A Demokratikus Hálózat nevű baloldali ifjúsági szervezet arra jutott, hogy Gaskó István majdhogynem Orbán Viktor zsebéből húzta ki borospincéjét. Azon kívül, hogy Istvánt a belőle kiáradó szeretethez hasonlóval innen is üdvözöljük, be kell lássuk, hogy a hülyeség - és így akár Gaskó is - sokszor pártfüggetlen.

Azt gyorsan lássuk be, hogy István mérhetetlen bunkósága és az esetleges politikai kötődése két különböző dimenzió. Ha egyikről bebizonyosodik, hogy nem igaz, attól függetlenül a másik még ugyanúgy fennállhat.

Attól tartok, hogy sajnos nincs politikai szál. Istvánunk úgy bunkó, ahogy van. 15-20 milliós borospincével, megfelelően nagy házzal és autóval nekem is mindegy lenne, hogy mennek-e május 8-án a vonatok. A kétezer-hétszázas vonatjeggyel már nem annyira az.

Vagy legalább adjanak egy palack egri bikavért a retúrjegy mellé.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
5hazi
Moldova György: A KIT A MOZDONY FÜSTJE MEGCSAPOTT. Elöszó: Aki ma magyarországon vasutas,az vagy hülye vagy megszállott.... A könyv k.b. 20 éve jelent meg!
Evikati
@5hazi: Az író ezt a vasutasok "védelmében" írta. Az akkor még valóban rossz körülmények miatt tárta fel a vasúti problémákat a szociológus szemével. Akkor Gaskó még sehol nem volt:-)
5hazi
@Evikati: Tisztába vagyok vele mikor és miért irta Moldova szeretem a könyveit.Én az előszót idéztem és csak azt olvsd légyszi ! Nincs dátum, csak ennyi: ...Aki ma.... És ez a könyv ezért örök. Köszönöm ,hogy meghalgattál.
Evikati
@5hazi: Nem veled akartam vitába keveredni a hozzászólásommal.Csak a különbséget akartam hangsúlyozni az akkori helyzet és a mai között a vasútnál. Moldova minden könyvét olvastam és szinte valamennyit dedikált is nekem. Utolsó szerzeményemet a Kádár Jánosról szólót Szentendrén dedikálta egy baráti beszélgetés (borozgatás) közben.
Az általad idézett mondat ma is ül, csak véleményem szerint mi nézzük őket más dimenzióból.:-9
5hazi
@Evikati:/ Igaz hát-tal nem kezdünk mondatot,de/ Hát én most egy kicsit irigyellek ,/ha nem is a borozgatásért,sör párti vagyok./ a baráti beszélgetésért mindenkép!! Nem szerettem volna,ha kioktatásnak veszed irásom,csak azt hittem nem érted,/ ezért bocsi/ mire akarok rávilágitani.
Evikati
@5hazi: távol áll tőlem, hogy haragudnék! Nem szoros a barátságunk az íróval, egy szentendrei barátunk van vele közelebbi kapcsolatban. Általa kerültünk oda és nagyon kellemesre sikeredett az a kb. 1 órás társalgás. Az előző dedikálásokat is a barátunk által kaptuk, egyiknél a férjem állt sorba érte:-D
További jó sörözgetést! Én éppen most kortyolgattam egy pohárka argentin vöröset. Nagyon finom.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.