A Fidesz szerint Lendvai Ildikónak akkor lesz bármilyen jogalapja "nácizni", ha kizárja pártjából Pásztor Tibort, aki blogjában "díszzsidókról" írogatott, vagy éppen Gyurcsány Ferencet, aki minden nap egy olyan villából indul pénzt osztogatni az MSZP-s holdudvarnak, amelyet kétszeresen, előbb a nyilasok, aztán a kommunisták koboztak el zsidó tulajdonosától.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1951
De igen van!! A nácik csináltak ilyen embertelen népirtást, mint amilyen most Lendvai vezérletével,Kiss Péter seggnyalásával,Gyurcsány Ferenc háttérsegítségével és Draskovics jogi hozzá nem értésével zajlik jelenleg Magyarországon.9,5 millió ember tudatos kizsigerelése folyik anyagilag és erkölcsileg egyaránt!
pacsirta
1951, elmondtad helyettem, amit akartam mondani. Egyetértek veled.
orogordog
Szerencsére mi Magyarok vagyunk, nem nácik és nem zsidók.
Beteg emberek akik ilyennel támadják egymást a hatalomér, amit már rég elbuktak. Csak a demokrácia a nincs jelen Magyarországon.
ballago987
Fidesznél már megint begözölt valakinek az agya és maga helyett mást lát.Az MSZP nem vitte kátyuba az országot,igaz voltak szerencsétlen lépései is.A legnagyobb baj és pofátlanság ott van amikor az ordit legjobban és folyamatosan aki mindenbe beleronditott,aki mindenbe belegáncsolt aki országon belül éskivül hazudott,lejáratot,és folyamatosan kárt okozott.Hiába adta az orvos a gyogyszert a betegnek ha a sunyi méreggeletette a beteget.Igy ne csodálkozzunk,hogy nem volt megfelelö a gyogyulás.Azonkivül annak ne járjon a szája aki pofátlanul elorozta,meglopta az ország vagyonát,és amilliokat ugy herdálta a podiumra ülöknek mint gazdasszony a kukoricát a tyukjainak.Ilyenkor a vádaskodo csak sunyi tekintetet és vigyort vet az ország népére és tovább sulykolja hazugságait
szabosa
@ballago987: :)))) pontosan! a két zsidó párt mszp - szdsz és azok gazdái mert ezek csak végrehajtók de már nem sokáig!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.