Feljelentést tett a megyei főügyészségen kedden egy zalabéri fiatalember, akit - állítása szerint - hétfőn délután a megyeszékhelyről Zalabérbe tartó buszról leszállított, majd bántalmazott két civil ruhás rendőr.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szöszmösz
Nagyon jó! Hergeljék még a népet, uszítsák egymás ellen-a figyelem így elterelődik!
kiscserkész
Na, végre rájöttek a rendőrök hogy mi a dolguk. Én meg azt tudnám pofán verni, aki elrendelte a nyomozást. Akár kik tették jól csinálták. Hozzákel szokni az ilyen cigányoknak ez vár ara aki nem akar beilleszkedni a többségi társadalomba.
marlin
Ha én jegy nélkül "utazgatnák", engem még fel is jelentenének!! A rendőrök is kezdik kapisgálni, hogy a jegyző vagy nem is szab ki büntetést a cigányokra, vagy úgysem tudja behajtani!!
Reménykedjünk, hogy az a néhány "makarenkói pofon" elérte a célját!!
Csubaka
Én a rendőröket megkérném, hogy az apát is lássák el hasonló jó tanácsokkal annak vonatkozásában, hogy a buszon miért nem szabad lökődni, majd pofán vágni másokat. Esetleg elvihetnék helyszínelni oda, ahol a fiúnak elmagyarázták az elvárásokat és bemutatni a fiával szemben alkalmazott oktatási eljárásokat.
A hülye!!! Ha a rendőrök találnak (már pedig miért ne) legalább egy szemtanút a buszon ülők között, valszeg a srác rácsot polírozhatja egy darabig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.