2010 áprilisig nem változnak a gázártámogatás jogosultsági feltételei, a legmagasabb jövedelmi sávba tartozók támogatása viszont „lenullázódik” nagyarányú gázárcsökkenés esetén. A 2010-es gázártámogatásról minden további részletes információt közölni fogunk, amint a kormány nyilvánosságra hozza azokat.

Feltöltő: tnezo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Brigitta100
Segítségüket kérném abban ,hogy nem tudom letölteni a gázártámogatás nyomtatványt egyik helyen sem. Ha valaki tud benne segíteni akkor írja meg hogy hogy töltötte le, mert én megtaláltam sok helyen, de sehol sem lehet letölteni.
Sakura
@Brigitta100: Szerintem még nincs fent a legfrissebb 2010-es, csak a korábbi éveké - ezt az oldalt figyeld, ahová a cikk is irányít:
budapestingatlan.net/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=1
szaboria
@Brigitta100: A gázártámogatási nyomtatványt csak decembertől lesz,és csak annak kell állitólag kitölteni akinek évközben úgy változott meg a helyzete pl.gyermek születtet,vagy éppen fogyatékos lett a családban. Az Államikincstár igy tájékoztattot, mert nálam fogyatékos lett évközen az édesanyám.
Brigitta100
Köszi a válaszokat de még mindig nem lehet letölteni és nekem minden évebe be kellett adni decemberben, ha volt változás ha nem. Decemberbe nem adjuk be akkor januárban még nem számolják el. Ha tudtok valami változást légyszíves írjátok meg előre is köszi.
szaboria
@Brigitta100: Ma beszéltem az államikincstárral a gázártámogatás miatt de még jelenleg nem tudnak semmit sem ,nekem is kell.
szaboria
@Tnezo Kár betenni ezt a ciiket mert ez nem friss még csak a tervezetről ir.
Brigitta100
köszi akkor egyenlőre nézegetjük csak. Akkor nem tudom minek írják itt hogy itt letölthető pedig még nem működik.
szistvan
Kész röhej hogy számtalan helyen hirdetik hónapok óta a 2010-es gázártámogatás letölthető nyomtatványait (köztük itt is) s sehol semmi!!! De min is csodálkoznánk mikor Hazánk alapja a HAZUGSÁG HAZUGSÁG hátán :-(
telekino
ÜDV. Most érdeklődtem államkincstárnál és a következőket mondták:akinek 2009.12.31.-ig járt a támogatás,annak meghosszabodik 2010.május 1-ig és nem kell újra benyújtania a kérvényt,annak viszont,akinek eddig nem járt,viszont ebben az évben változás következett be a körülményeiben és úgy számolja,hogy járne neki,annak be kell nyújtania.Remélem tudtam segíteni
szaboria
@szistvan: @telekino: A területileg illetéskes államkincstártóli rásban, vagy telefonon kell kérni a nyomtatványt mert nem lesz automatikusan kiküldve.
telekino
@szaboria: sajnos ezt nem kérdeztem,de ezen a telszámon lehet érdeklődni:0614522910 5-ös menüpont
telekino
@szaboria: igen úgy van,bocs az elözőt elírtam :-)
ildiko1juhos
honan lehet leszedni a gázártámogatást?

tnezo
Frissült a cikk a legújabb 2010-re vonatkozó információkkal, most már LETÖLTHETŐ minden FRISS NYOMTATVÁNY is innen:
budapestingatlan.net/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.