Lemondana a vízügyi miniszter, ha pártja mégis a vízművagyon privatizációja mellett döntene - ezt Szabó Imre nyilatkozta www.vizpiac.hu szerkesztőjének. Szőke Lovas Zsuzsa interjúja.

Forrás: vizpiac.hu
Feltöltő: novanda
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tsabeeka
@novanda: légy szíves egy kommentben megírni a 4-et. látom, hogy az a cél, hogy a hír mindig a most beszélikben legyen, de kérlek, hogy akkor se csinálj ilyet. érdekes anyagokat kell írni (ahogy szerintem ez az), és akkor maguktól is rákapnak az emberek. köszi!
antonka
már csak azért is pofátlanság lenne, mert a különböző településeken az ott lakó állampolgárok pénzéből lett a vizvezeték épitve, és ha már semmink nincs, legalább a duna és tiszta segitségével, meg az ásványvizekkel vizünk legyen. már igy is nagyon sokba kerül. ha eladják, azonnal emeléssel kezdenének. a viz mindannyiunké, tehát az enyém is és a tiéd is ne engedjük!!!!!!!!!!!!!!!!!!
démon
Még mindig van mit ellopni,ezeknek semmi sem elég ezért kellet nekik a gordonka.
novanda
Igen antonka, igazad van! Ne engedjük!
G'Alibaba
Azt hiszem ez mindannyiunk érdeke politikai hovatartozás mérlegelése nélkül.A víz közkincs, mindenkié.Muszáj összefogni, nem vehetik el ezt is tőlünk.Itt nincs helye széthúzásnak!
furfang
A privatizáció eddig mindíg aremeléssel járt. A tulajdonos úgy megemeli a víz árát, hogy háromszor meggondolod, hogy lehúzd -e a wc-d, vagy majd nap végén! Ha jól emlékszem valamelyik dél amerikai országban privatizálták a vizet, most már a lakosságnak az esővizet sem szabad összegyűjteni, büntetés jár érte, csak a csapvizet használhatja sok pénzért, ha meg tudja fizetni. Saját kutat sem szabad fúrni és használni. Szép jövő, úgyhogy nem bagatell dolog ez!!!! Ha ezt meg merik kockáztatni, pártállásra tekintet nélkül ordítani kell a Kossuth téren!!! Mert utána már végképp befellegzett!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.