A Pénzügyminisztérium szerint ezzel tartják a kijelölt hiánycélt. Az államháztartás önkormányzatok nélkül számolt úgynevezett központi alrendszere 2892,3 milliárd forintos hiánnyal zárta az első fél évet - közölte pénteken a Pénzügyminisztérium (PM). Június végéig a központi költségvetés 3040,7 milliárd forintos, a társadalombiztosítás pénzügyi alapjai 26,8 milliárd forintos hiányt, az elkülönített állami pénzalapok 175,2 milliárd forintos többletet értek el. A minisztérium közleménye hangsúlyozta, hogy június végéig az előző év azonos időszakához képest 13,5 százalékkal nőttek az adó- és járulékbevételek - hangsúlyozta a minisztérium tájékoztatója.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: csak úgy....
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
Az államadósság 2022.05.31.-én: 43.580 mrdFt.
Az államadósság 2010.05.31.-én: 19.600 mrdFt. (Jajjaj! Akkor kik is adósították el az országot?)
És Orbánék tartják a hiánycélt, a saját zsebükben. (nagyondühös /444)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
@csak úgy...: végre egy "jó" hír !
" A minisztérium közleménye hangsúlyozta, hogy június végéig az előző év azonos időszakához képest 13,5 százalékkal nőttek az adó- és járulékbevételek" a kis huncutok, csak nem titokban adókat emeltek!?"
Gondolom a minimálbér 200e-re elemelése, ez azt is jelenti, hogy nem kevés ember él minimálbéren.
Az áremelések is megemelték. Bevallásuk szerint ennyivel több pénzt vettek ki az emberek zsebéből.
verőce21
@csak úgy...: Azt hiszed, te pribék, ezzel a költségvetési mutatvánnyal hurkot tettél a demokrácia nyakába? A folyó költségvetési hiányt a gdp %-ához kell vizsgálni mindig...!

Elmenekültél '89-ben az országból, mert szabadultak a politikaiak, akiknek játszottál az életével az intézetben...?
csak úgy....
@verőce21: te egy született seggfej! :) valaha az életedben volt már ,legalább 1db. igaz mondatod? már jobban hazudsz mint fideszék,pedíg ök profik..
verőce21
@csak úgy...: Elmenekültél '89-ben az országból, mert szabadultak a politikaiak, akiknek játszottál az életével az intézetben...?
teuton
@verőce21: Ezt a baromsagot kia adta be neked, hogy az allamadossagot a GDP %aban kell nezni??? Mert egyedül kitalalnod ehhez hülye vagy... Melyik orszagban van igy??? De ha a GDPhez akarod szamolni, akkor is ;MO a 3. legrosszabb helyen volt 2021ben a nem euros orszagok között, Bulgarianak pl. csak 1/3 annyi az adossaga!!! Ja, olvasni es szamolni kellene megtanulni, nem csak propagandahazugsagokat firkalgatni napi 25 oraban!
amortizáltok
ki és mire szórt el ennyit ??? felelős vagy válasz ? akkor tán adót sem kéne kivetni semmire senkire mert ugyis elhajigálnak minden fillért, az meg Nekünk sem okoz gondot álambácsi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.