Néhány Bábonyibércen élő cigány család azt állítja a vajda emberei ütik-vágják őket, lábbal tiporják a cigánysoron élők jogait. Állítólag Lakatos Attila végigpofozta azt a cigánycsaládot, amelyik épp gyermekáldást ünnepelt az asszonyokat és a gyermekeket sem kímélte. A vajda az esetre másként emlékszik, azt mondja késsel támadtak embereire.

Forrás: mikom.hu
Feltöltő: jandera9
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nemezis
@gesa: Lehet hogy igazad van, de akkor sem jó üzenet, ha ezekkel veszi körül magát. Arról nem is beszélve, hogy még nem hallottam róla, hogy kemény bünözőket regulázott volna meg, eddig csak a kis piti tolvajokat félemlitette meg. Bár ez sem rossz. De szerintem ő sem jobb mint a többi vajda, mind csak hatalmaskodni szeretne a cigányok felett.
pelikan61
Sem vádolni, sem védeni nem akarom ezt a vajdát. Szinte minden megnyilvánulásáról tudok, mert figyelemmel kisérem a tevékenységét. De egyet jegyezetek meg. Ő is oda tartozik, és ha komolyra fordul, a dolog bizony kimutatja, hogy ő is cigány.
Ha az emlékezetem nem csal, mikkor a Monoki polgármester elő ált azzal az ötletével, hogy bevezeti a szociális kártyát, bizony ez a vajda volt az első, aki a cigányok érdekeire (meg az ö esetleges uzsora pénzei elvesztésére) tiltakozott az ellen. Azzal egyet értek vele, hogy ezt a népséget csak ily módon lehet sakkba tartani, de ere ott vannak a sünők ezért kapják a gázsijukat. Csak előbb gyakorolják a futást, mert ott biztos nem olyan törvénytisztelő polgárokkal találkoznának, mint egy békés tüntetésen.
És végezetül ilyenek után még van valakinek retyi a képén, hogy ezeket kiemelje ebből az életvitelből. Ha van, akkor inkább költözzön közéjük azt olcsóbban meg ússzák az adófizetők.
jandera9
Oda juttottunk, hogy legalizáltuk a maffiát, a városőrség nem üt, a vajda emberei meg....
piros-fehér
Jó volna ha megrendszabályozná a saját népét.De mint látjuk ez már neki is problémás.Ha saját vezetőik nem tudják kézbentartani a dolgokat akkor ki?
jandera9
@piros-fehér: szerintem inkább a vajda embereit eresszék rá a cigánysorra, mint 2-4 járőrt....
reallatas
Már nem egyszer kétszer kifejtettem, a cigányság mentalitásából adódóan, őket megfelelően kordába tartani az úgymond, ne tedd dá-dá lesz, vagy könyörgéssel, szép szóval, nem lehet. Tehát egyértelműen szükség van némi hatékonyabb eszközökre. Ha valaki ezt tudja az pontosan a vajda. S, hogy a saját védelmükre esetenként hazugságra hajlamosan, netán ott sem volt, de te is láttad politikára, roppant rutinnal tudnak reagállni. /hamistanúk/ Tessék inkább támogatni a vajdát, mint pálcát törni holmi esetlegsen indokolatlan ellenérvekkel szemben, aminek az igazságtartalma erősen megkérdőjelezhető. A cigány vezetők ott fent is tisztába vannak mindezzel, csak mindíg űberel az önös érdek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.