A sajtótájékoztatóján Fürcht Pál főügyész kiemelte, hogy az ügyészség védelmét egy külső biztonsági szolgálat látja el, amely köteles nyilvántartani a látogatókat. A biztonsági cég jelenleg Mészáros Lőrinc tulajdonában van, és felmerült a lehetőség, hogy ez a helyzet már akkor is így volt, amikor Magyar Péter és Varga Judit azt állították, hogy „ „Rogánék” állítólag betértek oda, hogy „magukat kihúzatták...”

Dr. Fürcht Pál főügyész úgy fogalmazott, "minket egy külsős őrző-védő szerv véd, amelynek kötelező beírni azt, ha egy külsős ember itt van. Ha bent járt, ki fog derülni. Ha nem járt bent, az is ki fog derülni a nyomozás során."

Már az ügyészséget is Mészáros Lőrinc cége védi

Fotó: Mészáros Lőrinc

A Telex szerint a Központi Nyomozó Főügyészség védelmét ellátó cég, a Nemzetközi Testőr Biztonságszolgálati Kft-t 2022 nyarán vásárolta meg Mészáros Lőrinc vállalata. Az ügyészség először 2016-ban kötött négyéves szerződést a céggel, amit 2020-ban újabb négy évre hosszabbítottak meg.

Nem világos, hogy a Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvételen szereplő, továbbra is kérdőjeles esemény, miszerint „Rogánék magukat kihúzatták”, mégis mikor történhetett. A Testőr Kft., amely 2021 és 2022 között biztosította az ügyészségi épületeket, Mészáros Lőrinc cégcsoportjához tartozik. A hangfelvételen Varga Judit "anno átnézték" kifejezést használta, de nem tisztázott, hogy ez melyik időszakra utal.

Lehetséges, hogy az említett időszakban már Mészáros Lőrinc cégcsoportja végezte az épület biztonsági feladatait.

Forrás: https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/meszaros-lorinc-ugyeszseg-vedelem/qenw4n5?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=blikk-hirkereso#google_vignette

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ugyan már...bla-bla...lölö csak a nevét adja, a csuti getzié mindene,...jutalomból kapott egy dekoratív használt p@nát...
Pusztai
Hülye!
Ha a vizsgálatok jegyzőkönyvébe belenyúlhat akkor a belépési naplóba naná!
Bemegy lógószem, vagy samesza, odaszól: én nem voltam itt, és pont.
Dr. Proktor
Védeni is kell, de nagyon, nehogy már kiszivárogjanak információk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.