lampa laz

"Brüsszel megtámadta Magyarországot, offenzívát indított a gőzhenger" – Varga Judit minden eddiginél komolyabban ment neki Brüsszelnek és a baloldalnak
Sosem az a hülye aki mondja hanem aki elhiszi. Így aztán a kormány tagjai naponta igazolják is, h a fidesz szavazótábora az ország legbutább rétege.
Debrecen polgármestere 2,3 milliós Omegát villantott
@namihami: Ilyet is lehet róla feltételezni, de az élete alakulásáról neki kellene/kellett volna döntenie ha úgy érzi vagy azt látja, h az rossz irányba fordult. Pont azért, mert tanult inteligens, okos így saját lábán is meg tudott volna állni.
Egyszer majd, talán többet is megtudhatunk erről a 'szenvedélyesen gyüjtögető' családról.
Felháborodtak a légiirányítók Orbán lépésén, ami ellehetetlenítette a tervezett sztrájkjukat
És mi lenne ha mégis sztrájkolnának, sőt az összes szakszervezet? Egyszer el kell kezdeni már valamit, ne má, h csak a csutkány tehet meg bármit ellenünk.
Debrecen polgármestere 2,3 milliós Omegát villantott
@namihami: A helyedben nem sajnálnám, nem olyan rossz az ő élete (még ha időközönként el is kell játszania a boksz zsák szerepét) mint amilyennek gondolnánk. Ő a lopott vagyon tulajdonosa/őrzője, biztos emiatt nem látható. Ferenczi Krisztina megírta az utókor számára az orbán klán vagyonosodását. Anikó asszonyság egyébként is a földet imádja, így az uraság be is spájzolt neki ebből rendesen, szántó, szőlő, legelő, sziget, a többi egyéb ingatlanról ne is essék szó. Így a csutkány el tudja hitetni a birkákkal, h ő csak egy szegény munkabérből élő miniszterelnök.
No persze tudom, h Te ezt mind tudod.
Elkezdi önteni a tízmilliárdokat a kormány az ipari parkokba – Szijjártó hat új kormányzati lépést jelentett be
Még amit lehet azt lopjuk el gyorsan. Itt megint orbán kedvenc építőipari cégei lesznek kitömve, mészáros és kölykei, garancsi meg szíj.
Megvan az első aranyunk: Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok
@silber13: Természetesen én is örülök a sikereiknek, meg annak is, h legalább ezzel jobb színben tűnik ki az ország, mert most éppen ránk fér.
Megvan az első aranyunk: Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok
@silber13: @justhpeter: köphettek rám, ez akkor is el van túlozva. Ti sem kerestek négy évenkén, még négy év alatt sem ennyi pénzt hiába dolgoztok. Vagy úgy gondoljátok, h a ti munkátok ehhez képest nem ér semmit? Pedig erősen hozzájárultatok ehhez a pénzhez. Amúgy nem vagyok irígy, mind három unokám sportol és akár még olimpikonok is lehetnek.
Gulyás Gergely: Már nincs képviselete Európában a kereszténydemokráciának
Azzal a kereszténydemokráciával amit ti képviseltek és hírdettek, elmehettek a jó büdös p*csába. Ez nem más mint a csutkány által kitalált és elferdített, hazug hit, ami teljes romlásba dönt. Ez egy újabb rohadt szekta ami alá behajtanátok az embereket. El kell, h tűnjetek 2022-ben a színről, mert már így is helyrehozhatatlan károkat okoztatok.
„Nem piszkolom be a kezeimet" – Hazaküldik a cselgáncsozót, aki nem állt ki izraeli riválisa ellen a tokiói olimpián
Ha már a sport is eltaszít és nem összehoz akkor pusztító gyűlölet uralkodik a világon. Szemét politikusoknak köszönhető mindez.
Alapjogokért Központ: a gyermekvédelmi népszavazás "megelőző csapás"
És mi a helyzet a pedofiltörvénnyel? A konzultació meg ugrott, ebből a pénzt már sikerült lenyúlni?
A*juk retkes p*csáját, már megint az országot lejárató blődséggel foglalkoznak. Sajnos ezek a reménytelenül hülye fideszes szavazók majd egymást taposva fognak szavazni, csutkány meg büszkén fogja lobogtatni Brüsszelnek a magyarok véleményét, pedig ez csak a defekteseké lesz.
Orbán gyermekvédelmi népszavazással akarja elütni a lehallgatási botrány élét – itt az öt kérdés
Inkább arról énekelj, h mi a helyzet pegazussal? Most ez foglalkoztatja az embereket, nem habony-rogán szar kérdései. Jó pár nap fejtörőt okozott nekik mire ezt sikerült kiagyalniuk.
Pegasus-botrány: vizsgálatot indított a magyar ügyészség
Már tudjuk a nyomozás eredményét is... minden a magyar törvényeknek megfelelően történt, pont
Megszólalt Pintér Sándor a lehallgatási botránnyal kapcsolatban
Simán kinézem belőlük ezt az ügyet. Miért pont most mondanának igazat amikor folyamatosan hazudnak.
Így szembesítették Orbán Ráhelt a magyarországi mélyszegénységgel
Ha jobb életet biztosítanának ennek a rétegnek akkor elveszne a fidesz legnagyobb szavazóbázis. Elégedjenek meg 4 évente azzal a pár kiló krumplival.
Megszólalt a Fidelitas a drogos ügybe keveredett vezetőjéről – felháborodtak a kommentelők
@karma1: Ez a sok kilúgozott agyú barom nem fogja fel, h a fidesz/fidelitas a bűnözők gyűjtőhelye. Ha egy ilyen elvakult hülyével beszélget az ember akkor úgy érzi mintha egy földönkívülivel próbálna kommunikálni. A zemegyen meg a tv2 tényeken élő beszűkült agyúaknak fingja nincs, h mi történik körülöttük. A brazil szappanoperák eseményeiből viszont naprakészek. Ilyenkor viszont én nem tudom, h mi a francról beszélnek. Orbán sikeresen leamortizálta sok ember elmeállapotát.
A DK szerint Orbán nyíltan beismerte, hogy "veszélybe sodorta a kínai vakcina erőltetésével" az időseket
És ez a két hülye majom, orbán-szíjjas duó hajnalok, hajnalán várta a sóoldat szállítmányt büszkén a reptéren, helyszíni tudósítókkal, hogy aztán, most aztán beoltjuk a világot. Ha nem lenne komoly az ügy lehetne röhögni rajt, de nagyon szomorú, h nekünk csak ilyen idióták jutottak, meg a sóoldat. Ja, és a több ezer bicikli pumpa.

Az elajándékozott löttyök mellé azért kísérőnek oda írhatta volna, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát...
Ungár Péter: ha fiatal koromban a Fideszbe lépek be, most saját magamat kéne buziznom
Mi a fszért kell buzizni, megbélyegezni embereket csak azért, mert most a fidesznek ez a legújabb gyűlöletkeltése, szórakozása. Ugyan olyan értékes emberei a társadalomnak mint bárki más. A pedofilokra megalkotott törvényből mindenkinek a ''buzik" jutnak eszébe, de a mocskos pedofilokkal senki sem foglalkozik, pedig ez a rohadt nagy bűn, nem a másság. Inkább azzal törődne mindenki, h közben a NER lovagok hogyan lopnak, gazdagodnak.
Csányi Sándor most már tényleg megszólalt az UEFA büntetéséről
Tessék kubatovnál reklamálni, h nem jól oktatta, készítette fel a hadsereget. Vagy miért nem egyeztetett vele előre, h most nincs buli, csak népnemzeti keresztény szurkolás.
Gyurcsány: "Ha ránézek Németh Szilárdra, már a pacalt látom"
Feri, finoman fogalmaztál, én a végterméket látom ha ránézek erre a lényre.
Novák Katalin: a kormány megháromszorozza a családoknak szánt támogatások összegét
Katóka, ez a hatalmas támogatás csak a Hatvan pusztai családon látszik meg igazán. Ha meg is 3x-zátok a nekik szánt támogatás összegét akkor biztos, h be is tudják majd fejezni az építkezést, h be tudják lakni a szépen felépített birkahodályokat.