Nagy Bálint szerint egyébként nincs baj, aki szeretné március 1-je után használni a HÉV-et, az tud vásárolni országbérletet vagy vármegyebérletet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
Harmadik lehetőség: lázárt is le lehet cserélni!
rücsü41
Nem látom , hogy a jobboldali média a Magyar Nemzettel az élen letámadná a kormány államtitkárát úgy ahogy Karácsonyt letámadta.Az államtitkár szövegéből az derül ki hogy a minisztérium nem akar megegyezni a főpolgármesterrel, hogy megmaradjon a régi rendszer, mert mindent megold a MÁV vármegyei bérlet rendszere.Az a körülmény hogy ekkor két bérlettel tudna utazni a fővárosban közlekedő mint eddig , az nem zavarja az államtitkár urat!Az sem irritálja az urat, hogy akkor kétszer kell fizetni az utazónak ami többletköltséget okoz!Lehet hogy az államtitkár út hosszú hajú és rövid eszű, ahogy azt a múlt században a hosszú hajú legényekre mondták.
Peller Anikó
@rücsü41: Rövid hajú a keszthelyi polgi és nem tűnik okosnak. Hipp hopp összegereblézett néhány aljasságot,

"'"'Tarlós István hasonló feltételekkel képes volt működtetni a főváros közlekedését óriásdugók és kifizetetlen számlák nélkül, Karácsony nem képes."'"'

- ugyan mennyire voltak hasonlóak a feltételek? Talán annyira, hogy akkor is volt pénze Budapestnek meg most is van. Csak tizedannyi.

"'"'Ha Karácsony Gergely nem képes működtetni azt a rendszert, amit Tarlós István még képes volt, akkor vagy a közlekedési rendszert kell lecserélni vagy a főpolgármestert."'"'

- Nem drágám, a miniszterelnő kurat. Azt kell lecserélni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.