simmering73

Durbincs evolúció röviden..
Pegero avatarja is beszédes. Látszik hogy egypetéjű ikrek durbinccsal. Valami szúnyoglárva vagy [email protected] Nincs is több esze.
Durvul a járványhelyzet Szlovákiában
Itt is, csak próbálják elbagatelizálni. De sokáig nem tudják.
Elérte idei maximumát az Antarktisz feletti ózonlyuk
Döbbenet. Eddig azon örömködtek, hogy a freon betiltása után bestoppolódott az ózonlyuk. Én meg úgy tudom, hogy ennek is van fluktuációja, kvázi úgy működik mint a napfolttevékenység. Hol nagyobb, hol kisebb.
Luxus Vivi ebben a megbotránkoztató trikóban köszönte meg a szülinapi jókívánságokat – fotó
A trikón lévő üzenetet úgy értelmezem, hogy nem tudja még eldönteni, melyik nemmel lépjen szexuális kapcsolatra.
Operatív törzs: Az őszi szünetben csak egészséges gyerekek találkozzanak a nagyszülőkkel
Cecília megkapta a Remdesivir-t és így megfiatalodott tőle? Már csak azért kérdem, mert pont olyan hülyeségeket mond, mint ha a nyunyómama lenne.
Plusz egymilliárdot kapott űrtevékenységre a külügy
@ómió: Szopsz is? Kancsó. Nyugodj már le, mert nem a fajkretén társaid fognak megbaszni, hanem a guta. Anarchoillibernyák faszkalap.
Müller Cecília egy napra eltűnt a képernyőről
Ezt se az eszéért fogjuk szeretni. Aszongya: "...összességében idén sem nagyobb a halálozások száma, mint az elmúlt tíz évben." Eddig úgy tudtam, hogy a covid tavaly december óta van.
Koronavírusos lett a Szent János Kórház főigazgatója
@simmering73: Vagy az fel sem merült senkiben, hogy kórházon kívül fertőződött meg?
Koronavírusos lett a Szent János Kórház főigazgatója
Protokoll lehet hogy van, kérdés mennyire tartják be. Ezek szerint egy bizonyos szint felett lazábban veszik.
Vujity Tvrtko segélykiáltása Hawaiiról
"Tegnap jelentkezett nálam egy “boldog nyertes” aki még a bankszámlaszámát is elküldte..." Aha. Tehát az áltrutyival játszott, de a pénzért már az igazihoz fordult. És én még azt hittem, ha elmegy, egy jó darabig nem hallok felőle. Hát nem bírta sokáig.
Bajnokok Ligája: 5-1-re kikapott a Fradi a Barcától
Látlelet a magyar futballról. Ennyire képes a nemzetközi porondon. A mellényt kellene csak szűkebbre szabni és akkor minden rendben lesz.
Erősödött a forint
Erősödött. Tegnaphoz képest. Hogy holnaptól tovább zuhanjon, mint a szárnyaszegett madár.
Varga Judit is elkapta a koronavírust
Végre. Ne dolgozz, pihenj. Ha dolgozol, abból csak baj lehet.
Mobil influenza oltópontokat akart a főváros, a kormány nem engedi
Oltópont - na ez jó lett volna az embereknek. De tudjuk, ami jó az embereknek, azt csakazértse engedi a kormány. És nem a nyunyókás banya, hanem a vezénylőtábornok.
Országos tisztifőorvos: A középkorúak között terjed most a leginkább a vírus
"Ideális eset az, ha valaki a rendelőben kapja meg a védőoltást". Ideális, hogy elkapja a vírust, ha még nem kapta el. Néhány éve februárban jogsi hosszabbításért mentem. A váróban szerencsésen sikerült megfertőződnöm, egy kedves asszony köhögte tele a levegőt, jó magyar szokás szerint csak úgy szabadon. Én minden évben beoltatom magam influenza ellen, de most valószínüleg kihagyom. Nincs szükségem még egy várótermi kalandra.
A Kúrai új elnöke: megválasztásommal Magyarország fejezte ki bizalmát
Csak az ország 133 legbátrabb embere bízik benned, hogy úgy táncolsz majd, ahogy ők fütyülnek. Ezt ne feledd.
Négygyermekes apát ölt meg a bika, elkapták a dílert
Nem kellett volna drogozni és akkor nem hal meg. Főleg négy gyerek mellett. El tudom képzelni, milyen soruk volt a szerencsétleneknek.
Nagyot lépett előre a magyar labdarúgó-válogatott
Ha meg a Kárpát-medence ranglistát vesszük figyelembe, akkor dobogós a helyezés. Nem kell itt terelni ezzel a ligával. Ezzel szemben a tény: A magyar válogatott továbbra is 52. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, melynek élén a világbajnoki bronzérmes Belgium maradt.
www.origo.hu/sport/futball/20200917-magyarorszag-labdarugas-fifa-ranglista.html
Újabb, megdöbbentő részletek Joe Biden fiának sok millió dolláros, ukrán üzleteléséről
"Szijjártó ehelyett fröcsögő gyűlölettel kérte számon Bident az állítólagos “korrupciós” ügyeiért, amelyben minden fordítva van, mint amit Szijjártó állít. Trump igyekezett az ukrán elnököt rávenni egy telefonbeszélgetésben arra, hogy indítson nyomozást Biden fia ellen, hogy azzal be tudják sározni a demokrata elnökjelöltet. Trump ellen még impeachment eljárás is indult emiatt és csak azért nem állapították meg az alkotmánysértést, mert a republikánus többség annak ellenére leszavazta, hogy az eljárás bizonyította Trump bűnösségét. Az is tisztázódott, hogy Biden fia azt követően lett egy ukrán cég igazgatósági tagja, miután a cég korábbi korrupciógyanús ügyei lezárultak, azokben nem érintett."
nepszava.us/a-jachtozassal-megvesztegetett-szijjarto-vadolja-korrupcioval-joe-bident/
Svéd és német elvándorlás van! Magyarországra menekülnek!
Azt hiszem ezt a faszságot már nem lehet überelni ebben az évben. Recskázz durbincs. Nekem Németországban és Svédországban is vannak kitántorgott ismerős családok. Mindegyik azt mondta, ebbe az ótvar, elmebeteg országba eszük ágába sincs visszajönni.