lampa laz

Nagy Márton közölte a bankokkal: Rendkívüli időkben rendkívüli intézkedésekre van szükség
Naba+, ugye, h a magyar zemberek fogják megfizetni a háború árát. Most örülhet az a sok marha aki a fideszre szavazott félelmében.
A pécsi Fidesz keményen beleállt a város "sunnyogó" polgármesterébe
Az önkormányzati pénzek elvonásai után mit vársz, te agyatlan. Reklamálj a főnöködnél, akit orbán viktornak hívnak. Egyébként az előző fideszes polgármestereteket többször ki kellett húzni a szarból a rossz, hozzá nem értő önkormányzati gazdálkodása miatt. Jobb lenne ha hallgatnál, mert a pécsiek nem biztos, h olyan feledékenyek mint te.
Orbán Viktor ismét nagy bejelentésekre készül
csak nem beadta a lemondását? Az bejelentés lenne, más egyéb csak birkaetetés.
Ezért hagyta ki a kávét reggel Varga Judit igazságügy-miniszter
@Horizont: "Ez a nő egyre jobban csúnyul."... vagy inkább férfiasodik...
Orbán "kegyeleti okokból" nem köszöntötte Karácsony Gergelyt a Néprajzi Múzeum épületének átadásán
Ez az egész múzeum halmaz azért idegesítő, mert örökre a nevéhez fog fűződni, a stadionjaival együtt, a többi keleti iranyultságú beruházását már nem is említem. Az a szar, h maradandót teremtett, amit a kányák nem tudnak széthordani. Azért gyűlöletes az egész, mert mindent erőből és nem egyetértve nyom le az emberek torkán.
Novák Katalin: A köldökzsinórt az anyaország és az elszakított magyarok között soha nem fogjuk elvágni
A saját köldökzsinorodra kösd őket, hülye tyúk, ne a mi vérünket szívják. Abból az irdatlan mennyiségű pénzből amit oda talicskáztatok, itthon fel lehetett volna számolni a szegénységet.
Orbán: Nekünk azért nehéz, mert az EU tagjai vagyunk
Már 12 éve folyamatosan mondjuk, h nem normális, húzzanak már rá egy kényszerzubbonyt.
Szerbiába utazott Orbán Viktor
Szerbiában terjedő levélből idézek, ami jól illik ehhez a két lényhez.
"Épp itt az ideje, hogy felfogják a saját jelentésüket és azt, hogy hol a helyük ebben a világban! Értsék meg, hogy maguk itt a felesleges többség, genetikai hulladékok, amelynek nem is kellene léteznie, szemét, amely egy evolúciós hiba eredményeként véletlenül jött lét, szemét, amelyet meg kell semmisíteni".
Dr. Novák Hunor kiakadt az M. Richárdról készült riporton
Nagyon igaza van, mert ezek a vele kapcsolatos cikkek már-már "áldozatként" próbálják az emberekkel sajnáltatni, persze már akivel lehet. Tudomásul kell venni, h ő egy bűnöző volt, aki nem különben viszonyult az áldozataival szemben. Gondolom a barátnő pár milliót szeretne bezsebelni ezen az ügyön a jobb élet reményében.
Csák János, a "zárlatos" miniszter-jelölt kiverte a biztosítékot
Amíg kizárólag orbán osztja az észt... "Aligha van kínosabb az öntelt és önfeledt félműveltségnél. Ott még azért nem tartunk, hogy ha Orbán valakinek pozícióval kedveskedik, a címmel és ranggal együtt járna szellem, tudás, felkészültség, kulturáltság és kvalitásérzék." Nem egyedi az ürge, ott tobzódik a kultúránkban még demeter sziszi is, az sem piskóta. Csoda, h nem az lett a miniszter.
Brutálisan nőtt a Fidesz népszerűsége a választási győzelem hatására
@Eladott Ország: A magyaroknak a legrövidebb az emlékező képessége. Arra sem emlékszik ami az elmúlt órában történt, ezért hazudozhatnak nekik folyamatosan a fidesz politikusok .
Novák Katalin megpróbálta helyrehozni a lengyel-magyar kapcsolatot Lengyelországban: Nemet mondunk a Szovjetunió visszaállítására
@Horizont: Jó kép, pont olyan gyűrötten néznek ki mint akik egymáson hevertek. Biztos ugyan az a hülye a stylist öltözteti mindegyiket. Valaki értelmes hozzáértő összeállíthatna neki egy dress code listát, h hol, milyen rendezvényen a napszakhoz igazodva milyen ruhában illik megjelenni.
Az Alkotmánybíróság elgáncsolta Karácsony népszavazási kérdéseit
Ezek a majmok pont emiatt kerültek az AB-ba, h Orbánt szolgálják. Lesz ilyen még több is.
Júliustól jöhet a 800.- forintos kenyér!
Nab+, erre milyen sapkát húz majd a csutkány, usánkát?
Novák Katalin megpróbálta helyrehozni a lengyel-magyar kapcsolatot Lengyelországban: Nemet mondunk a Szovjetunió visszaállítására
Katóka is felvette a pávatáncos balettcipőjét és lejtett egyet a lengyel elnök előtt, ahogy arra a csutkány utasította,
Mészáros Lőrinc már a Fideszesek elől is elhappolja a bizniszt
Eddig sem volt az övé, így van szétszórva az orbán vagyon. Majd 1 pénzügyi alapkezelő elnyeli ezt is és onnantól már senki sem tudhatja meg, h valójában ki is a tulajdonos.
Németh Szilárd fogyókúrázik? Egyesek szerint aggasztó, ami a tányérjában úszik
Mintha kutyaürülék úszkálna a tányérjába, elég bizarr. Sziszit elnézve mindegy is.
Orbán Viktor: ez volt az eskütétel legszebb pillanata – fotó
Ufó attilla, nemzet csótánya, csikidám robi, győzike, grófócska miért nincsenek ott? Nem kaptak meghívót? Csak kampánynak kellettek? Még ilyet...
Márki-Zay Péter: Létrehozzuk a civilek pártját
Etetheti tárgyává a gombákat, h tábort szerezzen a pártjának.
Bayer kiakadt: aljas, szemét, elviselhetetlen rohadékok az alkalmazkodó újságírók
Végre magadra ismertél zsóti, mert hát valljuk be ez tényleg mind te vagy, "aljas, szemét, elviselhetetlen" rohadék
Csak képek és Novák Katalin
A képek alapján látszik, h orbán stylistja öltöztette katicát is ilyen gyűröttre, szörnyű ahogy kinéz abba a göncbe, már csak az ablakpucolós vödör hiányzott a kezéből retikül gyanánt.. Nem hiszem el, h nem volt elég pénzünk nála (mert ezt is mi fizettük) ahhoz, h egy elegáns kis kosztümre futotta volna belőle. Kb ilyen elnyűtten fog kinézni az ország is az elnöksége alatt.
Piszkosul jól jár a Mol az orosz olajjal
"Balogh József energiapiaci szakértő szerint napi négymillió dollár (1,5 milliárd forint) extra bevétele származik a Molnak abból, hogy nagyobb részben orosz kőolajat használ.
okoz a Molnak."
"Holoda Attila energetikai szakértő korábban arról beszélt, hogy szerinte a Mol mostani kommunikációjában technológiai kérdésekkel leplezi azt, ami valójában a vállalat profitjáról szól."
Tudjuk, h hernádi is, orbán is és szíjjas is folyton hazudik a témával kapcsolatban, és most ezzel zsarolja az EU-t, h sok-sok pénzhez jussanak. Zsolti a MOL milliárdos nyereségeiből már rég megoldhatta volna az ország függetlenségét, vagy mérséklését az orosz olajtól. De az a qrva hatalmas profit nem engedi amit zsebre tehet(nek) ebből.