vitriol

Több pénzt égetett el a Megafon agymosásra a Facebookon, mint amennyit egész Szlovákia költ politikai hirdetésekre
Érdekes jelenség a kormánypártok részéről, hogy nem vizsgálják milyen pénzből kampányol a megafon Engem például nagyon érdekel, szerintem másokat is!!!
Van, aki kirúgásnak, Nagy Márton racionalizálásnak hívja több mint kétezer postás elküldését
Itt mindenki hülye? Miközben nagymárton miniszter büszkén taglalja, hogy 2000 póstást küldtek el, ezzel eredményesebbé tették a Magyar Pósta szolgáltatásait, eközben az utcán szórólapokat osztogatnak póstai dolgozók felvételét hirdetve. Ez a kormány már önmagát is leamortizálta, nem kell elzavarni!
Ennyit a békepárti hozzáállásról – Lázár János szerint rengeteg fegyvert kell vásárolnunk
Érdekes felismerése a fidesznek, hogy az eddigiektől eltérően most már a katonai kiadásokra kell helyezni a hangsúlyt. Sokkal kedvezőbb kilátások számukra, mint stadionok sokaságát építeni, ami aztán további gondozást igényel. Nem szólva arról, hogy a fránya ellenzék mindig kétségbe vonja a ráfordított milliárdok szükségességét. De orbánék feltalálták a tutit. A katonai célú kiadások titkosak, ezért abból annyit lehet lopni, amennyit nem szégyellnek, és tudvalevő, hogy semmit sem szégyellnek!
Orbán Viktor: Fel fogjuk számolni Magyarországon a szegénységet, amit a baloldal hagyott itt maga után
Felszámoljátok a szegénységet, amit módszeresen tizennégy év alatt ti okoztatok? Ehhez a legnagyobb igyekezet mellett is 30 évre lenne szükség, de ti már nem kaptok semennyit, vége a türelmünknek!
Szentkirályi Alexandra a Bálnában tartja kampányindítóját
Nem sok lehetősége volt a fidesz-kormánynak megfelelő alanyt találni, akit indíthatna a főpolg.mesteri címért, de azért lássuk be, ez a választás még az ellenzékben is szánalmat kelt. Ha mindenáron nőt akartak indítani, ott van nekik a parkoló pályára állított selmeczi gabriella, még az sem lett volna ekkora gáz, mint ez az ostoba tyúk. Tartok tőle, hogy ilyen kihívóval is Karácsonyt akarták alázni. Persze az is lehet, hogy végső soron beismerik, hogy vitézy a fidesz embere, igaz, ő sem győzhet Karácsony ellen, de mégsem akkora a szégyen, mint így!
Vitézy Dávid már ígérget: most éppen egy új Vidámparkot Budapesten
Volt nekünk Vidámparkunk, /felnőtt és gyermek is/, jól működött, csak a fidesz egy tollvonással megszüntette. Akkor mért nem tiltakozott vitézy úr a saját pártjánál?
Szanyi Tibor keményen nekiment Magyar Péternek és követőinek
Azt megnézném, amikor szanyi kapitány "keményen nekimegy Magyar P. 500 ezer követőjének!
Folytatódhat a kormány egyeduralma: november 19-ig marad a háborús vészhelyzet
Kibújt a szög a zsákból: orbán HÁBORÚPÁRTI. Erre tud hivatkozni, mert képtelen kormányozni!
Visszakozik a kormány, most azt állítják, hogy a NER-ben senkinek nem osztogatnak családi alapon állást
Biztos igaz, amit mond a fidesz /eddig se hazudott, ugye?!/azért van minden távoli unokatestvérnek is magas állása a fideszben, mert ők genetikailag rátermettebbek mindenki másnál. és Ennyi! Minden más rosszindulatú pletyka.
Menczer Tamás tombol a Kossuth téri tüntetés miatt: "A helyzet ma sokkal súlyosabb, mint korábban bármikor"
menczer magánkívül telegatyával óbégat, mintha nem is az ukránokat, hanem minket támadott volna meg putyin. Közben magabiztosan sorolja fel, hogy mit csinálna a baloldal, / ha a fidesz elbukná a választást/. Ennyire még nem volt kétségbeesve a fidesz, de megértem őket, ez nekik a világégés lenne, úgy hogy drukkolok!
Az Orbán-kabinetben ez a divat? – Vitályos Esztert a rántott hús és a kávé között nevezték ki kormányszóvivőnek
orbán új stratégiája: sportolókat nevez ki posztokra, mert ők már elértek valamennyi népszerűséget korábbi tevékenységük okán, de azért ez nem biztosíték arra, hogy az új poszton is épp olyan jól teljesítenek majd. Erről Kammerer Zoltán is tudna mesélni...
Menczer: A Fidesz valószínűleg a világ legsikeresebb pártja
Ha sikerült elhitetni 8 millió emberrel, hogy csakis az ő érdekükben csalnak-lopnak-hazudoznak, akkor ebből a szempontból valóban sikeres volt a fidesz!
Ha a hülyeség fájna… Tudják mi a legnagyobb bűne Karácsony Gergelynek? Hát, nincs jogosítványa
A kérdés az, hogy szentkirályi kitől kapta a jogosítványt ahhoz, hogy annyi baromságot hintsen szét az emberek fejére. Ez azt képzeli, még mindig kormányszóvivő, és eszerint osztja az észt /pedig abból igencsak kevés van neki!/ A Budapestiek azt várják, hogy mesélje el, hogyan akarja tönkretenni a fővárost, ha valami csoda folytán főpolg.mester lesz!
Vitézy Dávid tízezer új bérlakás építésével enyhítene a budapesti lakhatási válságon
én 20 ezret mondtam volna vitézy helyett! A nagyotmondás is fideszes tulajdonság!
Ha harc, hát legyen harc!
Tarlós fontolgatja, hogy beperli Vitézyt a kirúgásával kapcsolatban tett kijelentései miatt
tarlóst mindig nehéz volt elviselni, a nyugdíjazása óta pedig még nehezebb! Vitézy régen csak akkor szólalt meg, ha tudott hasznos tanácsot adni. Mostanában túl sokat beszél, és sokszor az sem hasznos, így sikerült lekűzdeni magát tarlós szintjére. Tehát most egy szinten vannak, kezdődhet a viaskodás. Mindig örülök, ha a fidesznél belharcokat vívnak.
Kirúgták Hollik Istvánt, Menczer Tamás váltja a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatójának székében – Jól jártunk a cserével?
Ilyet is csak a propeller tud kérdezni, már mint hogy: "jól jártunk-e a cserével?" Egyetlen fideszessel sem tudnánk jól járni!
Közpénzből kampányol Karácsony Gergely
ungárék is fidesz támogatással kampányolnak, de a fidesz eleve a közpénzt használja!
Itt a nagy fordulat – Karácsony Gergely visszalép a főpolgármester-választáson?
@Pálinkás Pál: Te bárkit elfelejthetsz, de Budapest letette a garast Karácsony mellett és mi nem csinálunk segget a szánkból! Karácsony az eddigiekhez képest bizonyított, és bármit ígér a fideszes vitézy, nem dőlünk be neki. Épp elég szörnyűséget szenvedtünk már el a fidesztől!
Itt a nagy fordulat – Karácsony Gergely visszalép a főpolgármester-választáson?
Az index és a propeller összefogott és ezt a hazugságot híreszteli! Nem lesz itt se kis, se nagy fordulat, még kérdőjellel se! A hiteles újságírók /egyre kevesebben vannak/, nem folyamodnak ilyen gyalázatos átveréshez!