Bővítést tervez és visszaállítaná a vágást egy spanyol cég a Gyulai Húskombinátnál - egy helyi fideszes politikus szerint.

Forrás: w3.beol.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
Hurrá! Spanyol segédlettel gyárthatnánk a gyulai kolbászt Gyulán! Persze, csak addíg, míg a tulaj olcsóbb munkaerőt nem talál, aztán lesz eredeti, de méd in csájna!
A csehek a franciáktól vették meg az eredeti magyar Globus-receptet és annak gyártási jogát, kinn is fogják gyártani, a "Globus" márkanév rajt' lesz a dobozon.
Eszünk majd eredezi magyart és ezzel támogatjuk a cseh ipart és munkavállalóit!
rodeokutya
@gondolkodo: Egyet értek!
És ha minden mást eladunk akkor lassan az országra is kiírhatuk:Eladó
Ha ezeken a politikusokon múlik ők zsebre dolgozva kiárulják nekünk úgy, hogy pár év múlva rabszolgák lehetünk a saját országunkban.
gondolkodo
@rodeokutya: Sokminden mást már nem nagyon tudunk eladni ugyanis (a sorrend fontos!) amit nem lehetett ellopni, jó kenőpénzért kiajánlani, azt hagytuk lepusztulni! '56 után nem volt ilyen romos az ország, pedig köztudott, hogy volt, ahol és amit hökiből lőttek.
pelikan61
Egyet értek veletek, de nem siránkoznunk kel, hanem tenni ellene. Egy olyan összetételű kormányt választani jövőre, aki a magyar feldolgozó ipart újból talpra álltja, és addig még van, hazai nyer, anyag a külföldi a határon nem hozhatja át. Ez a meg oldás minden EU s országba működik csak éppen nálunk nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.