A Jobbik megdöbbenve értesült arról, hogy a 2009. évi középszintű magyar írásbelin szerepelt Spiró György egy írása az irodalomolvasásról. A Jobbik szerint nincsen helye az érettségin egy olyan ember művének, aki következetesen, évtizedes rutinnal gyalázza a magyarságot, gúnyt űzve történelmünk több nagy tragédiájából, mindenekelőtt Trianonból.

Forrás: sikator.blog.hu
Feltöltő: Helmeczi Krisztián
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hilts
@tsabeeka: biztos értetted kire/kikre céloztam?

@zsolti: nem az a magyar,aki eléggé magyarkodik. Itt arról van szó,hogy a magyarok elleni támadások/intézkedések mára már elviselhetetlen módon megnőttek.

Egyébként nyugodtan kérdezz meg cigányokat, hogy ők magyarnak vallják-e magukat. 10-ből 7 tuti ki fogja kérni magának.
Mindezek után felteheted magadnak a kérdést( te is tsabeeka),hogy megérdemli-e ezek a védelmet, a rengeteg őket támogató intézkedést,miközben a magyarság nyomorog?
tsabeeka
@Hilts: a magyarság nem nyomorog, maximum egy része. például te sem nyomorogsz, ha van pénzed arra az internet-előfizetésre, ami segítségével kommentelsz.
de hogy a cigányok hogy jönnek spiróhoz, azt már végképp nem értem.
orogordog
Spiró szerintem csak a hátszélnek köszönheti pályáját.

Nem egy nagy durranás.
Eladót példányszám a békasegge alatt.
Helmeczi Krisztián
Azért az sem teljesen normális aki már itt is cigányozni akar.
orogordog
)))Gyurcsány Ferenc szerint a jobboldali újságok és értelmiségiek azért háborognak azon, hogy Spiró György egyik esszéje tétel volt a magyar érettségin, mert "úgy tűnik, a hazát szeretni csak úgy lehet, ahogy a jobboldal radikálisai gondolják".(((((

Ugye mekkora a hátszél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.