lampa laz

Már Ukrajnában is kisebb az infláció mint Magyarországon
Jaaaa, hát ott nincs csirkefarhát ostrom, ,'csak a rusztikus lőnek'... Itthon meg a stopposok háborús helyzetet teremtenek.
Az Orbán-kormány újabb hat hónapig tartaná fent a veszélyhelyzetet
Még nem végeztek és amíg a kinézett szajrét meg nem szerzik maguknak addig fennmarad a vészhelyzet.
Ez az ok és nem a háború.
A fideszes Bánki Erik szerint az elmúlt harminc év legnagyobb botránya a "guruló dollárok ügye"
Hülye focista, aki az egyik legbutább fideszes vagy, inkább énekelj a guruló eurókról, ami a fidesz holdudvaránál landol. Szevabácsi márkamilliói, a baltásgyilkosért kapott bőröndnyi dollár, meg tudja a faß honnan nem érkezett még hozzátok pénz. Loptok mint az állat, ezért folyton másokat sároztok be, h a sajátotokat elfedjétek.
Hirtelen eltűnt a végrehajtók folyóirata, miután Schadlt letartóztatták
Ez is egyik (a sok közül) szégyene ennek az országnak, h ez a tolvaj szarka egy hivatal élen maradhatott a letartóztatása után is. Azokra akik pedig megerősítették mindezt és nem leváltották amikor módjuk lett volna erre, ugyan olyan gazemberség vetül, mint a főnökükre. Az egész végrehajtói kar egy undorító, ocsmány, szemét társaság. Sok százezer ember szerencsétlenségén, nyomorán táncol örömünnepet. Ezt miért nem tudja a dagi egy éjszaka benyújtott törvénnyel felülírni, h az ilyen bűnözőket minden tisztségüktől, hivataluktól meg kell fosztani, örökre. A rendeleti kormányzásával biztos, h megtehetné, vagy ő is így szerzett egy csomó ingatlant magának, vagy valakik a családból?
Fellélegezhet Hunwald György
Amiért Hunwaldot évekig vegzálták azt a fideszhez tartozó polgármesterek üzletszerűen, bűnszövetkezetben űzik. Ott van mindjárt rogán volt/van fellegvára az V. kerület, na ott aztán volt/van ingatlan biznisz dögivel, csakhát ugye az fidesz.
„Magyar kézbe magyar fegyvert!” – hangoztatja Szalay-Bobrovniczky Kristóf
Van olyan érzésem, h ehhez a lőkísérleti micsodához orbán fegyverbuzi öccsének is van köze.
Csányi Sándor menti a pénzét? Családi vagyonkezelőbe csoportosítja át a vagyonát a bankár
@Nyírfa: Tudod az már megnyugtató, h ezeket a diákokat akik 1 éve tüntetnek a nekik és tanáraiknak kijáró jogokért, az egy sem lesz 2026-ban a kormánypárt szavazója, őket nem lehet már se megvenni, se becsapni.
Itt a dátum – Kiderült, mikor szavaznak a finn és svéd NATO-csatlakozásról az Országgyűlésben
@Philip Marlowe: ha már a szankciókat említed, ha mindet megszavazta a királyod akkor mi a büdös csájért kellett neki nemzeti konzultálni az idióta alattvalóival? Tuggyuk, ebből is pénz lopott. A tájékozottabb emberek egészen biztos, h nem töltötték ki ezt a szarságot, mert tudták, h a vétóbajnok is megszavazott mindent. A beetethetőkkel meg azt tesz amit akar, azok még azt is elhiszik neki, h északon kel fel a nap, délen meg nyugszik. Másik dolog, h ha te nem is hiszed akkor is igaz, h a dagi qva erős orosz befolyás alatt van, ha nem igaz akkor miért másolja mindenben azt az őrült hatalommániás barmot. És most ne gyere a gázzal meg az olajjal, mert visítok. Nem lopni kellett volna 13 évig, hanem megoldani ezeket a dolgokat.
Varga Judit: "Brüsszel ránk akarja kényszeríteni a nemzetközileg finanszírozott NGO-k véleményét, ez már birodalmi működés"
"az emberekkel kell kapcsolatban lenni, nem az elittel, nálunk van közvetlen kapcsolódás a törvényhozás és az emberek között, a nemzeti konzultáció intézménye ezért értékes". Mondja ezt 1 "elit" hazudozó, én meg azt, h az a.retkespcsjval álltok ti szóba.
Csányi Sándor menti a pénzét? Családi vagyonkezelőbe csoportosítja át a vagyonát a bankár
@Nyírfa: (22:17) Életem legszebb pillanata lenne látni a NER összeomlását. Ez a sok ócska jellemtelen figura mind olyan mint a hiénák, ha elfogy a konc úgyis egymásnak esnek majd. A kassza erősen ürül, az unió nem fizet, újabb hitel fog felvenni ez a tróger dagi, amibe bele fog rokkanni most már az ország. Teljesen erőnket vesztettek lettünk, ki fogja visszafizetni és miből. Kádár is belebukott, pedig ő a nép jólétét fedezte a hitelekből, ezek meg ellopják.
Orbán Viktor Törökországba utazik
"Azerbajdzsán, Kazahsztán, Üzbegisztán, Kirgizisztán, Türkmenisztán, Törökország és Magyarország vezetői"
Ettől már nem is kell több, h az ember gyomra kiforduljon a helyéről.
"Álkeresztény Fidesz – celeb" – Szétszedik a kommentelők a NER egyik kedvenc énekesnőjét – Tóth Gabi egy népdalt énekelve emlékezett ma
Ugyan már, ki nem ßarja le, h mit, kinek, hol és hogyan kornyikál ez a futtatott lény, mióta Keresztes Ildikó kiöregedett a fideszből.
Orbán Viktor, az utcai harcos ismét elmenekült Budapestről, és vidéken is csak kordonok mögött mond beszédet – ÉLŐ VIDEÓ
Nem állt fel a színpadra, mert fosik a hülye, h könnyű céltábla lenne, inkább a közönsége takarásába bújik meg. Szégyelje magát, Olaszországban mer az utcán flangálni, a magyarok elől meg elbújik. Ez azt jelenti, h tisztában van azzal, h milyen szemét aljas módon viselkedik a népével. Csak a kolostor menedékében meg a kisajátított médiájában játsza el az erős vezető szerepét. Szarrá lett a március 15-éje mióta nem jönnek kirándulni a lengyel testvérei. Azóta vidéken keres menedéket magának erre a napra, a barma.
Novák Katalin Schmidt Máriát és Parragh Lászlót is kitüntette
@NKF: uraaaaak??? Ez mind régi kommunista, ezek mind ugyan azok, mocskos gazemberek, a kitüntetettjeik meg a seggnyalók, akik ezzel élvezik a hatalom nyújtotta előnyöket, mint ezek a kitüntetések is. Csempekirályt meg csempeszemü mariskát, még a WC is kihányná ha beledobnák őket.
Zavar az erőben: nem fizeti ki Mészárost az állam, alvállalkozók mehetnek csődbe
Nem az első és nem is az utolsó eset a NER vállalkozók módszeréről, amíg a dagi lesz hatalmon. Sok tönkremen kis vállalkozás, megnyomorított család, öngyilkos tulajdonos szegélyezi már az útjukat. Az, h csak ritkán olvasható hasonló cikk az esetekről az abból fakad, h meg vannak félemlítve, így csak kevesen mernek megszólalni.
"Amíg Orbán rendeletekkel kormányoz, a jogállamisági törvények elfogadása csak a fideszes színjáték része" – keményen beleállt az MSZP az Orbán-kormányba
Lengyelekhez és a románokhoz képest bennünket csak egy nyúlfarknyi határ valaszt el Ukrajnától, akkor mi a lfßnak kell itt háborús vészhelyzetre hivatkozva rendeleti kormányzás? Tuggyuk, h ez az ócska kapcabetyár tolvaj társaság azt tehesse amit kénye-kedve megkíván. Nagyon kíváncsi leszek arra a cselekményre ami 1x úgy kiveri a népnél a biztosítékot, h felemelje a rusnya valagát és elzavarja ezt a redvás ócska, szemét bandát a vérzivataros pcsba.
Orbán ismét a Vatikánnal állítja párhuzamba magát
Remélem ma is sokszor mondták már el, h húzz a bunda alá, ahonnan kijöttél. Szégyen vagy dagi!
Orbán Viktor tejesen kiakadt: Brüsszel aktivistákra bízná a gyereknevelést
Dagi, néha ülj le a fiaddal is beszélgetni, ha már ezt korábban elmúlasztottad.
Orbán Viktor most a Karmelita takarítóit rántotta össze egy fotó kedvéért nőnap alkalmából
Kizárólag saját körből... miért nem ment le valamelyik aluljáróba, vagy az utcai csúcsforgalomba nőket köszönteni? Fél, h ott leköpték volna, mert azt érdekelné.
Varga Judit válik
Novák Katyúsa hagyományt kedvelő keresztény családmodellje.
Kiderült, hol lesz Orbán Viktor március 15-én
Szigorúan ellenőrzött, ponyvával takart társas összejövetel lesz, mint a zalaegerszegi tavaly.
Hadházy alaposan nekiment a DK-nak az off-shore lovag képviselővé emelése miatt
Nem kellett volna ez a Judit, mert ezzel q jó adut nyomtak a fidesz mancsába. Fogunk erről hallani majd rendesen a kampányban meg azon kívül is.
Feri lábonlötte magát a fakanállal.