vitriol

Újabb fejlemények a Marsi-Palik házaspárról – meglepő dolog derült ki
Esküszöm, hogy már kiütést kapok tőlük, pedig nem olvasom el a cikkeket, elég, ha meglátom a nevüket.
Varga Judit: "a magyar embereknek járnak az EU pénzek!" – ennek ellenére foggal-körömmel támadja Brüsszelt a Fidesz
varga asszonyság fején találta a szöget: " a magyar embereknek járnak az EU-s pénzek", csak azt nem értjük, hogy akkor ti mért lopjátok el az egészet?
A TV2 volt tulajdonosa csúfot űzött a kormányhivatal mesekönyvért kirótt büntetéséből
Nagy szarban vannak a kormány tagjai, ha büntetni akarnak a szivárványos mesekönyvek miatt, mert ismerniük kell a könyvek tartalmát, tehát akaratuk ellenére el kell olvasniuk!!!
Kormányzati oldal: péntektől jöhetnek hozzánk oltásért a szomszédos országok határ menti területein élők
Ha itthon már nincs kiket beoltani, akkor az orvosokat engedjék vissza eredeti munkahelyükre, mert az op.törzs zseniális átvezénylése következtében nem tudják a többéves várólistákat kielégíteni. Külföldiek oltásával ne akadályozzák az egészségügy dolgát, hány bőrt akarnak még lehúzni a kihasznált, kifáradt dolgozókról? szíj-ártó által felhalmozott oltóanyagot így akarják hasznosítani!
Szijjártó felkérdezde a bajor belügyminisztert – "példátlan inzultus érte a magyar válogatottat."
Remélhetőleg közben szíj-ártó meg nyomoztat a magyar szurkolók minősíthetetlen Müncheni viselkedése miatt. Ha nem ezt teszi, akkor megint a magyar kormány miatt szégyenkezhetünk!
Egy magyar katonanő szerint egy magas rangú tiszt rendszeresen szexre kényszerítette, és a lányára is szemet vetett
Orbán új kinevezettje a honvédség élére szintén segítség a probléma eltusolására. Csak remélni lehet, hogy ilyen nagy közösségben, mint a honvédség, akadhat néhány EMBER is.
Orbán: soha nem volt még ilyen jó a viszonyunk Szlovákiával
Nem számít, majd ti tesztek róla, hogy megromoljon a "jó viszony", ahogy azt más esetekben is tettétek!
A tisztifőorvos kitiltaná az oktatási intézményekből a beoltatlan gyermekeket
Helyes elgondolás, ez illeszkedik a fidesz oktatáspolitikájához. Ha kitiltják az oltatlan gyerekek, oktatók, kiszolgáló személyzet népes táborát, akkor megvalósulhat az analfabéták paradicsoma.
Kásler Miklóst díszdoktorrá avatták
Ennek a fideszesnek sem volt soha semmi haszna, hiába nevezték miniszternek, csak "dísznek" rakták oda.
Az MLSZ így köszönte meg a szurkolóknak a feledhetetlen támogatást
Orbán távolmaradása a mérkőzéstől kedvező hatással volt a magyar játékosokra s ezt egy szokatlanul jó játékkal igazolták. Még az sem rontotta le a teljesítményüket, ahogy a szurkolók a maguk részéről hozzáadták a tőlük telhető legbunkóbb biztatásukat.
Az oltás véd meg a vírustól, nem a liberális jogászok, meg a TASZ - Ki ette meg?
A pestisrácok végnapjait élik. Már az utolsókat rúgják, - bárkibe, amióta azzal szembesültek, hogy ha új kormány jön, akkor ők el lesznek takarítva! De addig még lehet rugdalózni!
Szijjártó Péter kiakadt a német hatóságos magyar foci drukkerekkel szemben tanúsított viselkedésén
A magyar kormány szíj-ártóval az élen megállt és körülnézett: "Na kivel nem vesztünk még össze?" - és megtalálták a németeket...
"B*zi németek áléálé" – összegyűlt a tömeg, továbbra sem tudnak viselkedni az ultrák
Egy következő kormánynak meg kell rendszabályozni a magyar népet lejárató elszabadult hajóágyúkat!
Szijjártó üzent Merkelnek: Nem kell aggódni a teltház miatt, gyorsabban kellett volna oltani máshol
ennek a hülyegyereknek túl nagy arca kerekedett a jól sikerült korrupciós mutyi miatt. Már azt is megengedi magának, hogy A.Merkel-nek pofátlan pikirt módon üzengessen. Pedig dicsekvés helyett lelkiismereti kérdést csinálhatna abból, hogy az általa erőszakolt kínai oltásokkal sokan ott vannak, ahol az oltás nélküliek. Ezügyben kérés nélkül is intézkedniük kellene, de ezt a kormányt a focin kívül most semmi nem érdekli. Szégyelljék magukat!
A M1 híradó szerint "a pedofíliával szembeni szigorítás ellen tüntettek" – valami nagyon furcsa történik a közmédiában
orbán addig mosta az agyukat, amíg nem maradt belőle szinte semmi, így szegény közmédiumi alkalmazottak már azt sem tudják, hogy ők vajon fiuk vagy lányok?
A Fidesz fellegvárában is tüntettek a Fidesz homofóbtörvénye ellen
Nem egy nagy mutatvány a debreceni tüntetés. Tulajdonképpen Felcsúton is tüntethetnének, ha lenne ott néhány száz ember aki érti amit a kormány nem ért és elég bátor!
Kásler Miklós kihirdette mikor lesz őszi és téli szünet
Ez egy szuper-kormány, itt mindenki mindenhez ért. kásler miután tönkretette az egészségügyet, átnyergelt az oktatásügyre.
Végrehajtó vasalt be a mocskolódó Bayer Zsolton 300 ezer forintot
Végre valami jó hír, igaz, hogy ez elenyésző, de reményeim szerint egetverő bírósági ítéletek lesznek még itt, ha van igazság és lesz igazságszolgáltatás!
Fellobbanhat a járvány a teltházas portugál meccs miatt az aggódó szlovákok szerint
A szlovákoknak igazuk van, a stadion valóban egy fertőzés-góc, ezt most orbán szabadította ki a palackból, nem biztos, hogy megköszönik neki.
Boltban, panzióban törtek-zúztak a medvék Tusnádfürdőn
És pont most nem Tusnádfürdőre ment orbán és a brancs. Hiába minden arra utal, hogy ő a leggyávább országvezető. Gyurcsány csak egyszer verte meg, de azt nem képes elfelejteni.