Kósa kikérte magának, hogy a halálbrigádot Debrecenben fogták el.

Feltöltő: holdrablo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vera1944
Valami ilyesmi kavargott az én fejemben is de nem tudtam igy mefogalmazni.
furfang
Kósa joggal kérte ki magának, hiszen sokan annyi hülyeséget leírtak és leírnak Debrecenről, a cívis városról és Kósáról, hogy meg kellett szólalnia. Lásd például az Indexen, a blog.hu-n:

2009.08.22. 10:09
Debreceni gyanúsítottak

Van-e mondandója a városnak arról, hogy a romák elleni sorozatgyilkosságok elkövetésével helyieket gyanúsít a rendőrség? Meddig lehet hallgatni?
Én elolvastam a blogot annak idején, és a hozzászólásokat is, az elejéről. Remekül szórakoztam, néhol a könnyeim potyogtak, a szellemes beírásokon, melyekkel a blog íróját kifigurázták.

Hogy Kósa most pont ezt mondta, hát ezt mondta, ha nem ezt mondta volna akkor azt szedték volna szét mondatonként. Oly mindegy mit szól akár ő akár más fideszes, a lényeg, hogy oda lehessen pörkölni egyet. Ezért volt fontos Holdrablónak is, hogy csend volt eddig a témáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.