A VÉSZ-ből kinőtt társadalmi mozgalom, amelynek neve "VÉSZ után GYŐZ", kinyilvánítja, hogy a magyar társadalom nevében elfogadja a bankok hadüzenetét, s háborúban lévőnek tekinti magát a bankokkal, a magyar társadalom védelmében.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@volga3: Mondom! Írjál a Bajnainak! Biztosan kapsz választ! Ha lenne benne emberi érzés biztosan segítene!
volga3
Irok, de nem húzhatom az időt mint irtam megy rá a kamatos kamat . A végén már a 12 milliós lakás végleg elúszik. EMBERI érzés hát azt talán nem ott kell keresnem. volt civil szervezet de még válasz sem kaptam. Dolgoztam egy ideig X szervezetnél és főként emiatt jöttem el mert nem birtam nézni hogyan vágták át az embereket pedig komoly múlttal rendelkezik . Köszönöm, hogy válaszra méltattatok. Most ideiglenesen ismerős, és keresek albérletet hosszútávra ott még soha nem laktam, tudom, hogy nem vagyok egyedül de túl kell élnem, néha úgy érzem sajnos a munkahelyemen is , hogy mintha más ember lettem volna hirtelen beszólnak és pont olyanok akiknek még gyerekük sincs, feleletem ugyan az nevelj fel 3 gyereket egyedül igaz én választottam és utána itélkezz.
neune
Sziasztok ez is egy újabb szörnyűség amit a volga3 írt.Nagyon sajnálom.Már a politikusokban semmi emberség nincs. Az anyukámék gondja sem rendeződőt ez idáig sajnos.És az én helyzetem is kezd egyre rosszabb lenni,a nagy segítség nyújtásban mi is eladósodtunk már mi se tudjuk a törlesztőt fizetni.Mi is csak a négy gyermekünket sajnáljuk.Már csak bennük bízhatunk hisz ők adják az erőt.A politikusok meg elmehetnek a pokolba. Bocsánat a szavaimért csak nagyon el vagyok kenődve.
volga3
Sziasztok:( ennyi, megpróbáltam mindent rábeszéltek, meggyőztek, hogy adjam le a kulcsot és jönnek "ilyen tucat vevők " én marha hittem, hogy létezik ilyen a bank eladta az ő 5 millióját, nekem meg elküldött a végrehajtóhoz közel 3 millió ft-ot és pofátlanul szemembe mondta mivel van munkám és ugye a lányomat is belevették neki is van munkája közszféra tőlünk le tudják tiltani mivel szolgálati lakás itt addig maradhatunk amíg itt dolgozunk. Miért nem nevelt anyukám egy szemét, mindenkin átgázoló embert belőlem...még csak fel sem adhatom mert 3 milió ADÓSSÁGOT HAGYNÉK A GYEREKEIMNEKazt mondják keressek vevőt 2 hetet kaptam, de már beköltöztettek 1 "családot" akit 24 óra alatt kidobnak ha én viszek vevőt, de ha benne laknak kitudja hogyan lakják le nem tudom így eladni... fogalmam sincs mit tehetnék attól félek velem történik valami mert már nembírom elfogyott az erőm. HIBÁZTAM HITELT VETTEM FEL ÉS HITTEM EBBEN AZ ALJAS VILÁGBAN
volga3
jA ÉS JOGILAG MINDEN STIMMEL ÁTNÉZTÉK A PAPÍROKAT............
gödörben
Sziasztok hozzászólók érdeklődők!
Sajnálatos, hogy a bankoknak csak az emberek kisemmizése a cél. Hiába keresed meg őket megoldási javaslattal semmi nem működik, mert nekik nem érdekük az, hogy az emberek gondjait figyelembe vegyék.
Lehet nem jól gondolom, de ha már baj van, akkor legalább egy megbízható ügyvédtől kell tanácsot kérni, hogy hol lehet esetleg fogást találni a megkötött szerződésen, mert ha perre viszi az ember a bankot legalább időt nyerhet.
Itt mindenkinek hasonló a problémája. A felvett hitelt nem tudja törleszteni. Én sem. Próbálkozom futamidő módosítással, újabb hitellel, panasz levéllel. Nem sok eredménnyel. A bankok +hozzáállása nulla. Pedig mindenhol azt szajkózzák, hogy ha gond van első lépés a bank megkeresése, hogy közös megoldást találj.
Egyébként felháborító és lakosság ellenes az egész válság és annak kezelése. Mindent ránk hárít mindenki,pedig a háttérben nem mi kavarjuk a katyvaszt és nem mi vagyunk akik busás hasznot halászgatnak maguknak.
Senki nem látja, ha padlóra rakják a fejőstehenet akkor nem lesz kit fejni?
Miért van az, hogy számolatlanul áramlik a pénzünk egyes helyekre, míg máshova semmi nem jut?
Miért hiszi valaki azt (pártállástól függetlenül),ha megválasztják akkor az örökre szól és nem az emberek érdeke az elsődleges?
Miért lehet a mi országunkat évtizedek óta kirabolni a lakókkal együtt?
Elnézét nem minden tartozik ide.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.