Salgótarjánban az önkormányzat bérel buszt a résztvevőknek a szombati, fideszes politikusok által a 2010-es költségvetés ellen szervezett tüntetésre, míg a XVI. kerületben az elbocsátásokat teszik függővé a részvételtől - hangzott el a szocialisták szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Most ezeket a Fidesz elleni rágalmakat ell kell hinni?Ez komoly?Szerintem már megkezdödött a választási /lejáratási/ kampány!
Csubaka
qrva jó!!!!
Csökkenteni kell az közalkalmazotti létszámot. Létszám stop, a megüresedő helyeket nem lehet betölteni (kivév azt a 200-at amelyet a kormány roma származásuaknak tart fenn, ami persze nem diszkrimináció,hanem kisebbségi politika) önkormányzati támogatások durva megvágása.
Nyilván leszenek (ilyen előzmények után kelle, hogy legyenek)elbocsátások, hiszen a jóval kevesebb pénzből ugyan annyi embert nem lehet fizetni.
De van megoldás! Ha tiltakozni mernek a szankciók miatt akkor azok nyakába kell varrni a felelősséget akik a leghangosabb ellenzői ennek!
Attól tartok, hogy most az MSZP nagyon nagyon elvágta maga alatt a fát!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.