Döntésem végleges és visszavonhatatlan - mondta Gyurcsány Ferenc napirend előtti felszólalásában a parlamentben, amelyet most a Fidesz is végighallgatott. A kormányfő azt mondta, sokkal mélyebb változásokra és átalakításokra van szükség, és ezt a lakosságnak, a szakszervezeteknek is be kell látniuk. Szerinte az emberek ma még elhiszik, van olyan program, amellyel elkerülhető számukra, hogy a válsgákezelés ne járjon teherrel.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

paparazzi36
Ezt a marhát . Hihetetlen hogy Magyarország a hazánk ilyen alakokkal sodródik . EZ KÉSZ !!!!!
reviden
Vigyázat nehogy csapda legyen ez a huzás.A Vörös szinüek nem ismerik a Fer játékot.Lehet,hogy igaz amit a neten olvastam,hogy a Putin-t probálja utánozni /az is félre állt de mégis ö irányitja az Oroszokat.Medvéd csak figurka.Az a sok agybeteg akik a parlamentbe ülnek és dicsöitik Gyurcsányt ök sem külömbek.Remélem örökre el bucsuzik és soha nem fogunk halani rola az életbe.Szépen el kurta azt amit 40évig az MSZMP és mások épitetekfel.
menasagh
Sajnos már nem nagyon hisznek az emberek semmiben, viszont bíznak abban, hogy az államcsődöt előidézők előbb utóbb meglakolnak.Nehogy már egy ilyen "mea culpa"-val meg lehessen úszni egy ekkora gazemberséget , ahol szétloptak egy országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.