Öt éve először csökken a palackozott vizek világpiaci forgalma. A tendencia oka pedig nem más, mint a környezetvédők világméretű kampánya a műanyag palackok ellen.

Forrás: vizpiac.hu
Feltöltő: novanda
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bagossy
Az ásványvíz korszaknak szerintem soha nem lesz vége!
gondolkodo
@novanda: Nekem személy szerint vannak fenntartásaim az ásványvízzel szemben, ugyanis itt is az üzlet dominál. Nem kerül kellően köztudatba, ha valaki ásványvízen él, nem szabad leragadni egy márkánál, ugyanis az "ásvány-túltengést" okozhat. Célszerű a márkákat váltogatni, hogy egyik ásványi anyagból se kerüljön sok a szervezetbe, míg a másik netán krónikusan hiányzik.

Más:
- némelyik palack szavatossági időt tartalmaz. Hogyan is van ez? A föld alatt több tízezer évig elvan, fent fogyaszthatósági ideje 18 hónap múlva lejár?
- némelyik a reklámja szerint akkor találkozik a mi világunkkal, amikor kinyitjuk a palackot. Hogyan is van ez? Elkerülte figyelmemet, hogy 700-1,000 méter mélyen palackozó-üzem létesült?
novanda
Kedves gondolkodó!

Van némi igazság abban, amit mondasz...
novanda
Ja, és persze a föld mélyén folyamatos utánpótlást kap egy zárt vízadó réteg alatt, tehát teljesen védetten. Ezért nem romlik. Kiaknázva már élelmiszerré válik.
gondolkodo
@novanda: Gyors válaszodra reagálva, nem örömmel, hanem sajnálattal kell megállapítanom, reglapodon "újságíró"-ként szerepelvén, nem fog gazdaggá tenni ez a tény.
Írsz cikket, leközlöd, engedélyezel hozzászólást. Megszokott egy újságírótól.
Ám szokatlan,hogy elolvasod a hozzászólásokat, sőt válaszolsz is rá!
Üdv!: gondolkodo

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.