Megdolgoztak a pénzért, és nem adnak belőle vissza egy fillért sem – kormányzati forrásaink szerint ezt közölte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. vezetőségével 13 állami vállalat vezetője ahelyett, hogy Gyurcsány Ferenc volt kormányfő kérésének megfelelően visszaküldte volna prémiuma felét az államnak.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
blaci
Még annyit: Hogy is várhatnánk el tőlük,hogy számunkra kedvezőbben alakuljanak a dolgok,amikor ők nem Mi vagyunk??????
gesa
ZSbela én úgy gondolom elsősorban az állam a felelős a rossz szerződésért, a cégvezető csak lenyalja a habot a tortáról. A vicc a dologban még az is , hogy aki az állam részéről köti a rossz szerződést az még kap évközi és évvégi jutalmat. Na így lehet utazni egzotikus vidékre, mi meg elmehetünk nánapettyemre zabot hegyezni.
bombi02
Haljanak meg minél előbb a pénzhegyük tetején! Szemetek.

Kedves oknyomozó újságírók, vagy valai bátor ember! Derítse ki és írja le a NEVEKE és a cégek nevét! Nagyon népszerű cikk lenne.
zsbela
@bombi02: Nem csak a pofátlanul irreális nagyságú pénzek felvételéhez van joguk, hanem a nevüket leírókat még be is perelhetik, mert szegénykéimnek megsértik a személyiségi jogaikat.
bombi02
@zsbela: Sajnos nagyon igazad van. De olyan jó lenne tudni.

Egyébként megoldás lenne, ha azok nevét közölnék, aki/akik adtak. Ők biztos nem perelnének, viszont kizárásos alapon tudható lenne a szemetek neve is.

Egyébként halott ötlet volt. Nem a gazdagokra jellemző az adakozás, lemondás. Hiszen kőkemény munkával lopták el Tőled, tőlem, tőlünk azt a vagyont, amiért most reszketnek, hogy megmaradjon, növekedjen bármi áron.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.