lampa laz

Igazi nagyágyút igazolt választási stábjába Orbán Viktor
1 szúnyogcsődör, akit nehezebb eladni mint 1 mosógépet, mondta az a hülye aki most zoknit fog benn mosni.
Itt a táblázat, a Sinopharmról is fontos dolgokat tudhatunk meg
Hát, nem tudtuk meg. Valakinek nem tetszett a táblázat, mert el van távolítva a cikkből. Sinopharmról nem volt kedvező az eredmény?
Elképesztő, hogy mit főzött Németh Szilárd a konyhájában!
@Pegero: Ez nem gasztronómia b+, hanem moslék. Ez a röffencs úgy zabál, mint aki az utolsó vacsoraját kapta.
Orbán Viktor kiment a Fradi-meccsre – fotó
Nem jó a képaláírás, nem befutott a Fradi-meccsre, hanem begurult...
Erről tárgyalt Orbán Viktor a kínai elnökkel
"Kína nagyra értékeli Magyarország határozott ragaszkodását országuk politikájához,"...Nem az ország ragaszkodik a politikátokhoz b+, csak ez az elmebeteg állat.
"Hszi elmondta, Kína hajlandó folytatni a stratégiai kommunikációt Magyarországgal, megszilárdítani a kölcsönös politikai bizalmat, "
Ez a tetves, hájas dög kína segítségével kommunizmust épít kishazánkban, kevés volt neki a szocializmus.
Így is lehet! A sofőr kiszáll az autójából, és átkíséri az idős hölgyet a zebrán
@Nessy: Azt nem tudjuk, viszont a fiatalember kézfeltartással megköszönte a türelmüket. Mondjuk ha egy MRicsi, vagy berki krisztián ült volna valamelyik autóba, lehet, h a néni nem ér át soha...
Ez az a ház, ahova Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea költözik majd!
@Horizont: Igen aranyos volt akárcsak Kabos Gyula. Tele humorral, de jól ábrázolták az új gazdagok viselkedését. Ezeknél is úgy lesz majd, h várkonyi diplomás naccsága fogja formálni a tajparasztot, aki itt is előbb, utóbb a hagymát is hagymával fogja zabálni, csak azért is.
Ez az a ház, ahova Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea költözik majd!
@CsipkeRózsa: Hyppolit a lakáj, jutott eszembe róluk, mint felkapaszkodott senkik. Lesz ott cseléd bőven aki takarítson a luvnya helyett.
Ez az a ház, ahova Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea költözik majd!
@Horizont: ...de mi a fasszal töltik meg ezt az 500 m2-t? Gondolom csak a kis Bocskor költözik velük. Ez is 1 fajta magyar rongyrázás, h kérkedjenek vele, nehogymá a kordavilla nagyobb legyen mint az övék...
Ez az a ház, ahova Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea költözik majd!
"hogy ügyvédi felszólítást küldött a lapnak arról, hogy milyen jogszabályokat kell betartania a lapnak, ha a házukról ír cikket. A levélben azt írják, hogy tudomásukra jutott, hogy a lap a jövőbeli otthonukról gyűjt információkat, és le is fényképezte azt."
Rohadjon le az az érzékeny lelketek. Illene megmutatni azt a kecót b+, hisze mégis csak a mi pénzünkön vettétek meg. Azt is mondhatnám, h több közünk van hozzá mint nektek, mert mi megdolgoztunk érte.
Ifjú pár, ez meg beszarás -de, meddig- ezen + már csak röhögni lehet...
Megvan a 4 millió beoltott, ismét üzent Orbán
A focibuzi anyádat, kizárólag a fradi meccs miatt történt a mai káoszoltás. De leginkább az undorító, ahogy a hatalmadat felhasználod az emberekkel szembe a céljaid eléréséhez. Kínaival ez nem ment volna, tudtad, h a Pfizerrel igen. Ezért van raktárakba zárva ez a vakcina, mert aranyat ér a koszos mancsodban ahelyett, h az emberek megkaphatnák.
Felrobbant az internet Vasvári Vivi átlátszó fehérneműs fotójától – mutatjuk
@Horizont: Az a fecsónak nevezett fazon aki a férje volt, többlábon álló vállalkozó. Ott volt dögivel pénze a luvnyának. Gondolom nem 30ezer Ft gyermektartásdíjat fizet neki, h elváltak. Hülye pénzes pasik mindig akadnak, akiket csak a külső érdekel, h ilyen nők legyenek mellettük, sőt még fizetnek is nekik, h szabással át magukat.
Orbán Viktor külön üzent az ellenzéki pártok szavazóinak
@Horizont: Én is naponta becézgetem a kedves mamát az ősi mesterség jelzőjével, az idióta fia miatt.
Gyurcsány keményen beszólt Orbánnak: Fradi-meccs miatt megnyitják a Pfizer-csapokat, de akinek korábban szüksége lett volna rá, azok nem kaptak
Elgondoltam, h milyen jó cselekedet lenne a fradistáktól ha orbán ocsmány húzásáért cserébe nem mennének el a szombati meccsre. Tudom, h hiú ábránd, de akkor is...
A Pesti TV új vezetőszerkesztője egy UFO szakértő lett
Olyan szakértő mint nógrádi gyuribácsi, pénzért mindenhez ért, ez is azt mutatja, h itt és nem Németországban szakért.
Orbán Viktor meghívást kapott Kínába
Ha elrepül a mosónő milédivel a szent kommunista kínába akkor hivatalosan száműzni kellene, h soha többé ne léphessen Magyarország földjére. A pereputtyot majd utánvéttel feladjuk nekik.
Orbán Viktor meghívást kapott Kínába
@Qqberci: nincs az az ereszkampó ami ezt a hájas dögöt elbírja.
Várkonyi Andrea a több tíz milliós ékszerek mellé most munkát is kapott szerelmétől, Mészáros Lőrinctől
Ez a zandrea szabadalmaztathatná azt a gyógyszert vagy szert amit szed azért, h ne forduljon ki a gyomra mészárostól. Ezzel sok emberen segíthetne a hányinger leküzdésében.
Volner "ávósivadékoknak" nevezte az ellenzéket és szinte mindenkinek beszólt
Még diplomát is képes volt hazudni magának ez az ócska oroszivadék gárdista
"Egyetemi tanulmányait Oroszországban, a nem akkreditált[1] szentpétervári MUFO-n (Mezsdunarodnij Unyiverszityet Fundamentalnovo Obucsenyija) folytatta, 2013-ban szerzett diplomát.[2"
444.hu/2014/04/02/olyan-diplomat-irt-be-maganak-allamilag-elismertkent-volner-ami-nem-az/
4 millió beoltott után sem engedélyezik a lakodalmakat
Rendezzék meg valamelyik stadionba, a rokonság lesz a két csapat, így biztos menni fog...
Ez a szexuális deviancia természetellenes, biológiai zsákutca – mondta Novák Előd miután "agresszív homoszexuálisok" zaklatták
@csak úgy...: ha nem foglalkoznának velük ennyit, talán észre sem vennénk, h ők is itt élnek köztünk és így kellene lennie. Az olyan mocskokat mint szájer is aki tagadta, eljátszotta tündikével a minta családot, közben meg undorító módon űzte az iparát, na az ilyen megérdemli a nyilvánosságot, h el legyen ítélve az emberek által, akár csak a pedofilok.
Ez a szexuális deviancia természetellenes, biológiai zsákutca – mondta Novák Előd miután "agresszív homoszexuálisok" zaklatták
"Sok volt homoszexuális ma boldog heteroszexuális házasságban él."... b+, te most magadról beszélsz?!?!
Ha ilyen jó a gyógymód - bár, a mellékhatás nálad komoly agybajt okozott- akkor add át az orvostudománynak, talán tudnak kezdeni vele valamit...
Székesfehérvári kórházigazgató: a fél országot elviheti egy negyedik hullám
@karma1: Igen, de azóta a hatvani kórházban dolgozik és mentőzik is, így teljesen képben van az eü. és a betegek állapotával is. Nem is rejti véka alá a véleményét és a valóság ábrázolását, h mindenki értse meg.
Székesfehérvári kórházigazgató: a fél országot elviheti egy negyedik hullám
@Yoda69: Még belegondolni is borzasztó, h mi lesz itt akkor ha marad ez a csuti rém a bandájával együtt. Koromnál fogva márcsak itt tudok háborogni, meg a környezetemben élőkkel beszélgetni ezekről az agyament dolgokról. Én annyira vártam, h az egyetemisták megmozduljanak az SZFE kitartó tiltakozása alatt, mert ha megtették volna a csuti meghátrál, de hatalmas csalódás lett a vége. Amíg a fiatalság nem megmozdul, hanem inkább elhagyja az országot, itt nem lesz változás, félő, h választások sem.
Székesfehérvári kórházigazgató: a fél országot elviheti egy negyedik hullám
@karma1: Itt rettentően le vannak butítva az emberek, sokan azt sem tudják, h járvány van már 1 éve. Szomorú, de még azt sem, h hány ember halt bele. Az egyen tv, egyen újság önmaguk dicséretével, orbán vigyorgó képével van tele. Sokan nem veszik a fáradságot, h a készülékükön azt a qurva gombot arrébb nyomják, vagy más újságból is tájékozódjanak. A szomszédot, rokonokat meg inkább leköpik, ha mást mer mondani mint amit putris cigány állít. Kétségbeejtő és végtelenül szomorú amivé tette az országot ez az elmebeteg állat.
Ezt a kórházigazgatót is kétlábbal fogják kirúgni. Nagyon kevesen merik felvállalni azt, h szembesítsék az embereket a valósággal, úgy mint Zacher Gábor is teszi.