Maga szerint? – nézett ránk lesújtóan egy idősebb pedagógus, amikor megkérdeztük, az osztályával önként jött-e az eseményre.  Fagypont körüli, párás-ködös időben ácsoroghatott kétszáz diák háromnegyed órát a gyulai vár előtt a tanárjaikkal, hogy láthassák a Békés megyei protokoll-látogatáson lévő Novák Katalint. A köztársasági elnök zászlót vont fel, majd részt vett egy vadászsólyom-bemutatón.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Azért egy ellenzéki képviselő helyében én bizony megkérdezném a riherongy katyit,mennyire is ért egyet azzal,hogy miatta kirendelnek 200 gyereket a fagyba? Hisz elvileg neki is vannak kölykei... és miért tették ezt kötelezővé számukra?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Kezdünk vissza menni a régi rendszerbe akkor volt kötelező egy politikust így fogadni a diákoknak.
izéke
Örüljenek,hogy nem kellett térdepelve imádniuk a ribancot. Már csak egy szokásos csuhás hiányzik a biodíszletből,azok bezzeg a melegben húzzák a ...no nem a lóbőrt,hanem a ministráns fiúkat...
izéke
Azért egy ellenzéki képviselő helyében én bizony megkérdezném a riherongy katyit,mennyire is ért egyet azzal,hogy miatta kirendelnek 200 gyereket a fagyba? Hisz elvileg neki is vannak kölykei... és miért tették ezt kötelezővé számukra?
lampa laz
Palotáné a hír hallatán, h így várják, felhívhatta volna az ottani illetékes elvtársat, h nanemá, nem kér ebből a fogadtatásból.
dr. prédikátor
Hol maradtak az ukránok, lengyelek!!!??? No meg az agymosott zombi birkamenetesek???
izéke
@KisTehen: honnan tudod,hogy mind a200 gyereknek tesiórája lett volna és örültek neki,hogy mehetnek balványimádásra?
Dr. Proktor
@KisTehen: Te mondod? Pont te?
Elmehetnél terelőkutyának...
izéke
@KisTehen: "Novák Katalin látogatását reggel fél 9-re hirdetették meg. Az első diákcsapatok nyolc óra körül tűntek fel, negyed kilencre már kisebb tömeg alakult ki. Rengeteg gyerekkel beszéltünk, mindenkitől hasonló választ kaptunk:

az iskola döntött arról, hogy nekik kötelező lesz a részvétel.

Végül egyetlen diákot találtunk, aki azt mondta, magától jött. „Az iskolát meghívták, hogy részt vehessünk az ünnepségen, mi pedig éltünk a lehetőséggel” – darálta vissza somolyogva a Gyulai Hírlapban is olvasható intézményvezetői nyilatkozat szövegére gyanúsan emlékeztető, szöveget kissé hivatalos stílusban. "
Az iskola döntött,hogy nekik kötelező!! 200 diákból csak egy! mondott mást,akkor ezek mind Sorosügynökök?
izéke
@KisTehen: te tényleg ennyire hülye vagy,bár nem tudom miért is csodálkozom ezen. Mindenki volt diák,de nem is emlékszem rá,hogy testneveléssel keződött volna a tanítás,legalábbis az én iskoláimban. Persze máshol lehet,de nem kétszáz gyereknek. Az elmaradt óra anyagát majd be kell pótolni vagy házi feladatként,vagy majd pont egy tesióra kárára. Szóval a diákok nem jártak jobban. Az iskola döntése pedig kb olyan,mint az egyházi iskoláknál a szülőknek is kötelező templomba járni vagy a gyerek bánhatja.
Béla333
Fagyban kivezényelt diákok... nemzeti ünnepeinken fizetett bértapsolók...
Ez a maffia demokrácia felfogása!
Mocskos szemét banda!
Dr. Proktor
@KisTehen: Akkor még lehetett eszed...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.