Egy egyszerű interjú valószínűleg még soha nem eredményezett annyi gúnyos mémet az interneten, mint a Varga Judit-Hajdú Péter produkció. Vajon mit rontottak el annyira a szervezők, hogy a mémkészítők úgy érezték, hatalmas piac lesz ebből, amin kaszálhatnak...ha valaki a magánéletének kiteregetésre készül a nyilvánosság előtt, akkor azt kell tőle először megkérdezni, hogy miért teszi ezt? A nézők ilyenkor erős indoklást várnak, különösen egy 3 gyerekes asszonytól 17 évi házasság után. Csak összehasonlításképpen a magánéleti rubikont még a bulvár sztárok is a legritkább esetben lépik át, l

Forrás: piacesprofit.hu
Feltöltő: Pusztai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Azonnal lejött: túltolt bicaj esete.
--Sokadik eset, a fidesz nem ismer határt, a legaljáig elmegy és azt hiszi ezzel arat. Csak a vakhitüeknek tetszik, őket meg nem kell győzködni, a bizonytalokban ellenkező hatást vált ki.
Pusztai
Azonnal lejött: túltolt bicaj esete.
--Sokadik eset, a fidesz nem ismer határt, a legaljáig elmegy és azt hiszi ezzel arat. Csak a vakhitüeknek tetszik, őket meg nem kell győzködni, a bizonytalokban ellenkező hatást vált ki.
KisTehen
@Pusztai: most is az áldozatot hibáztatjátok ... ráadásul egy nőt ... kell is nektek a fasz isztambuli egyezmény
Pusztai
"sose vitatkozz hülyével, mert összecserélnek vele".
Dr. Proktor
@KisTehen: Már megint hülyeségeket beszélsz, ugyanis senki nem hibáztatja az áldozatot, különösen akkor ha az 15 évig boldog házasságban él és "+ gyerekkel ajándékozza meg az urát"!
Sajnálni sem kell a hölgyet, mert ha igaz is amit mond, ezt önként és dalolva tette, vannak mazochisták is mint tudjuk, nekik a bilincs és a korbácy okoz örömet és kielégülést.
Végül, de nem utolsósorban, vagy buta ez a nő, vagy tudatosan hazudik, valamint Magyar adta be a válópert, gondolom Windisch miatt, azaz az asszony félrehúzott...
RonaGyuri
nincs ebben semmi új; az ilyen cirkuszokat a 80-as években a derék bíróságok keretein belül játszták.
Hernádi Miklós a nagy föltűnést keltő, mindmáig népszerű Közhelyszótár című könyv szerzője számos pikáns példával számolt be néhányáról.
Amik nem csak jellegükben, de módszerében is nagyon hasonlóak voltak. Nagyin megmaradt az az eset, amikor kiderült a "bántalmazott" állításairól, hogy nem lehetett igaz, akkor ezt azzal ütötték el, hogy. az átélt atrocitások miatt nem jól emlékezett!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.