simmering73

Szijjártó politikai boszorkányüldözést kiáltott az oltás kapcsán
"a kormány emberek életét, egészségét és munkahelyét védi" Na pont ezt a hármat szarjátok ti le magas ívben.
Két negyven év alatti férfi is elhunyt tegnap a koronavírus miatt
Az a 35 éves férfi már születése pillanatában halálos beteg volt. Írjátok csak azt egyszerűen hogy szívelégtelenség. Mikor nem tudják vagy nem akarják tudni miben halt meg valaki, mindig szívelégtelenséget írnak.
Szabad szemmel - Trump távozásával egyáltalán nem múlt el a populista veszély
"Trump tökéletesen azonosította Orbánt saját tükörképeként, vagy ahogy ő mondta, “ikertestvéreként”. Ez a két ember tökéletesen testesíti meg az illiberalizmus szubsztanciáját, a mindenkori emberi gonoszság és aljasság esszenciáját. Jól mondta Trump, hogy “ikertestvérek”, mert ugyanabból a szellemi “magból” származnak. Mivel magukat szakrális jelzőkkel illetik, így használjuk mi is az ennek megfelelő fogalmakat: mindkettő sátánfajzat. Az lehet csupán megtévesztő, hogy a valóságot az “ikertestvérek” térben és időben különböző mértékben igyekeznek leplezni, de Trump a választási veresége után levetette magáról az álarcot és elkezdte megmutatni magát olyannak, amilyen. De még mindig nem a teljes igazi énjét látjuk, mert az még ennél is borzasztóbb és visszataszítóbb."
nepszava.us/aki-latta-trumpot-az-latta-az-ikertestveret-orbant-is/
OGYÉI-főigazgató: előbb-utóbb Európában is megjelenik az orosz vakcina
Csak nem kérnek belőle. Horvátországban leállt a védőoltások beadása, mert átmenetileg elfogyott a nyugati vakcina. Érdekes, ők sem kérik az orosz vakcinát.
Szlávik szerint az engedélyezett védőoltások biztonságosak
Elkezdődött a nép gyomrozása. Ezután fogják mondani, hogy csak keleti csodaszer van, mert a gonosz nyugat nem ad vakcinát. Végül kötelezővé teszik az oltást. Kásler már beugatott: nincs válogatás. Holott pont az ő mocsokmédiájuk harsogta, hogy mindenki azzal oltakozik amivel szeretne, amiben bízik.
Hollik: a brüsszeli vakcinabeszerzés megbukott
Hollik, te nagyon hülye. Ti buktatok meg te görény Amihez hozzá nyúltatok, minden szarrá vált ebben az országban.
Hollik: a brüsszeli vakcinabeszerzés megbukott
@lemming: Segítek megérteni. A sokkal fertőzőbb vírusmutáció van Angliában. 68 millió lakosa van, gondolom vagy 40 milliót be kéne oltani. Így hiába haladnak jól az oltással, sajnos közben nagyon sokan meghalnak.
Duró Dóra a könyvdarálás után futócipőben, Somlóit majszolva tiltakozik? - Mindent a 15 perc hírnévért!
Ha lenne, aki becsülettel megdöngetne esténként, az ágyból se lenne kedved felkelni, nemhogy futkorászni.
Virológus: Elképzelhető, hogy 18-59 éves kor között engedélyezik a kínai vakcinát
"Tekintettel arra, hogy az Európai Unió nem úgy működik, mint Orbán NER elnevezésű koszlott diktatúrája, a vakcinák engedélyeztetése orvosszakmai feladat, amelyet nem “Brüsszel” politikai vezetői végeznek el, hanem az EU Gyógyszerügynöksége. Nem egy szavahihetetlen pártpolitikus dönti el, hogy az orosz és a kínai vakcina jó, hanem szakemberek szakmai protokoll alapján vizsgálják meg és döntik el, mit lehet beadni az embereknek. Orbán diktatúrája már a legvadabb szovjet időkre emlékeztet, amikor a pártvezetés megrendelte határidőre az engedélyt."
nepszava.us/orban-az-europai-uniora-tolna-sajat-felelosseget-az-elhunyt-magyarok-miatt/
Ázsiából nem jeleztek problémát a kínai vakcinával kapcsolatban
A kínaiaknak azt sem szabad elhinni, amit kérdeznek. Mint a magyar kormánynak.
Politikai okokból támadja és terjeszt álhíreket a baloldal a vakcinákról
Tegnap még 1,5 millió ma már 4 millió. Gondolom mind a keleti csodavakcina miatt vesztette az eszét. Engem mindig arra tanítottak a szüleim, hogy ne tülekedjek, legyek előzékeny, engedjem előre azokat, akik nagyon sietnek.
A Magyaroknak vissza kell térni a Szent Koronához
@sgl: Nem sokkal egyszerűbb kiírni az országhatárnál: TÉBOLYDA?
Leszedette az uniós zászlókat egy fideszes polgármester
Radó és a vadhajtások. Tibikém, az államokat kis betűvel írjuk, ha csak nem az Egyesült Államokra gondoltál. Mert belőled azt is kinézem. És nem rugjuk ki, hanem rúgják ki. És ha kirúgnák, Magyarország az elsők között lenne.
Szijjártó bejelentése után levelet küldött a kormány azoknak, akik már regisztráltak az oltásra – Ez áll a levélben
Miután ma reggel az m1 híradóban azt mondták, hogy mindenki választhat majd, milyen vakcinával oltatja be magát, egy olyen levelet kellett volna küldeni, hogy "ikszelje be, melyik vakcinát kéri". De a levélben erről szó sem volt.
Orbán levélben gratulált Bidennek
"Megválasztása előtt a világ romlásának példájaként említette Magyarországot és Lengyelországot. Ezt mondta: “látjuk mi minden történt Belarusztól kezdve, Lengyelországon át Magyarországig, hogy az önkényuralmi rendszerek tündökölnek újra a világban, a mi elnökünk pedig keblére öleli ezeket a gazembereket”. Biden gazembernek nevezte Orbánt, és ez csak megerősítheti azt a véleményünket, hogy egy felelős, tisztánlátó, korrekt, pontosan fogalmazó államférfiről van szó, aki nem fogja a keblére ölelni ezt a gazembert, Orbán Viktort."
nepszava.us/bident-nem-hatjak-meg-orban-es-szijjarto-kepmutato-szavai/
Megszólalt Müller Cecília az orosz vakcináról
Az orosz vakcina biztonságos és hatékony mondja Müller Cecilia Pfizer vakcinával a testében.
Az OGYÉI már jóváhagyta az orosz vakcinát
M1 híradó ma reggel: Aki nyugati vakcinával akarja oltatni magát, azt is megteheti. Ezt jegyezzük meg, mert holnap már azt is letagadják, hogy csillag van az égen.
Ő lesz Orbán Viktor sportügyi főmuftija januártól
Schmidt (német), Schmitt (kipcsak) tehát nem lehetnek rokonok, csak nerkompatibilisek.
Hamarosan megkezdik a lakosság oltását
Lehet oltakozni a szuper kínai cuccal, meg a szputnyikkal. Az ócska nyugati vakcinát meg önfeláldozóan magukba döfeti a regnálók népes siserehada.
M1: Trump elnöksége pozitív változásokat hozott, ezeknek most vége
Igen, visszatér a normális politika. Van akinek ez nem tetszik. De a normális többségnek tetszik.