A Nemzetbiztonsági Hivatal szerint a helyzet a 2006 októberi olaszliszkai bűncselekmény után fajult el, a konfliktust pedig mélyíti a Magyar Gárda.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menasagh
A helyzet kialakulása már nagyon régi. Mióta kitalálták a cigánykérdést azóta lopják a pénzeket ezzel a módszerrel. Elkülönítenek bizonyos összegeket majd eltüntetik, a cigány sem kap belőle és az adófizetővel is elhitetik, hogy jó helyre tették a pénzt. A helyzet marad a régi.,viszont a kialakult konfliktusokért már más a felelős.
rodeotigris
Igaz az erőszak rőszakot szül.Ezért kellett volna az Olaszliszkait esetet is precedensként kezelni és mindenkire 50 év kényszermunkát verni.A Cozma gyilkosság gyanusítotjait lassan tisztára mossák és abodzaszedők levonják a következtetést: Itt bármit lehet csinálni lopni,csalni embert ölni BÜNTETLENÜL! A pécsi srácok a cigányverésért (NEM ÖLTÉK MEG!!!!!!) másfél év letöltendőt kaptak.

El kéne felejteni a kettős mércét és igazságot osztani akkor megszünhetne magyarországon a cigányellenesség!
reallatas
Gyerekek a kommentek ülnek! De a gyökereiben rejlő gondokat nem egésszen itt kellene keresni. Nézetek már be ide hátha ez közelíti a valódit: www.cov.Reallato.hu ajánlott bejegyzés:" Elnök Úr! Képviselő Asszony..." Tudniillik a leírtak közvetlen tapasztalatokon nyugszanak, higyjétek el az öreg bunkónak. Mármint nekem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.