A nagy hasú várandós anyukák egymás után szívják a cigarettát. A Hepe- hupás utakon mezítlábas cigánygyerekek szaladgálnak. A munkanélküliség és a rablóktól való rettegés nehezedik Lyukó népére. Néhány hete a cigányvajda vezetésével beindult a településőrség, cigány nehézfiúk járőröznek Lyukóban. A helyi cigányok egy része nem nézi jó szemmel, hogy a kétes alakok „megkapták a területet” inkább maguk szerveznék meg a védelmet. A cigánysoron jártunk, ahol a helyi romák és a vajda emberei majdnem egymásnak estek.

Forrás: mikom.hu
Feltöltő: jandera9
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

reallatas
Hát ezerszer el lett mondva, hogy lehet filozofálni, lehet bemutatni s mint a dzsoli dszókert mindíg elővenni a kérdést, azomban végre észrevenni a lényeget, az már nem megy ugye. Nyugodtan lehet még újabb öt-hatszáz évig rágódni, ezen gumicsonton, de ezzel az iránnyal soha célba nem érünk. Ez tudatos, ötletszerű vagy alkalomszerű, az egy obligomon kívüli kérdés. Nehezen látható át, hogy miért hiszik az önmagukat hatalmas szakembernek tartó, már a témakörrrel kapcsolatosan, miszerint az és csakis az a hellyes út, amit onnan fentről, kényelmes bársonyszékekből próbál magyarázni, elfogadtatni. Lemenni ott élni, tapasztalatokat testközelből, s utánna egy kissé átfazonírozni a szemléletet, no ez a kulcs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.