vitriol

Trianon 100 – Fidesz: a hazai és a brüsszeli "baloldal" bevándorlókat akar betelepíteni
fidesz szerint: "a baloldal bevándorlókat akar betelepíteni", A helyzet az, hogy ezt egyetlen baloldali párt sem igérte, ellenben a fidesz az elmúlt években megtette. arrogáns elvtárs ebből gazdagodott meg! Ideje lenne nyilvánosságra hozni, hogy orbán mennyi migránsnak adott / jó pénzért / letelepedési kötvényt, melyet a vétlen magyarok fognak visszatéríteni a jövőben.
Fischer Ádám: A trianoni emlékezet önbecsapás, hazugságban él az ország
@Shikari: írjál még ilyeneket, egyre mélyebbre ásod magad a béka alá! Senki nem tud téged úgy megalázni, mint te saját magadat. Hajrá csináld még!
Fideszes politikusok maszk nélkül adták át az időseknek a mások által felajánlott élelmiszercsomagot
Az EU-tól kapott pénzeket is úgy kezelik, mintha saját zsebükből vették volna elő, aztán adják is tovább a haveroknak.
Trump szerint Soros György pénze áll a gyújtogatások és fosztogatások mögött
Milyen érdekes: trump és orbán egy követ fújnak. Régi vicc: Az elefánt és az egérke mennek át a hídon, megszólal egérke: "hallod elefánt hogy dübörgünk?"
Orbán Viktor után Varga Judit is bocsánatkérésért követelődzik – Szerinte nincs semmi gond azzal, ahogy a kormány eljárt
Tudom, hogy varga j. még most tanulja a szakmát, vagyis próbál felnőtt kormánytagként viselkedni, de felhívnám figyelmét arra a lényeges és fontos dologra, hogy nem illik mindig a "magyar emberek" háta mögé bújva rájuk hivatkozni, amikor valami nem a kormány elvárása szerint történik. Ezt a rossz szokást átvette a főnökétől, pedig neki sem vált be, mert a "magyar ember " el tudja mondani a véleményét, feltéve, hogy a magyar Parlamentben nem folytják bele a szót!
Vitézy: semmi szükség nincs a Városligetben új parkolóház megépítésére
Úgy tűnik Vitézy Dávid önmagával vitatkozik, miután a főpolgármesteri Hivatal már nyilatkozott arról, hogy a főváros sem akar parkolóházat a Ligetbe. Aki a Biodómot engedélyeztette, az odarajzolta azt is, oldják meg az okosok! bánlászló és fürjes azzal vannak megbízva orbán által, hogy mindenbe kössenek bele, amit a főpolg.mester mond, és hátráltassák a fejlesztéseket.
Hollik: a baloldal megtámadta a nemzeti konzultációt
ez a konzultáció gyalázat. A kormány az emberek megsegítése helyett elszórakozik idétlen levelek küldésével, amik a szermétkosárban landolnak sok milliót dobnak ki az ablakon, miközben állástalan emberek az éhhalállal kűzködnek. Ilyen érzéketlen, lelkiismeretlen emberek még soha nem voltak kormányon M.o.-on!
Kovács Zoltán szerint emberéletek ezreit mentette meg a kormánynak teljhatalmat adó törvény
Akinek itt bocsánatot kell kérni, az orbán, de egyáltalán nem fontos, mert amit művelt az országgal és a magyar emberekkel, az MEGBOCSÁJTHATATLAN!
Szenzációhajhász módon mutatott be egy személyes tragédiát a TV2 – megbüntették a csatornát
Ideje volt már a TV2 megrendszabályozásának, mert lehetetlen horrort adnak elő naponta a hírek helyett a Tények műsorában!