Sok szempontból úgy tűnik, hogy a válság mélypontján már túl vagyunk. Nem igaz ez azonban a bajba jutott lakáshitelesekre, a 90 napot meghaladó fizetési késedelembe lévők száma folyamatosan növekszik. A számok azt mutatják, hogy sokan azért kerülnek ebbe a helyzetbe, mert nem ismerik a lehetőségeket, hogyan könnyíthetnének terheiken. Az alábbiakban ezeket szeretném ismertetni.

Feltöltő: vdon
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tottim71
Kérdés persze hogy mire elég ez az "állami segítség". Valószínűleg a legtöbbeknek semmire...
tmartyn75
alaposan tájékozódtam az állami és banki lehetőségekről, mielőtt beadtam a kérelmemet a banknak a moratóriumról, aztán mégis kapásból elutasítottak, mert még van munkám. az se vigasztal, hogy a prominens pénzintézet felkerült a VÉSZ feketelistájára. az önkormányzatok sem tudnak élni a nekik adott lehetőségekkel, nem gondolták ezt jól át odafent, látszatintézkedés volt csak, hogy elmondhassák, ők tettek valamit a bajbajutottakért...
furfang
Ordíthatnak az Országház előtt! De tényleg hol vannak? Mindenki szép csendben magában pusztul el?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.