A Fidesz szerint komolytalan az a párt, amelyben két héten belül két pártelnököt is választanak 90 százalék körüli eredménnyel. Úgy vélik, az MSZP továbbra is az emberek ellen politizál, akár Gyurcsány Ferenc, akár Bajnai Gordon, akár Lendvai Ildikó irányítja őket. A szocialisták vasárnapi kongresszusán egyértelművé vált: a brutális megszorítások programja az MSZP programja - közölte a Fidesz hely...

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Evikati
Ők beszélnek lépten nyomon a hatalom megszerzéséről a Fidesszel kapcsolatban. Ez mi akkor? Kimondottan a hatalmuk megtartása a cél, nem pedig az emberek boldogulása, az ország gazdasági helyzetének jobbá tétele. Ha ránk is gondolnának., akkor már régen fontolóra vették volna az előrehozott választásokat. Ezt nem merik, mert tudják, hogy mi vár rájuk. Szégyelljék magukat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.