Egyre gyakoribb, hogy a turistacélpontok lakói kitiltják az érdeklődőket városukból, illetve korlátozásokat vezetnek be, hogy mikor látogatható. Az ilyen települések, városok lakói valóban szenvednek a turistatömegtől, s kérdés, milyen kompromisszumok létezhetnek a számukra.

Biztosan gondoltunk már arra, milyen csodálatos lehet itt élni, amikor egy-egy festői, turistacélpont közelében megláttunk egy házat. Nos, azoknak, akik valóban ott laknak, már nem biztos, hogy olyan csodálatos. Tekintettel arra, hogy egyre több turista látogat ezekre a helyekre és rengeteget fényképeznek, a helyzet sokak számára kezd tűrhetetlenné válni – olvasható a Nuus.hu oldalán.

„Öltöztem, mikor az ablakomat fotózták” – Mit tegyen, akinek az otthona turistacélpont lett?

Forrás: YouTube

Alice Johnston a pasztellre festett sorházakról, valamint a Julia Roberts és Hugh Grant főszereplésével készült Notting Hill című filmről híres londoni negyed lakója hosszú évek óta. Igencsak bonyolult érzései vannak azzal kapcsolatban, hogy lakóhelyét rengetegen fotózzák, majd rakják fel a közösségi oldalakra. A teljes cikket a Nuus.hu oldalán olvashatja el

Forrás: Nuus

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Géza
A Kerepesiek mit szóljanak, hogy a hős utcából az állatokat oda költöztették?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.