Gázpisztollyal lőtt támadójára Kolumbán György Esztergom fideszes önkormányzati képviselője - ezt maga a képviselő erősítette meg. Előzőleg szemtanúk számoltak be arról, hogy egy esti verekedésben a képviselő használta gázfegyverét.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Dr. Kolumbán 65 éves egykori ügyvéd, esztergomi képviselő testületének tagja. A Fidesz színeiben került a testületbe a legutóbbi önkormányzati választásokon.
A helyzetet rontja még, hogy jelenleg a volt Szent Isván Gimnáziumból alakított "Kurnász " Gimnázium képesítés nélküli (!) "frissen kinevezett" filozófia tanítója!!:-((((

Az iWiW-en 2006-óta regisztrált tag, helyi témájú topikokon tett írásait csak erős idegzetűeknek ajánlott megnézni!!
iwiw.hu/pages/forum/topic.jsp?messageID=24502679#message24502679
furfang
És mi a csodát akart a támadó? Mi baja volt vele, ha az elé tartott lapot olvasni kezdte? Meg volt buggyanva? Rettenetesen sok az agresszív ember. Ennek szigorúbb büntetéssel elejét kellene venni. Ma már üt bárki, aki gondol egyet. A napokban a buszon is.
marlin
Ha már így rákérdeztél!! :-))) Ez a doktor tényleg a Fidesz szégyene!!

"Információink szerint szerelemféltés állhatott annak a vitának a hátterében, amelyre két gázpisztoly-lövéssel tett pontot a Szent István Gimnázium kezdő társadalomismeret tanára........
....A vita a Széchenyi téren tartott Hídünnepen robbant ki a két fél között. Ez már a második olyan, a főtéren tartott rendezvény amely botrányos véget ér. A közelmúltban az Esélyegyenlőségi fesztivál ért véget verekedéssel.
Dr. Kolumbán volt amúgy az a képviselő, aki felvetette egy testületi ülésen, hogy a Városőrség tagjainak fegyvert kellene adni. Felvetődhet persze a kérdés: a rendőrség, a polgárőrség és a városőrség mellett egy képviselő miért hord magával gázfegyvert? Nem érzi biztonságban magát a város főterén?
Továbbá kérdés lehet az is, hogy egy, önmagát keresztény-konzervatív képviselőnek beállító ember valóban fegyverrel tud csak véget vetni egy tettlegességbe hajló vitának?
A társadalomismeret órán rosszul felelők is hasonló retorziókra számíthatnak? Eme kérdést csak azért tettem fel, mert a Magyar Nemzet is megírta az illegális rámpabontás ügyében: dr. Kolumbán megfenyegette a Bástya áruház tulajdonosának férjét."

(Bejó)

"a tanúk állítása szerint DRKGY pisztolylövést imitálva, a kezével rámutatott a férjre és ezt kiabálta neki: "Mostantól kezdve lővünk!"
Szép kilátások a "jövőre!! :-(((
kukubenkó
Lövészetben újra felvirágzik a magyar sport; hiszen ebből már sportot üznek egyesek!
bosszants
Jé, furfangos barátunk előkergült :)
musicnummer1
Tökönrugták...( biztos volt elözménye) és utána az engedéllyel tartott gázpisztollyal lött...
Mivel mentelmi joga van, éles löszerrel is végezhetett volna...nem fideszes volt ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.