Szijjártó Péter erre azt reagálta: “minden bizonnyal rendkívül barátságos beszélgetésre” várták a bukaresti nagykövetet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Szargyártó latod mások is be tudják kéretni a nagyköveteket nemcsak te,aztán megy a sértődés,hogy báncsák a szegíny mátyárokat
drrotf
Hogy mi miben vagyunk érdekeltek azt nem kell magyarázni, Orbán beszéde világosan megmutatta, hogy mi nem viseljük el a kritikát szó nélkül, és ha mód és lehetőség van a másik fél nevetségessé tételére akkor azt Orbán azonnal kihasználja.Úgy gondolja, hogy Orbán , hogy egyedül neki van joga egy másik országban úgy viselkednie mintha otthon volna, és a románok is zt gondolják amit ő, hogy országukban ők mondják meg hogy mit lehet és mit nem csinálni.Csak ennyi, és nem több, ennyit kellene Orbánnak ismerni a viszonyokból.
simmering73
Ha nem engedik be az országba ezeket a felforgató elemeket, most nem kellett volna bekéretni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.