vitriol

Egy ideje nem oltanak a fővárosi idősotthonokban
Nem világos, hogy miért álltak le, mert az országban levő vakcina még nincs mind elhasználva. Mivel a kormány folyton titkolózik, azt kell feltételezni, hogy visszatartják az oltóanyagot, amíg engedélyezik a kinait vagy az oroszt.
Hónapokig fajtalankodott egy hároméves kislánnyal a székesfehérvári férfi
A családügyi - és az igazságügyi miniszterasszonyságok hatásköri feladatai, de képtelenek érdemben tenni ellene!
Az OGYÉI már jóváhagyta az orosz vakcinát
Az ogyéi engedélye kevés, majd akkor vásárolják meg a mi pénzünkön, ha az EU engedélye is meglesz!
Kemenesi Gábor virológus: Jó eséllyel a Sinopharm egy jó vakcina, de 20 év múlva leáldoznak ennek a technikának
Virológusok szerint ez a kínai gyártmány már most is elavult, és a kínaiak a harmadik világ számára gyártják olcsón eladásra. Jellemző, hogy szíj-ártó ezt venné meg az idős magyarok számára.
Hamarosan megkezdik a lakosság oltását
@Horizont: szerdán érkezett új szállítmány a Pfizer vakcinából, de nagy hallgatás van körülötte, csak annyit olvastam róla, hogy leálltak az idősotthonokban az oltásokkal. Lehet, hogy a kormány visszatartja, hogy közben engedélyeztessék az oroszt.
Somogyi Zoltán nyílt levele Kásler Miklós miniszterhez
kásler unalmában ezt tudta kitalálni, meg akarja szolgálni a milliós fizetését. Vagy valamiről el kell terelni az emberek figyelmét.
Müller tagadja, hogy kidobnák a fel nem használt vakcinákat
cilike azért tagadja a tényeket, mert ezt nem írták fel a papírjára.
Menczer Tamás arról beszélt, hogy nem beszélhet arról, mely uniós országok akarnak még kínai vakcinát
menczer már nem először bizonyítja be, hogy a fideszen belül egy kiképzett papagájkommandó csoport szépreményű tagja, aki nem csak saját magát járatja le újra és újra, de az egész fideszbagázst viszi egyre lejjebb, persze ezért még hálás is lehetnék, de annyira irritáló és visszataszító, hogy inkább nem hallgatom végig.
DK: a kormány adjon útmutatást a megmaradt oltóanyagok felhasználásáról!
Nem kellene maradékkal számolni a nap végével, ha jól lenne megszervezve az oltási folyamat.
Megszólalt egy budapesti orvos: "A kiolvasztott oltóanyagok egy része a kukában végzi a szervezetlenség miatt"
Ez a pazarlás a vakcinával kimondottan a szervezetlenség miatt fordulhat elő. A kormány még mindig nem áll a helyzet magaslatán. Nincs szükség arra, hogy Háry János szintű nagyotmondásokkal szédítsék az embereket: "1 hét alatt egymilliót be tudnak oltani", ez a hencegés azt bizonyítja, hogy tovább folyik a hülyítés! A külügy nem mond le a kínai vakcináról, pedig az emberek azt elutasítják, ha mégis megveszik drágábban, mint az EU-tól, akkor annak is az lesz a sorsa, mint a fölösleges lélegeztetőknek!
A havazó éj leple alatt érkezett 17 új busz Budapestre
fürjes már a '22-es kampányán dolgozik és reméli, hogy ekkora jótétemény nem marad meghálálatlanul a budapestiek részéről. Sürög-forog, pattog, mint a nikkelbolha és a "jóhírek" mellé mindig van egy kedves elmarasztaló megjegyzése Karácsonyhoz: /nem panaszkodni kell, hanem dolgozni!/ Ő persze teszi a dolgát, amivel megbízták, hétről-hétre hazudozik, mindig megemlíti, hogy orbán 6 milliárdot igért a Lánchídhoz, miközben ennek százszorosát szórja el most is, az ígért 6 milliárdról pedig még egy ócska kötelezvényt sem adott!
Fürjes Balázs lerántotta a leplet, így alakul át Budapest közlekedése
Megjött a hó és a Mikulás Budapestre. Legalábbis fürjes balázs úgy önti rá "ajándékait" a fővárosra, mintha köszönet és elismerés járna neki, aztán nemsokára foglalkozik majd azzal is, hogy mennyi pénze van a főpolg.mesteri Hivatalnak és mennyit vállaljon át a fejlesztésekből K.G. Imád mások zsebébe turkálni, felhatalmazta rá a főnöke.
Varga Judit "áldozatjátszmája" - kommunikációs struccpolitika
varga asszonyságnak derogál a munkájával foglalkozni, helyette minden másba beleüti az orrát. Pedig tenni kéne már valamit a családon belüli erőszak ügyében is!
A Fidesz válasza Karácsonynak: "ne költse felesleges kiadásokra a budapestiek pénzét"
Csakis orbán költheti felesleges kiadásokra az ország pénzét, ő viszont eszelősen ezt csinálja már legalább 10 éve, ha nem nézünk vissza még régebbre! Úgy látszik orbán szerint minden költés felesleges, amit nem ő szór el stadionra, templomokra szavazókra, seggnyalókra.
1,2 milliárddal támogat a kormány három német céget, hogy jöjjenek megvédeni 1770 magyar munkahelyet
Hála az égnek! Már attól féltem, hogy nem maradt a külhonban vagy a világ másik felén olyan támogatásunkra szoruló egyén, vagy embercsoport, esetleg vállalkozás, netán egy szimpatikus diktátor. De orbán elvtárs megint talált rászorultakat, így aztán nem kell a saját földönfutó népét kisegíteni a gödörből, másszanak ki ahogy tudnak, így kell munka alapú társadalmat nevelni!
Az államtitkár szerint nem ők hibáznak, hanem valahogyan az ellenzék akadályozza a védekezést
Hogy is juthat bárkinek eszébe, hogy a kormány hibázhat? Ilyen csak külföldön fordulhat elő, ott le is szoktak mondani emiatt, de a magyar kormány soha, de soha nem hibázott még!
Orbán szerint sikerült megállítani a járvány második hullámát
Azt nem tudom, hogy orbánéknak sikerült-e "megállítani a járvány második hullámát", de azt biztosan tudom, hogy orbán utat nyitott a brit repülőknek, amellyel behozták a módosult vírust Angliából!
Váratlanul lemondott annak a kínai gyógyszercégnek az elnöke, amelytől Orbánék is vakcinát vennének
@simmering73: 18.20 Igazad lehet! Biztos bánja már orbán a nyugdíjasok 13.havi juttatására tett ígéretét!
Menczer Tamás: Gyorsnak és mozgékonynak kell lenni
@sgl: 11.59 Minden elképzelhető. Egyszer mutatták a TV-ben a Wáberer raktárában plafonig álltak a kicsomagolatlan vírus elleni védőeszközök, jó ég tudja mi volt benne, szíj-ártó büszkélkedett vele.
Menczer Tamás: Gyorsnak és mozgékonynak kell lenni
menczer azt hiszi, hogy itt mindenki hülye, és nem tudjuk a titkos beszerzések hátterét. Tiszta sor: a lélegeztetőgépek esetében a túlárazáson meggazdagodott "kereskedők" csoportja mintául szolgál az európán kívüli mutyival megszerezhető kínai vakcináknak. orbánékat az sem érdekli, ha az emberek nem kérnek a kínai oltóanyagból, ők akkor is megveszik, és elraktározzák, mint a gépeket. Ezzel ügyesen kijátszották az EU-t.
A református egyház kapná az Ódry Színpadot
Úgy osztogat mindenkinek, mintha minden az ő tulajdona lenne! Lehet, hogy titokban már megkoronázták?
Szijjártó szerint azért megy lassan nálunk az oltás, mert Brüsszelben “botrányosan” lassúak
Jó lenne, ha szíj-ártó nem nagyon szólalna meg, mert elegünk van abból, hogy ez a kormány mindenkivel szemben békétlenséget szít!