Egy bejegyzés után indult minden.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Az a legnagyobb baj hogy egyik félben sincs meg a jóindulat, hogy azt gondolja legalább, hogy a képviselők a a választás során azt vállalták hogy az ország érdekeit fogják képviselni.Az ország képviselete nem egyenlő a FIDESZ képviseletével s egy fideszesnek nem kellene meghatározni hogy egy -egy ügyben mikor képviselik az ország érdekeit a megválasztottak.Erről majd a választók döntenek egy újabb választáskor.Ha a képviselő az ország érdekeit képviselte akkor újra megválasztják majd a képviselőt, vagy annak pártját, ha pedig nem jól képviselte akkor menesztik a választók az illetőt.Orbán Balázs úgy tesz mintha neki kellene megmondani, hogy ki járt el az ország érdekeiért, mert nála van a bölcsek köve , és ki az aki nem az ország érdekei ért járt el.Aki nem a FIDESZ érdekeit képviselte az szerinte nem az ország érdekeinek érvényesítésében járt el, s ebben nagyot téved, mert az ország nem egyenlő a FIDESZ-szel.Orbán Viktor pedig aki tényleg Soros György pénzén tanult , az legalább ne kritizálja azokat akik nem az Ő politikáját fogadják el, ne mondogassa az ellenfeleire hogy Soros pénzeli őket, mert soros pénzt csak ő használt fel bizonyítottan.Neki ebben a témában nem kellene véleményt nyilvánítani mert őt is ez a pénz emelte a politikusok sorába.Az a politizálás undorító ami azt csinálja, hogy fogd rá a másikra amit Te követtél el.Az ilyen véleményt az emberek nem fogadják el .
RonaGyuri
Na kérem ez már egy igencsak magas szintje az emberi ostobaságnak

index.hu: „Kommentháborúba kezdett Gelencsér Ferenc és Orbán Balázs”

Mottó: O.B. credo-ja
„I personally believe that this characteristically Hungarian attitude, the inspiring burden of uniqueness, is a gift that equips Hungarians to successfully face the 21st century. If I can play my role in this fight, it will already have been worth it. As my grandmother said a million times – and since then I have never heard a more expressive credo – ‘I do my bit.’”

Gelencsér Ferenc, a Momentum Mozgalom országgyűlési képviselője és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója a napokban a Facebook kommentszekciójában estek egymásnak. Azt követően és rácsatlakozva, hogy Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és Orbán Balázs kommentháborúba kezdett szombaton.
Igazából a derék politikai igazgató… na itt álljunk meg!
A ballotpedia.org szerint The political director is a key decision-making role in any campaign. Igen az ő posztja is jól példázza Orbánia állandó kampány üzemmódját!
Nos az a derék Balázs a minap elszólta magát, pontosabban egyértelművé tette, hogy ebben az országban Őfensége diszkrecionális joga, hogy ő mondja meg, hogy ki kicsoda!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.