vitriol

A magyar virológus szerint kényszeríteni kell, ha valaki nem akarja beoltatni magát, "elmennek az erdőbe remetének, kihalnak, vagy beoltatják magukat"
Túl sok itt a "kényszerítés", már tényleg csak az hiányzik, hogy katonák lefogják a pácienst és a virológus elvtárs döfködje bele a nedűt, lehetőleg olyat, ami hatástalan, viszont sok pénzünkbe került. Aztán a sok majom majd elhiszi, hogy csak azok hiányoznak a teljes átoltottsághoz, akik még nem regisztráltak. Fideszcsicskák büszkélkednek: nálunk a legtöbb a beoltott az EU-ban, de azt elhallgatják, hogy az egyszer beoltott még nem védett!!!
Nem veszi vissza a nőket zaklató dékán állami kitüntetését Áder János
Mért is venné vissza? fideszéknél ez teljesen rendben van, novák és varga asszonyságok sem akarnak az ilyen abnormális közszereplők ellen fellépni!
A kínai járványügyi központ vezetője elismerte, hogy van mit javítani a vakcináik hatékonyságán
orbán és a fidesz kérjenek bocsánatot a DK-tól és a folyton szidott "baloldaltól", mert nem oltásellenesek, de jogos elvárása a magyaroknak, hogy megbízható vakcinával oltsák őket, márpedig mint azt Kína is elismerte, ez a Sinopharm annyi, mint halottnak a szenteltvíz. A baloldal tehát nem "oltásellenes", viszont kormány a kínai vakcina erőltetésével ÉLETELLENES!
Íme az EMMI "válasza", hogy miért nyitnak ki az iskolák
"A magyar lakosság kiemelkedő beoltottságára" hivatkozó szaktárca nem valószínű, hogy tudja mit beszél. Kiemelkedő akkor lenne, ha már 8 millióan megkapták volna az oltást. Csakhogy a 2.5 millió sem igaz, az is hazugság, mert azok nagy része csak az első oltást kapta meg. Muszáj mindig hazugsággal elterelni az emberek figyelmét a lényegről? A "szaktárca" pedig semmilyen szaktudással nem rendelkezik, csak papagáj módjára elismétli a kormány téves elképzeléseit!
Gulyás Gergely nem aggódik, amiért a frissen beoltott pedagógusokat egyből visszaküldik az iskolákba
hamisgulyás akkor sem aggódna, ha az anyját kéne visszaküldeni az iskolába a covidos gyerekek közé!
Maruzsa szerint minden készen áll az óvodák és iskolák április 19-i nyitására
maruzsán csak az egyik idióta a kormány szócséplői közül, akik kiállnak és "bátran" hazudnak, hazudnak, hazudnak a baloldal oltásellenességéről, ugyanakkor mindegyik csicska játsza a süketet, mert nem akarják meghallani az emberek jogos kifogásait és kéréseit. Több orvosszakértő nyilatkozta, hogy a tervezett iskolanyitásig nem érik el a pedagógusok a védettséget, de a figyelmeztetés süket fülekre talál, s továbbra sem változtatnak a hibás terveiken, sőt még megfejelik azt egy rahedli teltházas focimeccs ígéretével, hagy pusztuljon a magyar! - Mert nem attól lesz sok halott, amit a baloldal MOND, hanem attól amit a kormány CSINÁL! Ezért az egész kormány felel, még az ilyen kis hülye csicskák is!
Medgyessy Péter szerint a DK hibát követett el, bocsánatot kellett volna kérniük
Meggyesi az elmúlt években ritkán szólalt meg, de minden alkalommal éreztette, hogy nem bocsájtott meg Gyurcsánynak, és mindig elítélő véleményt mondott.
Dagad a Szputnyik V botrány Szlovákiában: A pénzügyminiszter Moszkvából jön Budapestre Orbánnal tárgyalni az orosz vakcináról
Szerintem orbán és táskahordozója nyakig beássák majd magukat Szlovákia belügyeibe, mert az orosz vakcina, ahogy a kínai is a kettejük által megmutyizott titkos üzlet terméke, tehát ott fognak bábáskodni körülötte, ha a szlovák fél ezt igényli.
Átlagos péntek: a közvagyon alapítványokba való kiszervezését tárgyalja a parlament
A választási kampány alatt zavartalanul folyik tovább az ország és az emberek kifosztása orbánék által.
Karácsony szerint Gulyás Gergely nem létező adatokkal dobálózott és fogalma sincs, honnan vette a miniszter, hogy több a hajléktalan Budapesten
hamisgulyás napról-napra próbál megfelelni a milliós fizetésének, de sok elmarasztalót nem tud mondani Bp.-i Főpolgármesteri Hivatalról. Kínjában ezt találta ki most, de nem bizonyított vele mást, csak azt, hogy a fidesz csicskák továbbra sem akarnak igazat mondani!
Dúró Dóra: „A Fidesz kormányzása az ország lassú, a balliberális oldalé pedig a gyors halálát jelentené”
Darálós dúró lett a pártjának a megmondó embere, oda gyülekezhetnek a radikális analfabéták, mert dórika szabadidős tevékenysége /darálás/ majd nem hagy nekik olvasnivalót!
„Hiába ajánljuk fel a Szputnyikot, neki a Pfizer kell” – a háziorvosok szerint úgy viselkednek az emberek, mintha az oltás egy webshop lenne
Ebben az országban nagyon kevés dologban dönthetnek az emberek, lássuk be, itt doktatúra van! Bár a kormány szinte minden dologban hazudozik, mégis arra kell hivatkoznom, amit az oltások kezdetekor kijelentettek, hogy "az emberek megválaszthatják az oltás fajtáját" /Mea culpa/ én ezt elhittem, és engedtessék meg nekem, hogy élni akarok vele, akkor is, ha időközben a kormány megváltoztatta véleményét! Tudom, hogy az orvosok presszionálva vannak, sajnálom ezért őket, de ha számít még saját esküjük, akkor nem erőltetnek rá semmit az emberekre.
Két vonatállomást újítottak Mészárosék 500 millióért és még csak meg sem áll a vonat
Nem az volt a cél, hogy a vonat ott is megálljon, ahol szükséges, hanem az, hogy minden résztvevő hozzájusson a megszokott "osztalékhoz".
Fidesz: a baloldali pártok ma is aláírásokat gyűjtenek a kínai és az orosz vakcinák ellen
Melyik fideszcsicska közölte ezt a baromságot az mti-vel? Ezek úgy be vannak tojva, hogy a nevüket is elfelejtették, vagy csak nem merik vállalni!
Kabaré: 10 percen át próbált leparkolni egy autós Budapesten – videó
Már sokan sokféleképpen háborogtak az ingyenes parkolás miatt, amit orbán meggondolatlanul rendelt el a különleges felhatalmazása birtokában, /más járványellenes intézkedés hirtelen nem jutott eszébe/, de azóta már felfoghatta volna rossz döntésének következményeit! A Levegő Munkacsoport felmérése bizonyította, hogy ennek következtében sokat romlott Budapest amúgy is kritikán aluli levegője, és a vírus is könnyebben terjed így. orbán mégsem vonja vissza rendeletét, mert ez jól beleillik az Önkormányzatok elleni bosszúhadjáratába. Viszont a tűrhetetlen helyzet miatt az emberek azt érezhetik, hogy az orbánkormány számára olcsó az emberélet, hiszen könnyen tudnának ezen javítani, de mégsem teszik! Ez tény és közelebb áll a valósághoz, mint az a fideszes vád, hogy a baloldal oltásellenes, mert arra nincs bizonyíték!
Már az oltópontokról is kitiltották a média képviselőit, mert nem most kell álhíreket gyártani
orbán feltételezi, hogy az újságírók mind úgy működnek mint saját média-alkalmazottjai, akik rendre kamuvideókat és rémhíreket gyártanak, pedig az ellenzéki újságírók ilyesmivel nem járatják le magukat!
Márki-Zay Pétert vádolják egy rejtélyes asszony haláláért
@Gyurka80: bizony, bizony! Így jár, aki ragaszkodik a rendkívüli felhatalmazáshoz, egyszemélyi felelősség terheli!!! Egyébként már 21500 halott van orbán számláján, és ez napról-napra emelkedik.
Ha ne adj isten, kinyitja az iskolákat, akkor el is áshatja magát!
Ennyire jól állunk? 40 ezer vakcinát adunk májusban Csehországnak
A magyar kormány továbbra sem törődik a magyarokkal, sem a pedagógusokkal, most is folyik a vakcina-mutyi, és nagy erőkkel folyik a hazug fideszkampány, még áder is beállt a sorba, nem restelli exponálni magát, szórni az aljas vádakat a "baloldali oltásellenességről"!
Hihetetlen, de igaz: Orbán Viktor egyetért Karácsony Gergellyel
Fideszes csúsztatás. Ha orbán egyetértene Karácsonnyal, akkor nem fosztotta volna ki Budapestet!
Ömlik az AstraZeneca oltóanyaga az országba, de már más a neve! – 218 ezer adag érkezett
Mostanában mindent átneveznek, ami lejáratódik a köztudatban. A kínait is elég lesz átnevezni, akkor nem kell bevizsgálni!
Festékkel öntötték le a a ferencvárosi BLM-szobrot, amit már fegyveres katonák őriznek
Nem katonát kellett volna őrként odaállítani. Ha Szájer vigyázta volna a szobrot, akkor a fidesz talán békén hagyta volna.
Karácsony teljesen kiakadt: a miniszternek most is fontosabb az oligarchák ingatlanmutyija
Úgy látszik mager andrea asszonyságnak persze ez a nyílt levél nem hivatalos, ő megvárja amíg a kormányfő esetleg legyint rá egyet, azt talán elfogadja.
Áder János: Aki nem tud segíteni, legalább ne ártson
Áder úr, ha beszélő viszonyban van a miniszterelnökkel, akkor ezt neki is elmondhatná! Különös tekintettel az 5500 dolgozó kiszorításáról az eg.ügyből, valamint az idő előtti iskolanyitásról, s nerm utolsó sorban az Önkormányzatok ellehetetlenítéséről, - mert ezek mindegyike megkerülhetetlen téma lesz a választásokig!
Hiába oltják most a tanárokat, védettségi szempontból túl hamar kell visszamenniük tanítani
Sokak kérésére orbán tett egy "engedményt": elkezdik oltani a pedagógusokat. De ez a gesztus "nesze semmi fogd meg jól!", mert azt már nem várják meg, hogy hasson is valamennyire az oltás, rájuk eresztik a mutánsvírusokat!
Varga Judit: Az Aranybulla bizonyíték arra, hogy Magyarország számára az államiság és a jogállamiság többszáz évvel ezelőtt kezdődött.
akadjon már le a témáról varga asszonyság és végezze a saját dolgát, mert nagy igazságtalanságok vannak a magyar törvényekben /minden vonalon!/
Kovács Zoltán: „A kórházakban gyógyítani kell, és nem kamerázni"
ennek van bőr a képén, egy vadászati rendezvényről belepofázni az orvosok és a betegek közös dolgaiba? A kormány jobban jár, ha az újságírók rendes feladatuk szerint végzik a dolgukat, mert ha az embereket elzárják a való helyzettől, akkor kénytelenek találgatni, s erről a titkolózó, mutyizó kormányról a legrosszabb hírek fognak szárnyra kapni, akkor aztán hiába dicsérgetik magukat a köz tv-ben, eláshatják magukat!