Az apát ok nélkül megbilincselték, fiát az árokba lökték.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
gyulabors! ha jogi tevékenységet folytatsz akkor a meghatározásaidnak pontosabbnak kellene lenni.Magyarán szólva jogilag alá kellene támasztani azokat ,nem pedig álltalánositani és pongyolán fogalmazni

Az pedig már nonszesz,hogy a Kaptányságon generálják a kisebb sulyu eseteket!
gyulabors
Pédát vettem a Rendőrség sajtószóvivőitől Fülöp Geritől.
5hazi
@gyulabors: Köszönöm a reagálásodat ! A többi neked cimzett kérdésemre is szivesen venném! Nagyképűség nélkül állithatom ismerem a K.R.E.SZ. előirásait,mivel hivatásos sofőrként dolgozom immár 26-éve.Ebből 13 évet nemzetköziben húztam le elhiheted megfordultam pár országban.Az utóbbi 5 évben mint busz sofőr dolgozom negyedévente kötelező oktatással ill. minden évvégén vizsgával egybekötve! Jelen jogszabály nem ismer olyat,hogy helyszini birság elvileg minden kihágásnak feljelentés a vége. A szabálysértési osztályon kifüggesztve megtalálod a "tarifákat" és semmit nem lehet az előadóknak "méltányolni" nyugodtan érdeklődj utánna! Ja és a lényeg én mindenféle képpen megszüntetném azt amiért már egyszer megbüntettek,hogy ne legyen "támadási" felület,de ha valaki ezt nem teszi meg ám viselje a következményeit! Nem mellesleg a környezetemben élő romákkon nagyon RITKA esetben lehet behajtani a szabálysértési birságot!!!
pelikan61
Örülök neki, hogy lehet még magyar érzelmű rendőröket is találni ebbe a velejéig züllesztet testületbe.
kiscserkész
@asagmail.com: JÓ REGGELT!!!!! Csak hogy felébredtél a téli álmodból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.