vitriol

Nem adja fel a Fidesz – mindenkit meg akarnak találni
orbánék hamarosan kifogynak a "stoppolni valóból", ha egy karakán ellenzék lenne, összegyüjthetne egy zsák lukas zoknit, amit jó szívvel megkapnának a fideszes parlamenti képviselők, s akkor folytathatnák a "stoppolást"! Ehhez persze legalább egy Jakab Péter kellene!
Önmagában az oltás nem akadályozza meg a delta-variáns rohamos terjedését
orbán szerint "CSAK AZ OLTÁS" a megoldás, s mivel megszavaztatta magának a különleges felhatalmazást, így megteheti azt, hogy minden szakember figyelmeztetésével szembemegy. De a kisember megteheti, hogy meghallgat néhány virológust és felveszi a maszkot, ami nem kimondottan kellemes viselet, ám némi elégtétellel szolgál, hogy nyíltan ellenszegülhetünk orbán akaratának!
Idén 790 millió forintot nyelt el a használaton kívül álló, üres Biodóm
A biodóm orbán-tarlós közösen létrehozott átgondolatlan emlékműve, amit örökül hagytak ránk, mint egykor az erzsébet téri gödör a felesleges pénz-szórást szimbolizálja!
"Mi van, f*szkalapok? Sz*r Lenin-fiú" – Bayer nekiment Jakabnak
Ezt a bajer-böfögést kéne óriásplakátra kitenni, mert ez a fidesz hitvallása!
Távozik a Pesti Hírlap főszerkesztője és két szerkesztője
orbán rendkívüli módon felfejlesztette a szennylapokat, amiknek egyetlen feladatuk, hogy felejtsék el a valódi újságírást és orbán szócsöveként fuvolázzák az értelem nélküli ostobaságokat. Ezért érdekes jelenség a cikkben említett újságírók távozása, mert nekik még volt halvány emlékképük a valódi újságírásról, s kissé elszégyellték magukat a zagyva feladatok miatt! Várható esetleg további eszmélés fideszkörökben???
A fideszes média máris megtalálta Márki-Zay Péter gúnynevét
Az origó túlerőltette magát ezzel a fantasztikus, zseniális, gúnynév kiötlésével, melyet MZP személyére alkottak. "karrierbaloldalitörtető" az origó találékonyságát dicséri. Erre most rá kell pihenniük, nehogy idő előtt kiégjen a banda, vár még rájuk sok-sok hasonlóan szép feladat, s milyen szerencse, hogy nem mentek tönkre, mert orbán még támogatja őket!
Folytatja a Fidesz az aláírásgyűjtést: Stop Gyurcsány, Stop Márki-Zay az új szlogen
kocsis magára vállalta a hülyegyerek szerepet, elismerve azt, hogy a kormány a "stoppoláson" kívül nem képes józan gondolkozásra. Össze kell gyüjteni nekik az ellenzék összes lukas zokniját, hadd Stoppoljanak kedvükre!
Dömötör Csaba a Magyar Nemzetnek: mindegy, ki nyeri az előválasztásnak nevezett „maszkabált”
dömötör figyelmeztetése egy- apró korrekcióval- megszívlelendő: "Tanuljunk az elmúlt évekből és ne hagyjuk, hogy orbán azt tegye az országgal, amit a fővárossal tett!!!
Bréking! A fideszes képviselő leleplezett és átadott egy igazi csocsóasztalt
Ez bizony akkora jótétemény, hogy nem elég csak egyszer, akár többször is át lehet adni!
Összeomlott az egészségügy Magyarországon – több hónapos várólisták, elvérző szakrendelések
Ha valóban összeomlott az egészségügy, akkor az okostojás szíj-ártó mi a francért ajánlja fel Romániának, hogy küldjék ide nekünk a covid betegeket? Azt a kevés orvost, nővért, akik még kitartanak, le lehet terhelni a végsőkig! Nem okozott még elég kárt ez a külügyér?
"Jövőre már nem menekülsz, te is mész a börtönbe, mosolyogj mert alkalmatlan vagy Juditka" – Varga Judit teljes mellszélességgel kiáll Lengyelország mellett
Te szerencsétlen! Azt sem tudod, hogy melyik ország Igazságügyi minisztere vagy? Magyarország érdekében még semmit nem cselekedtél, csak a szádat jártatod és ránk haragítod az európai közösséget. Dolgozz meg a milliós fizetésedért, intézkedj az oroszoknál, hogy a 3-as Metro miatti kárigényünket vegyék át, és fizessék ki, mert ez egyedül a te kompetenciád és csakis azzal foglalkozz, ami a te dolgod!
Kósa Lajos kigúnyolta Karácsony Gergelyt, majd ő is megkapta a magáét
Bámulatos merészségre vall kósa minden megszólalása, mert ilyenkor nincs ember, akinek ne jutna eszébe, hogyan akarta megszerezni a rafinált kósa az örökösnő pénzét. Ha akkor poltpéter rendesen végezte volna a feladatát, akkor kósa már rég csíkosban csücsülne a megfelelő helyen.
Orbánék úgy locsolják a pénzt, mintha nem lenne holnap – 797 milliárd forintnyi közpénz vándorolt a sportba
orbán pénzszórása nem meggondolatlanságból fakad, nagyon is tudatosan cselekszik. A hatalom a pénznél is fontosabb számára, ezért nem sajnálja az utolsó forintokon is megvenni a szavazatokat. Ha pedig mégsem sikerül, és az ellenzék nyer, akkor megvan az elégtétel, hogy üres kasszát ad át, s ezzel megbénítja az új kormány működését. Ez az orbáni stratégia lényege!
Vadászati expó: országszerte 995 ezren vettek részt
Vagy igaz, vagy nem! A tapasztalatok szerint minden hazugság, ami a fidesztől jön!
Gyurcsányék 4 milliárd dollárt mentettek ki Indonéziába?
Lehet, hogy a hír igaz, csak nem Gyurcsányék, hanem orbánék, és nem 4 milliárdot, hanem 74 milliárd dollárt! De hát ezek a szennylapok sokat tévednek legtöbbször nem véletlenül!
Kivágták Tihany 250 éves fáját, mert szélesítik a bicikliutat
Nem mellékes információ, hogy ki adott rá engedélyt? Hozzá kell szoktatni az állampolgárokat, hogy ne döntsenek felelőtlenül, mert a jövőben mindennek lesz felelőse és nem csak az orbánkormány lesz felelősségre vonva!
30 milliárd forint értékű, hamarosan lejáró Sinopharm-vakcina áll a raktárakban
Ez a kormány megbocsájthatatlan hülyesége és ezen kívül is rengeteg pénzt tékozoltak el a "járvány elleni védekezés" címén. Most már ezeket még elajándékozni sem tudják, mert a szerbek kimutatták /amit orbánék titkolnak/, hogy a delta variáns legtöbb fertőzöttje kínai oltást kapott! Normális országban kártérítés járna azoknak, akikre rákényszerítették a kínai vakcinát!
Márki-Zay: a választók nem fogják annak elhinni, hogy hitelesen elszámoltatna "aki Tóth Csabával közösen vezette Zuglót"!
Úgy látszik teljesen hiába kérték a szavazók az ellenzéki összefogás szereplőitől, hogy mellőzzék a nyilvános üzengetést, mert némelyek fittyet hánynak rá. Ahogy MZP nemrég azon lepődött meg, hogy megszaporodtak a támogatói, úgy érheti az a meglepetés is, hogy látványosan lecsökkennek, ha sürgősen nem hagyják abba az üzengetést!
Bayer: Jakab eladta magát Gyurcsánynak, és átverte a szavazóit
Foglalkozz te csak orbánnal: úgy senki nem verte át a szavazóit, mint orbán, és most is arra készül ezzel a rahedli ígérettel!
Nagy megmozdulás készülődik a magyar ellenzék ellen – üzentek Orbán Viktor hívei
a cöf-röf a leghaszontalanabb talpnyaló társaság. Minden megmozdulásukat orbán pénzelte természetesen közpénzből, magyarul: ezek pofátlanul ellenünk vonulnak a mi pénzünkből!!!
Vádat emeltek „az ördög ügyvédje” ellen, Czeglédy Csabát gyanúsítják
Mostanában minden témában rendkívül ötlettelen a fidesz: minden, amit mond, az hülyeség, amit tesz, az meg szemétség. Mivel akarnak nyerni?
Vidnyánszky Attila nem volt hajlandó kezet fogni a fiatal színésszel, és majd akkor áll szóba vele, ha neki is hat gyereke lesz
Vidnyanszki szerint ott mutatkozik meg a tehetség, hogy ki hány gyereket tud csinálni, tehát 6 gy. után teljes joggal érezheti tehetségesnek magát! - Áron meg igyekezzen, ha vele akar versenyezni!
Vidnyánszky Attila nem volt hajlandó kezet fogni a fiatal színésszel, és majd akkor áll szóba vele, ha neki is hat gyereke lesz
@Horizont: 15.22 A felsorolásból is kitűnik, hogy orbán nagyon is módszeresen válogatta meg alattvalóit /nem munkatársait/, az volt a szempont, hogy se szebb, se okosabb nem lehet nála egyik sem! Ezért van ilyen béna kormányunk!
Titkolja a kormány, hogy hány beoltott beteg halt meg koronavírusban
A kormány egyértelműen akadályozza a tudomány fejlődését, s ezzel az emberek élethez való jogát és lehetőségét is. Ez a mindent eltitkoló bagázs azt üzeni az embereknek, hogy: "Azért tartalak titeket tudatlanságban, mert így biztosítható, hogy nem fejlődtök, ostobák maradtok, s mi örökre uralkodni fogunk rajtatok!"
Döbbenet: Joshi Bharat 31 év után válik a feleségétől
@karma1: Az sem kizárt, hogy lölő válási ajándék gyanánt vette meg joshit a nejének, ezzel kárpótolva őt, s így minden szereplő "jól járt"!
Döbbenet: Joshi Bharat 31 év után válik a feleségétől
joshi már nem szorul hitvese támogatására /egy idegen országban/, már eléggé otthon érzi itt magát, a celebek példáját követve lecseréli megunt párját.