a háború és a választás előtti költekezés árát.

Számomra ez azt az üzenetet hordozza, hogy azok az emberek, akik tavasszal a nép által kaptak felhatalmazást úgy érzik bármit büntetlenül megtehetnek bárkivel. Korlátlan hatalom, az azzal járó felelősségtudat és empátia nélkül. Vérzik értetek a szívem!

- fogalmaz a vállalkozó, aki úgy véli, az államkasszába lehet, hogy így pár milliárd befolyik, de a nemzet jó szakembereket, különleges álmokat és nagy álmodókat veszít majd.

Forrás: debreceninap.hu

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Virág Árpád
@T-Boly: A kulák elnevezés és a kulák létforma későbbi, mint ahogy a te őseid a fronton harcoltak! Ne keverjük össze a szezont a fazonnal!
A kulák megbélyegzettet jelent! A kulák sose vett el senkitől semmit - még az őseidtől sem! A kulák ember - mielőtt megbélyegezték- csendben, szorgalmasan dolgozott a családjáért küzdött, sőt nem kizárt, hogy közülük is harcoltak a fronton, mert ugye családos emberek voltak mind a felmenőik is. (Tudok olyanról, akit 1947-ben a Szövetséges Ellenőrző Bizottság hozott haza.) Előfordulhat, hogy a te őseiddel egy alakulatban küzdöttek a hazáért, mert igaz magyarok voltak, függetlenül attól, ki volt a kormányzó - a magyar hazát védték mindannyian!
Én tisztelem a te őseidet is! Ha élnének, ők ezekért a sorokért nem lennének büszkék rád!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@balos: Egy balos csak nácizni tud! Persze azt sem tudja a szerencsétlen mit jelent.
T-Boly
@Virág Árpád: Garancia nincs ! Nálam eddig még minden rendszerben működött.
Virág Árpád
@T-Boly: Akkor annyit is ér az ingyen jótanács!!!
Ha tanácsadóra van szükségem, szerződést kötök vele, megfizetem, számlát ad, s ha működik a dolog, legközelebb is hívom...
Téged nem hívlak!
T-Boly
@Virág Árpád: Én meg azt mondom,hogy ne hívjál !
És ha megoldható,ha nem kerül nagy erőfeszítésedbe az önmegtartóztatás,akkor ne is írj !
És ha én nem írok akkor ne is válaszoljál !
Érted?
Fogadom ,nem érted !
Virág Árpád
@T-Boly: Akkor ne írj! Fejezd be! Most !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.