Nagy többséggel, nyílt szavazáson elfogadták a kongresszusi határozatot a szocialista küldöttek szombati tanácskozásukon. A dokumentumból az egyetlen a személyi kérdéséket érintő passzus került ki - értesült az MTI szombaton délután. Az előzetes információkkal ellentétben a kongresszus még folytatódik, csak előrehozták a határozatról szóló szavazást.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Garnela
@ugyeugye: Ja...Bajnai lesz a karmester))) A böszmét nem tudom meghívták-e)))
reviden
Nem csak a Gárdát kéne be tiltani hanem az MSZP-is de örökre,csak elbasznak mimdent ahova nyulnak.A Kádár már ringlispit játszik a sirjába amiket a modern MSZP-sek csinálnak vagy is csináltak.
ugyeugye
@reviden: Kádárt ellopták - elfelejtetted?
marlin
"...az MSZP világossá teszi: a baloldal pártja, a baloldali emberek politikai otthona."
Ha eddig nem sikerült világossá tenni, most már minek??
Garnela
@marlin: Egyre még nem jöttem rá..arra, hogy te mit szeretnél.? Marlin választani csak a választékból tudsz..szerinetem..Mert hogy egyformán ostorozol mindenkit az biztos..csak igazam volt Luciferrel..asszem..
marlin
Én nem választok!
Ez nem választék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.