Szomorú: egy ilyen tragikus eseménynek, kegyetlen, kettős gyilkosságnak kellett megtörténnie, hogy végre ébresztőt fújjon a lelkekben! – mondta lapunk szerkesztőségében Balogh Albert, a megyei Közgyűlés tagja.

Forrás: boon.hu
Feltöltő: shine111
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
masterboy
@MUSZI:" Kezet kellene egymással fogni magyaroknak meg romáknak."Persze,sor kerulhet erre is,de amig nem fogadjak el es nem tartjak be a magyarok torvenyeit,addig nincs mirol beszelni.Hogy ki kovette el a tatarszentgyorgyi gyilkossagot,azt nem tudni,de ha itt is romak gyilkoltak romakat,mint Pecsen,akkor mizu?Hallottal mar a Roma uzsorasokrol?
sara
Ezeket nem érdekli kik a valódi elkövetők !
A kézigránátos gyilkosokról már kiderült hogy romák, de azota is összevissza hazudoznak, lázitanak,gyülölködnek, rasszizmust üvöltöznek. miért is ? mi a bánatot csinálna ez a rengeteg ( megélhetési) politikus ha nem a hazudozásaikból élnének, talán elmennének dolgozni
janos
RÁKENIK A MAGYAROKRA, PEDIG MÁR KISZIVÁRGOT HIREK SZERINT ROMÁK VOLTAK AZ ELKÖVETÖK. CSAK NEM MERIK NYILVÁNOSÁGRA HOZNI
furfang
Hát ha romák voltak akkor nyugodtan fel lehet ajánlani az 50 millát, mert soha nem kell kifizetni a rendőri budgetből, mert soha nem fogják bevallani a nyilvánosságnak.
saso13
RÁKENIK A MAGYAROKRA, PEDIG MÁR KISZIVÁRGOT HIREK SZERINT ROMÁK VOLTAK AZ ELKÖVETÖK. CSAK NEM MERIK NYILVÁNOSÁGRA HOZNI

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.