Az MDF megfontolja a koalíciót a Fidesszel

Forrás: mon.hu
Feltöltő: Gabbby
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sakter
@vukkocska: Ige igen sok "jót" tett nekünk az mdf
Pl: Ők nem kérték a kommunisták által felvett hitelek törlését, ők voltak akik a volt kommunistákat átmentették a hatalomba, ők voltak akik a kommunista alkotmányt folytonossá tették. ők................
Megérettek arra hogy egy jó kis hazaárulási per vádlottai legyenek.
szaboria
@vukkocska: Sakter irja jól . Kivolt hatalmon 1990.-1994 ben, na akkor figyelj.1992-ben felszámolták a cégemet, pest nográd megyében nagy gyárak voltak a cégemnek, amikor úgy döntöttek nem kellenek ezeknek egyben lenni.Fel aprózták és láss csodát az igazgató mivel nem volt egy pártnak sem tagja pároslábbal kirugták a 4 helyettese viszont akik pártok tagjai volt egy-egy KFT.kaptak.Tehát ki is kezdte el magyar országon az ugynevezett privatizációt? Az MDF. Az is igaz akkor még nem Dávid Ibolya volt az elnökük.
marlin
A "kalapos hölgy" kicsit későn józanodott ki, majd azután, hogy az MDF megélhetési képviselői "átálltak" nekik már nem kell szövetséget kötni senkivel!!
Csubaka
Már bocsánat, de kérdezte valaki egyáltalán az MDF-et?
Miért nem az MSZP-vel akarnak szövetkezni, hiszen a parlamentben azok éppen most húzták ki a szarból Dávid anyát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.