A Magyar Gárda egyenruhájában vett részt Szegedi Csanád, a Jobbik képviselője az Európai Parlament alakuló plenáris ülésén, Strasbourgban kedden.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@rodeokutya: Természetesen nem az a legfontosabb, de arról szólt a cikk, és a vita is avval kezdődött!
Ha végignézed, én egy véleményt írtam a cikk egyik állítására, ezután a "gróf" (most jelzős szerkezet nélkül) elkezdett a maga alpári stilusában mocskolódni. Miután nem én kezdtem, enyém volt az utolsó szó! ( a népviseletet védő véleményemet természetesen fenntartom, mert nem kell a Szegedinek csacsiságokat nyilatkozni)
dzsingistán
@rodeokutya ma, 21:03 – válasz erre:

Egyet értek!
A lényeg, ami a mai eseményekhez tartozik, ígéretéhez híven Dr. Morvai Krisztina az EP – be felszólalt a sün terror ellen, és 100 db CD adott át a képviselőknek az eseményekről. Bízom benne úgy az emberi jogokat, mint a gazdaságit hazánk javára képviselik.
Szebb Jövőt!
MaxGraf
@marlin: Ne gúnyolódj az igazi magyar, a magyarokért a nemzetért tenni akaró
politikusokon. A te szadesz-fidesz-maszop tetü EU-s senki odavezényelt "pénzsovár "politikusai éveken keresztül nem tettek annyit a magyar nép érdekében mint a három Jobbikos személy tegnap.Azon az egy tegnapi napon . Menj a buzi,cigány,bünözö magyargyülölö haverjaidhoz.Ott a helyed a magyargyülölök,a csúfosok közt.Takarodj.Magyarul próbálsz itt irni,mocskolni a magyar öltözékben szégyent nem ismerö politikusokat? A lovári az a te nyelved.Ott az ÖCO-nál ,ott még karriert futhatsz be. Indiában.
rodeokutya
@antjud: Végignéztem!Ha valakibe szorult egy csöpcsi értelem az láthatja, hogy ez puszta elnyomás.A polgári jogok eltiprása!Az ülő sztrájkot nem volt joguk feloszlatni,nem volt joguk Vona Gábort elhurcolni.Ennek a rendszernek véget KELL vetni!Nem tűrhető tovább ez az állapot!Békés polgárokra uszítják a rendőröket a kapával felszerelkezett kisebbséget pedig véddik!Elég volt ebből a politikából!A MAGYAR nem fog többet meghunyászkodni.

Adjon az Isten!Szebb Jövőt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.