lampa laz

Nagy a baj! Orbán Viktor összehívta a Védelmi Tanácsot vasárnap délutánra
A nyugati országok is összehívták már a védelmi tanácsot? Vagy, csak a csuti fosik? Ez még a brazíl dzsugel benszülöttek háborújára is ráfogja, hogy hatással van ránk. Elvihetné már a devla a pcsba.
Szentkirályi Alexandra óriásit bakizott a cikizős videójában – mutatjuk
Na, én addig nem szavazok rá amíg meg nem mutatja, hogy tud egy jó mennyei zsíroskenyeret "főzni". Katóka legalább tudott palacsintát sütni.
Még a Fidesz is félreáll Simonka György elől – Bűnszervezetet irányított, most polgármester lehet
@CsipkeRózsa: Szerintem az egész pusztát ez a simonka família lakja. Azok meg úgy gondolják, hogy ez a hétpróbás gazember a legjobb erre a posztra.
Ez már a kilövési engedély Farkas Flóriánra? Nem indul az általa vezetett Lungo Drom a roma választáson
@Menőmanó: No igen, de ez a kormos nem tisztességes hanem egy becstelen tolvaj mint a gazdája. Én egy olyan faluvégi dankótepire gondoltam...
Ez már a kilövési engedély Farkas Flóriánra? Nem indul az általa vezetett Lungo Drom a roma választáson
Legalább 1 romát mutatnának akit felzárkóztattak abból a mérhetetlen mennyiségű pénzből amit kaptak tőlünk. Egy generációt tisztességre lehetett volna nevelni belőle, de a luxuscigány ellopta előlük. Ennek a görénynek már rég börtönbe lenne a helye.
Még a Fidesz is félreáll Simonka György elől – Bűnszervezetet irányított, most polgármester lehet
Ez a mocsok Semjén emiatt nem riad fel éjjel, hogy benyújtson egy módosító? A rosszban az altatójába.
Mert Menczer Tamás ezt is elintézte – Milliós támogatás azért, hogy rá szavazzanak
Politikai pedofilt csinálnak ebből a sok szerencsétlen demens vénségböl. Úgy látszik a gyerekeket nem merik most megközelíteni.
Megkereste lapunkat Orbán Viktor a Spar-ügy miatt – A kormány a miniszterelnök sértegetése és a valótlan állítások miatt beperli az osztrák multicéget
@Pusztai: Agyrém ez az ország, ami itt történik az már hátborzongató. Mindent kilopnak alólunk, csődbe viszik az országot, akkora adósságot akasztottak a nyakunkba, hogy bele fog dõgleni a nép az ebből adódó megszorításokba, de még mindig alavju viktor van a hibbant agyalágyult fejekben. Viszont van egy szarhalom idióta ellenzék akik nem tudnak minderre alternatívát mutatni. Most is inkább bunyóznak, tépik egymást a választások miatt.
Itt az újabb pedofil-botrány – Hittanórán kényszerített szexre kisfiúkat az egyház szolgája
@Maccska: ócska fideszes pedofilsimogató, szar ember lehetsz, bimbó.
Látod én sem általánosítok.
Megkereste lapunkat Orbán Viktor a Spar-ügy miatt – A kormány a miniszterelnök sértegetése és a valótlan állítások miatt beperli az osztrák multicéget
Malac marci, ezzel a feljelentéssel csak az a baj, hogy az "osztrák fűszeres" sokkal szavahihetőbb mint ti. Nem ugrálnék a helyjetekben, mert lehet, hogy van bizonyítéka is. Mi meg úgy hisszük el ahogy hallottuk tőle, mert látjuk, hogy ezzel a módszerrel vásároljátok fel magatoknak az országot. Jobban jártok ha kussoltok.
Itt az újabb pedofil-botrány – Hittanórán kényszerített szexre kisfiúkat az egyház szolgája
Orbán azzal dicsekedett, hogy ők sokkal több pedofilt leültettek mint a baloldali kormányok. Egyet felejtett csak el ez rohadt keresztényvezér, hogy akkor nem voltak divatkeresztények. Ebből adódóan az egyházakat sem látogatták annyian mint most, legfeljebb csak azok akik tényleg hisznek a vallásukban. Ma azonban a fidesz hirdeti megszállottan az igét. Így aztán a szülők tálcán kínálják a gyerekeiket ezeknek a mocskos szoknyás dögöknek. Amikor meglátok egy csuhást legszívesebben leköpném.
Cáfolja a rendőrség Magyar Pétert, nem becsülték 250 ezresre a szombati tüntetés létszámát
Rászólt a rendőrségre a múmia. Rendesen bßa a csőrüket az a tömeg ami megjelent a tüntetésen. Erre még a cöfnek nevezett ßarkupac sem volt képes a békemenetelésével, mert közpénzen utaztatott bolondokat tudott csak összecsődíteni vidékről, meg határontúlról. A szombati tüntetésre önmaguktól mentek az emberek. Ezzel a kormányellenes kritikával egyelőre nem tud mit kezdeni ez a retkes banda, csak vagdalkoznak össze-vissza.
Megvan a Fidesz új lejárató kampánya, ami a régi – Magyar Péter fegyvereket és magyar katonákat küldene a háborúba, beengedné a migránsokat, valamint a genderpropaganda élére állna
Nagy baj van a rogántoronyban, semmi ütőképeset sem tudnak adni a M.P. jelenségre. Ennyire nem szoktak lebénulni, vagy putyin most nem ér rá ötleteket osztani nekik? Most kellene a béna ellenzéknek ütni őket, de képtelenek erre is.
Így látta a nemzetközi sajtó Magyar Péter tüntetését
Még emlékszem, hogy a legutóbbi választások után azt mondtuk itt is sokan, hogy az ellenzéket kell előbb leváltani, mert velük nincs esély a fideszt eltakarítani. A tegnapi tüntetés ezt támasztotta alá. 12 éve volt az ellenzéknek újragondolva felépítenie magát, ezzel szemben a valóság az, hogy folyamatosan marják egymást a nyilvánosság előtt és ezen kívül nem történik semmi. Nos, ezt unta meg az a tömeg és az is aki nem volt jelen. Aki képes volt külföldről is erre a megmozdulásra hazajönni méginkább tükröt tartott az ellenzék bénaságaira. Nem acsarkodni kellene nekik most is hanem elgondolkodni a balfaszságaikon.
Régen osztották így ki Dobrev Klárát – Ungár Péter két lábbal szállt bele a DK prominensébe, akit plagizálással vádol
Mióta ez a kis pöcs hetente 2x vacsorázik Orbánnal anyuka lakasán, azóta nála nemcsak lehet, hanem tényleg más a politika. A tavalyi együtt nyaralás a dagival meghozta gyümölcsét.
Azok a szaporodó milliárdok mégis csak összekötik öket.
Tuzson és Semjén már a vállalkozók cégeire hajt – Gazdasági társaságaik eladásra is kötelezhetné a tulajdonosokat a jövőben a Gazdasági Versenyhivatal
Ez az új helyzet úgy néz ki, hogy ha valaki alapít egy új céget, vagy működtet már, az legjobb ha mindjárt a nyakába akaszt egy NER családtagot is. Itt már csak velük együtt, nélkülük semmit.
Na, meddig még?
Orbán Viktor is feljelenthette Von der Leyent – Az Európai Bizottság elnöke után nyomoz az európai ügyészség
Dagi, és mi a helyzet azzal a sok lélegeztető ßarral, ami csak nektek volt jó üzlet, nekünk hasznunk semmi. Meghalt 40ezer honfitársunk, már nem emlékszel? A sok kínai lábvíz vakcináról már az előttem szólók írtak.
Már megint egy eltussolt pedofilbotrány – Ezúttal egy speciális gyermekotthonban rontottak meg bentlakó tanulót
Miközben orbán brüsszelnek üzenget folyton, hogy haggyák békén a gyerekeinket. Itthon meg szabad a pálya a rohadt perverz dögöknek.
Nem semmi! Orbán Viktor ezt üzente Rákay Philip új filmjéről
Dagi nem a filmet nézte hanem a 6millirból ráeső részt számolta meg. Putris-nemes phillipke ezért kapott elismerést tőle. Bátorokon ellopták a pénzt ahogy szokták.
Orosz diszkontlánc jöhet Magyarországra
Akkormost jön az orosz "fűszeres"? Míg orbán hatalmon van addig... rajtunk múlik, hogy meddig engedjük még ennek a dagadt állatnak szétrombolni ezt az országot.
Balog Zoltán súlyos erkölcsi vétséget követett el – A református vezetés végül összezárt a püspökéért
Ezzel a református egyház is bekerült a legaljasabb, legmocskosabb, haszonszerzők klubjába. Már nem az erkölcs, a fedhehetlenség, a tisztesség számít nekik, hanem ennek az ellenkezője.
Rogán Antal a Jolly Joker, a pénzügyi szektor megreformálásán is rajta tartja a kezét grúz barátja segítségével
@kereső: Igen, ők a kp-t szeretik zsákban vagy bőröndben rubelben, dollárban vagy jüanba mindegy is csak jó sok legyen belőle. Gondolom az aláirás feltalálójának így jött be igazán az élet, hogy tonyót bevette az üzletbe, meg a legújabb találmány is a grúzzal együtt. Az összes politikusra mondhatjuk, h gazember, de rogán mindegyiken túltesz. Nem véletlen tartja maga mellett orbán, hiszen kis családja megélhetésében is nagy szerepe van rogánnak
Kihúzták a gyufát a kormánynál a Bencsik-fivérek – András után testvére is rúgott egyet Rákay Kálmánon (aki Philipnek hívatja magát)
@Pusztai: Annyira nem, mert szeret ez akolon belül is verekedni, elvégre az övé a 5.számú tagkönyv. Házon belül meg nyugodtan alázhatják egymást, mind egyforma szemét, tróger, kívülállót ez aligha érdekli.