Ezúttal Monacóban látták a 27 milliárdos jachtot és a Mészáros Lőrincet, Várkonyi Andrát valamint ifjabb Mészáros Lőrincet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
"Hiába intették visszafogottságra a konvektorpucolóból lett Forbes-listás milliárdost mindenféle gerincproblémákkal küzdő miniszterek, akik nagyobb szerénységet és kisebb hajót ajánlottak Európa szegényháza leggazdagabb emberének, a Lölő-család valamiért idén is a 63 méteres Rose d’Orral húzott el nyaralni.
Majd ne menjen nyaralni, vagy bujkáljon szégyenében az irigy proletárok elől?
Akinek nincs évi 2,4 milliárd forintja egy ilyen jachtnak a fenntartására (bizony Orbán Viktornak Lölőnek és tettestársainak csak ez a gigahajó kerül ennyibe), az nyilván annyit is ér, ez nem kérdés, de hogy annyira abszurd ez az egész sztori, hogy ennél csak az abszurdabb, hogy egy egész ország bevette, lenyelte, mint kacsa a nokedlit. Fel se zaklatta, túltette magát rajta, megtanult együttélni vele.
Mészárosék és Várkonyi segge alatt évtizedekben mérhető lemaradás ringatózik a monacói kikötőben, a lerohasztott, tönkrevágott, elpocsékolt magyar jövő. Egészségügyben, oktatásban, akkumulátorgyárak által mérgezett, rossz minőségű ivóvízben, 45 fokos vasúti szerelvényekben, félanalfabéta nemzedékekben, háborús pszichózisban, békemissziós agymosásban, gyűlöletplakátokban, sehonnan sehova nem vezető önsorsrontásban. "

www.kolozsvaros.com/2024/07/18/lerohasztott-tonkrevagott-elpocsekolt-magyar-jovo/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.