simmering73

Mától érvényes az újabb veszélyes brüsszeli szankció: a magyar kormány megvédte Magyarországot
Matyi, te bugris. Energiajogászok (hahaha) gyöngye. Mit törődsz te a döglődő nyugattal? Mi meg vagyunk védve a matyarok atyuskája révén.
Mínusz 78 fokot mértek az Egyesült Államok északkeleti részén
@jesz: A hőérzet (windchill) a hőmérséklet és a szél függvénye. Ez az idióta cikk egy -78 fok-ról szól egy hegycsúcson. Ez úgy érhető el, hogy a hegycsúcson 100 km-es szélben -30 fokban 5 percig mész széllel szemben. Akkor a hőérzet -78 fok.
Mínusz 78 fokot mértek az Egyesült Államok északkeleti részén
Megnéztem, kamu. Ne keverjük a hőérzetet meg a hegycsúcsot össze a valós városi értékekkel. Arrafelé a leghidegebb most -20, -23 fok.
Dzsudzsák Balázs büszkén pózol a Fidesz akkumulátorgyár-párti emberével
Ez a Dzsudzsák már most több sikert ért el a fidesz berkein belül, mint a focival.
Csányi Sándor a Nagy-Magyarország jelképéről egyeztetett az UEFA-val
"Csányi, Orbán és a futballnemzet más vezetői szerint nincs abban semmi politika, ha egy ország nem ismeri el az államhatárokat, és saját államának részeként jelöl meg olyan területeket, amelyek más országokhoz tartoznak. A szomszédban épp emiatt dúl egy népirtó háború. De szerintük ebben semmi politika nincs. Ahogy az árpádsávos zászló használatában sincs semmi politika, függetlenül attól, hogy az a nyilas rémuralmat idézi. A nyilasok zászlója volt, és senki nem azért használja, mert a középkorban Magyarország zászlója volt. Az árpádsávos zászlót kizárólag nyilas jelképként használják és a nyilasok által Dunába lőtt zsidóknak üzennek vele."
nepszava.us/a-nagy-magyarorszag-terkep-irredenta-az-arpadsavos-zaszlo-nyilas-jelkep/
Itt van az Orbán-kormány rendkívüli bejelentése
@Németh István: Eltakarodsz te a mocskos büdös kurva anyádba, tetves kotonszökevény. Apád vert volna a meszelt falra.
A kormány megerősítette: a tanárok 75%-os béremelést kapnak
"Tíz százalékos emelésről beszél Rétvári és arról, hogy amint megérkeznek az uniós források, azonnal 21 százalékra emelkedhet ez a szám. Emelkedhet, feltételes módban emlegetik ezt a kormány politikusai, hiszen ők is pontosan tudják, hogy ígérgetni bármit lehet, annak semmiféle következménye nem lesz, hiszen egy politikus élete (a létező kivételektől eltekintve) másból sem áll, mint hazudozásból és ígérgetésből. De van pofájuk bejelenteni, hogy 2025-ig akár 777 ezer forintra is emelkedhet egy pedagógus átlagfizetése, nyilván bruttóban. A gond csak az, hogy ehhez az emeléshez a kormány elmondása szerint uniós forrásokra van szükség, azok nélkül nem tudják megoldani, hiszen nincs pénz a költségvetésben erre. Nincs, mert irdatlan baromságokra sikerült elkölteni ezer milliárdokat, amelyeket ha a tanárok fizetésemelésére fordítottak volna, akkor ma nem kellene azzal jönni, hogy ameddig az EU nem utal, addig nincs fizetésemelés."
kolozsvaros.com/2023/02/04/hany-evtizede-nezik-mar-hulyenek-oket/
Magyarországon javult a demokrácia
@KisTehen: Te tényleg ilyen hülye vagy? Ökörkörös agymosott illibcsi.
„Lesz vitánk a következő hetekben” – Magyarország megint szembemegy az EU határozatával
@KisTehen: Látod milyen hülye vagy? Nem azért van 9 csomag, mert ennyire erős az agresszor, hanem úgy gondolták minden egyes szankció után, hogy jobb belátásra jut Putler és befejezi a háborút.
Szijjártó keményen beszólt az amerikai nagykövetnek: "Semmi köze nincsen hozzá"
"Amerikának joga van tisztázni, hogy Magyarország kinek az oldalán áll. Az amerikai nagykövetnek kötelessége képviselni az amerikai érdekeket és az amerikai értékeket, valamint a NATO érdekeit. Szijjártó el van tévedve, amikor azt képzeli, hogy az Egyesült Államok nem kérheti számon Magyarországtól a fegyvertársi hűséget, s nem vetheti Magyarország szemére az ellenséges propagandát, Amerika, a Nyugat és a NATO ellenségeivel való összejátszást. Mert Orbán az oroszoknak dolgozik, ez nem vitás. Ezt pedig csak megerősítik az ilyen pökhendi, alpári stílusú nyilatkozatok."
nepszava.us/amerikanak-es-a-nato-nak-van-koze-ahhoz-ami-magyarorszagon-tortenik/
Medián: a fiatalok nem szívlelik a Fideszt, az idősek szinte rajonganak érte
"Érezzétek a törődést, érezzétek a dohos múlt matyómintás feelingjét. Ezt ígértük, ez lett. Vármegyék, ispánok, kegyelmes urak egymás hegyén-hátán, akiknek ha valami megtetszik, elveszik, kisajátítják, lenyúlják és utána arcon köpnek. A budai Várban pöffeszkedik a kegyelmes úr, Hatvanpusztán építkezik a mi adónkból, az európai emberek pénzéből, Tokaj-Hegyalján issza a bort, a ménesbirtokon urizál, magánrepülővel repked, a kitartott arisztokratái szintén rázzák a rongyot, jachtoznak, kurváznak, drogoznak. Jól megvannak. A díszmagyarban feszengő jó miniszter asszonytól, a bűnöző propaganda miniszterig, aki a találmányából él. Nem mellesleg tényleg feltalálta a spanyol viaszt, azt, hogy mivel lehet hergelni, uszítani, megosztani, egymás ellen tüzelni a népet. Tökéletesen működik."
kolozsvaros.com/2023/02/03/deresre-huzott-orszag/
Medián: a fiatalok nem szívlelik a Fideszt, az idősek szinte rajonganak érte
Érdekes helyen lakok, errefelé az idősek szinte kivétel nélkül utálják a fideszt. Ezek szerint nálunk FMÖ van.
Csődöt mondott a Puskás Akadémia a tök utolsó Vasas ellen
Látom az Akadémia működik. Csupa magyar gyerek kergeti a labdát (már ha megtalálják).
Gyönyörű, fiatal lány holttestét találták meg a Dunában – ő volt az
@namihami: Amiért hír nekünk, hogy Pakisztánban szakadékba zuhant egy autóbusz vagy Indiában elsüllyedt egy dzsunka.