simmering73

Furcsa indokkal szüntetik meg az Országos Meteorológiai Szolgálatot
Látjuk a változást a királyi szennycsatorna időjárás jelentésein. A meteorológusok már mindennel foglalkoznak, csak az időjárással nem.
Orbán: Ursula von der Leyen Soros embere lett
@Shikari: Beléd is jó reggelt idegen. Ne feledd, munkanap van. Ideje indulnod a munka világába.
Újabb véres háború törhet ki, nagy veszélyben van Európa
Biztos voltam benne, hogy az ó-rigó, a horror szennylap. A beküldő meg durbincs, csak már szégyellik kitenni.
Akár 20 centi friss hó is hullhat – mutatjuk, hol lesz rá a legnagyobb esély
A meteorológiában eddig az "akár" szó nem létezett. De az újhullámos nemzethy matyar meteorológiában akár elő is fordulhat.
Szénné alázták Bayer Zsoltot, ilyen trágár osztást talán még soha nem kapott
Annyira mellbe b@szta a fidkányokat ez a videó, hogy csak shikari meg a dublóre (a négylábú) tudott felmakogni. Verőce itt nem számít, ő kezelés alatt áll, nem beszámítható.
Kósa Lajos szerint a Fidesz mostani harca Magyarország egész történelmén átível
"Ha nem a Gestapo és az Államvédelmi Hivatal (ÁVH) NER-kompatibilis megfelelője lenne a „Szuverenitásvédelmi Hatóság”, bohózatnak és nevetséges giccsparádénak is nevezhetnénk azt a hazudozást, amit ezzel kapcsolatban folytatnak. Mivel ez a nyílt diktatúra törvényessé tételét jelenti, nincs mit nevetni rajta, mert habár röhejes, viszont rendkívül veszélyes."
nepszava.us/a-szuverenitasvedelmi-hivatal-avh-feladata-es-jogkore-megis-kiterjed-a-sajtora/
Diadalittasan jelentette be Szijjártó: Továbbra is ellenállunk a brüsszeli nyomásnak
"...hozzátette, hogy tévednek, akik azt állítják, hogy a harctéren van a megoldás". Ezt egyeztetted a ruszki havroddal is?
Egyre jobban zavarja az uniós diplomatákat Orbán vétó-handabandája
"Egyvalami ennek a nyitott kapukat döngetésnek az alapján is biztosnak tűnik: valószínűleg nem Orbán és az ő pehelysúlyú bandája fogja ezt a kérdést eldönteni, mindenki más fejére taposva. A magyar birodalmi állampárt, az ő választottai és senki által meg nem választott bürokratái egyre inkább akkora szerepet töltenek be az Európai Unióban, mint itthon az ellenzéki pártok: semmilyet. Beleértve a 12 senki földjén kóválygó EP-képviselőt, akik semmilyen szóra érdemes, kisebb vagy nagyobb befolyással bíró pártcsaládhoz nem tartoznak, legfeljebb a jó fizetésért és a nem sok sikerrel kecsegtető szabotálásért tengődnek a bűnös, hanyatló városban. Bomlasztani, rágalmazni és hangoskodni, a gazdájuk kollaboráns politikáját képviselve és nem azért, hogy elősegítsék a közös munkát."
kolozsvaros.com/2023/12/04/marpedig-ezt-az-undorito-hazardirozast-is-szankcionalni-fogjak/
Jó hírt kaptak az autósok, olcsóbb üzemanyagot hoz a Mikulás
Egy uniós előírás miatt sajnos mindenképp emelni kell majd, pontosan 41ft-tal. A többi uniós előírás meg le van szarva.
Örülhetnek a nyugdíjasok: ma pénz áll a házhoz
Annak örüljön, hogy máris a seggére lehet csapni,? Az okosabbja pedig félre teszi és akkor veszi elő, amikor tényleg meg kell jönnie. Akkor meg minek örüljön, teszellemi alultáplált cikkíró.
A telefonkönyveikkel villogtak a kormánytagok
"A mindannyiunk életét alapjaiban befolyásoló történésekről szóló beszámolók versenyében második helyezést ért el az a nagyon fontos információ, hogy ki a leghíresebb ember a fideszes politikusok – elsősorban természetesen Orbán Viktor – telefonjában. Úgy tűnik, Donald Trump vagy nem híres, vagy telefonszámot cserélt, és az új elérhetőségét nem adta meg az ő lecsós-pajtásának, mert Chuck Norris és Novák Katalin kanyarban előzte a bukott amerikai elnököt. Az mondjuk erősen meg is lepne, ha Istvánné telefonszáma nem lenne meg a gazdának. Az ember általában számon szokta tartani a tulajdonát."
kolozsvaros.com/2023/12/04/eppen-az-ilyen-alakok-elleneben-jott-letre-az-unio/
Kiderült, mi okozhatta a rendőri igazoltatás alatt meghalt magyar férfi halálát
Magyarul semmi nem derült ki, hacsak az nem, hogy a cikk írója szed tudatmódosító szert. A férfi halálát majd a boncolás fogja kideríteni.