Míg az olvasók túlnyomó épp a családjával karácsonyozott, a Magyar Nemzet december 26-án beismerte, hogy hazudott – írja a Média1.

Karácsonykor ismerte be a fideszes Magyar Nemzet, hogy hazudtak

Helyreigazítás a 2023.február 9.-i, „Botrányhősök a Gyurcsány Ferenc vezette DK elnökségének új tagjai” című cikk miatt címmel jelent meg 2023.12.26-án, azaz karácsony másnapján 19:52-kor egy helyreigazítás a Fidesz-közeli Magyar Nemzet internetes oldalán.

Akik éppen nem a töltött káposzta felett görnyedtek, azok elolvashatták, hogy a Magyar Nemzet még 2023. február 9-én „Botrányhősök a Gyurcsány Ferenc vezette DK elnökségének új tagjai” címmel megjelent cikkében valótlanul állította, hogy Barkóczi Balázs megvert egy férfit és a feleségét. 

Forrás: Média1

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Valamikor régen a televízió is bemutatott egy színdarabot aminek az volt a lényege hogy a király szabója vart egy ruhát a királynak amibe bele vart egy olyan szálat ami aki a ruhadarabot felhúzta kénytelen volt igazat mondani.Az előadás során a különböző tisztséget viselők mindegyike felpróbálta a kabátot , és ebből keletkezett a nagy bonyodalom.Ez a színi előadás jutott az eszembe, amikkor olvasta a cikket, hogy Karácsony tájékán a jobboldali hazudós média kénytelen volt a hazug cikkei miatt helyreigazítást közölni, hogy mikor és hol hazudtak az olvasónak, gondolom csak azért hogy tévedésbe tartsák az olvasót!Kényszerítették őket a hazugságuk beismerésére.Ezek a sajtóorgánumok ugyan nem vették fel a király igazmondásra kényszerítő kabátját, dea kényszerítést megtette a magyar bíróság !
Alfa
a kecskebaszó fidesz kesma lapok mikor mondtak igazat??? mint a keresztény-fasiszta örökké igazat mondó orbán és a társai,ahol alap követelmény a hazudozás-lopás... @KisTehen:és kecskebaszó társai is is ennek az orbáni keresztény igazmondásnak a gyakorlója
Clavigo
@KisTehen: 2006- ban te még egy nadrágban jártál apáddal... Olyan buta vagy,mint a rosseb.
rücsü41
@KisTehen: Ha túl lennénk ezeken az ügyeken akkor nem lennének helyreigazítási perek és nem most jelent volna meg hogy mely újságokat kötelezték a bíróságok helyreigazításra.Még azt is gondolom, hogy a rágalmazás, a nem valós tények közlése, elferdítése, mások besározása a kiélezett politikai helyzet és az emberi gyengeségek , hibák miatt mindig porondon lesznek , és a választások előtt meg fognak sokasodni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.