Az MDF szerint ki kell deríteni az igazságot, mert minden jel arra utal, hogy a fóti aszfaltozási botrány csak a jéghegy csúcsa.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@zia: szerintem ez nem az igazi demokrácia(-Svájc), ezért nem érdemes magát a demokráciát temetni- ahogy Kopeda (bocs,de) cinikus soraiból érezni....
thira
Bemásolom ide is:

Érdekes hely ez a Fót. Az itteni "maszop fanklub" a Fóti tizek, miután sikeresen kigolyózták az előző polgármestert, a választások kezdete óta próbálják kicsinálni a mostani polgármestert is. Volt itt plakátolás, melyen szekusnak hirdették a fideszes jelöltet, volt újsághamisítás melyben olyan dolgokat adtak a szájába ami sosem hangzott el, kinézetre pedig pont úgy nézett ki mintha a Fidesz adta volna ki . Miután a mostani polgármester fölényesen nyert az időközi választáson, nem akarták beiktatni sem. Közben Fábri elvtárs megbízott ügyvezető polgármester eladta a szemétkezelést a helyi és nyereségesen működő KHT-től a sárvári!!! HUKE-nak. És van az önkormányzati lap, ami tulajdonképp a Fábri elvtárs kézivezérlése alatt másról sem szól hónapról hónapra hogy milyen g..ci a fidesz és a sleppje, teszi mindezt KÖZPÉNZBŐL, Fideszes polgármester mellett. Másról sem szól itt semmi, mint a fóti tizek lopnak csalnak hazudnak és viszik a pénzt közben sárral dobálnak mindenkit aki ez ellen tenni próbál.
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@thira: ez mind igaz is lehet, és nem tudok igazat adni sem az elvtársnak sem az úrnak! Csak egyet tudok: igen csúnya és méltatlan volt a szituáció
thira
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: Tudod azt ami itt folyik azt leginkább megélni sz@r. Amikor például a lakók saját pénzükből aszfaltoztatnának, ezt is megpróbálja a tízek társasága megakadályozni. A fenti posta előtti rész lassan 3 hónapja van lezárva és áll az építkezés, ugyanis itt sikerült keresztbe tenniük. A szemetünket a HUKE egy illegális már bezárt szeméttelepre viszi. Ehhez képest mégis nem kevéssel drágult a szemétszállítás mióta kiszervezték a fóti cégtől.
marlin
Vajon mi is történt Fóton. Ki tudja?
Lehet, hogy nem is a városvezetés kocsmában sem elfogadott viselkedése, meg annak az előzményei miatt van botrány??
Még mindig nem hallottuk a Szíjjártó tájékoztatóját a Fóti történésekről, pedig ő olyan okos, ... . . .
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@thira: Teljes együttérzésem! A portán --a város központjában - két utcára nyilik és földes! Elkezdték csinálni, aszfaltozni, egyszerre: Az egyikben 4 hét alatt kizöldült a tükör ....(gondolom tudod, mit jelent) Na és miért húzódik el a munka? Igen: már a harmadik alvállalkozónál tartunk!

Részvétem.....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.