Az Állítsátok meg a magyarországi erőszakot! jelszóval meghirdetett demonstrációt különböző társadalmi és roma csoportok.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
antonka
nyitva vannak a határok, fogadják őket be, biztositsanak nekik megfelelő feltételeket. az én feltételeimet magamnak kellett biztositani, nem másnak. az egészségügyb en pedig ma voltam orvosnál, 4 cigány volt előttem, én 10 ezret fizettem a gyógyszertárba, nekik mind a négynek közgyógya volt. akkor most ki is van hátrányba? nyugdijas vagyok kisnyugdijas. de nekem nem jár a közgyógy, mert nem vagyok elég sötétbőrü.
nyirtass
Azt ez a nagyon korrekt cikk elfelejtette megírni, hogy az az 50-100 főt többségében a Magyarországon éhségben és mélyszegénységben élő cigányok tették ki.
A jelenlegi kormány az, akinek érdeke a magyar cigány feszültséget szítani. Nem elég, hogy Gyurcsány miatt rajtunk rögög az egész világ, még azt is megengedik ezeknek a tetveknek, hogy hazugságokat külrtöljenek szét a világba a magyarokról!
Edy Andre
@nyirtass: Nem gondolom, hogy bárki is szít itt bármit. A romák integrációja nem csak nálunk nem tart sehol. Részben mert mindenhol szart bele a mindenkori kormány, részben mert a cigányság nem nagyon akar/tud beilleszkedni, még akkor sem, ha ehhez segítséget kap.

Amúgy meg ez az Emerich Gerhardt Horvath monnyon le. Mi értelme egy ilyen akciónak? Meg hecckampányt emlegetni. Meg a romákkal szembeni erőszakról sírni... Kiderült már, hogy nemroma gyilkol? Nem. És és és...
nyirtass
Erre a mocskos cikkre, olyan düh roham önt el, hogy esküszöm nem érdemes velük egy percig sem jóindulatúnak, segítőkésznek lenni. Aki akart az eddig is be tudott illeszkedni, ez után is be tud ha akar.
Az egyébként jóindulatú embereket pontosan így fordítják maguk ellen. Az én birka türelmem is elfogyott és azok táborába sorolok át akik nem tartják érdemesnek őket arra, hogy egyáltalán emberszámba vegyék.
nyirtass
Innéttől engem is lehet rasszistázni, mert kiharcolták maguknak!
nanena
Beütöttem a google-ba ennek a Horvathnak és a Romano Service-nek a nevét és csak az indexes cikk találat jött ki. Mintha nem is lenne ilyen szervezet, csak erre a találkozásra alakult egy olyan vezetővel, aki eddig nem is tudom hol volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.