"Alávaló, embertelen politikát folytat a Fidesz. És ezt Magyarország tűri… Ugye emlékeztek? Hezitálás nélkül gyilkost kiáltott a Fidesz vezérkar és propaganda, amikor az egészségügyi reform indításának heteiben egy mentőben meghalt egy beteg. "

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@gcsabi: feherenfeketen.blog.hu/2009/11/09/meg_mindig_az_a_franya_virus

Ezt meg most találtam!!

"Egy közvélemény-kutatás szerint a lakosság egy része - jobboldali pártállásához hűen – azt nyilatkozta, nem oltatná be magát a vakcinával. Azaz ők inkább felvállalnák a járvány terjedését? Felvállalnák az esetleges halálos kimenetelű szövődményeket? Ez már talán a hülyeség netovábbja... Hülyeség ellen pedig – mint tudjuk – nincs orvosság! Amíg azt megtalálják a kutatók, addig meg kéne elégedni az új influenza elleni vakcinával.
Valahol a sávban a tv-ben azt írta valaki, akivel nem értek egyet, hogy legalább kevesebben fognak szavazni tavasszal a Fideszre."

Influenzaháború margójára.

"Orbán Viktor a Fidesz elnöke beoltatja magát H1N1 ellen. Igaz, hogy megvárta, míg kihírdették a járványt Magyarországon, míg a WHO (Nemzetközi Egészségügyi Szervezet) a magyar vakcinát a legjobbak közé sorolta, míg az MSZP egész vezérkara beoltatta magát (és sajnos, a várva várt mellékhatások elmaradtak), míg a fidesz kommunikációja lehúzott egy-két lóbőrt a kormányról, a vakcináról, míg óvodákat és iskolákat zártak be a járvány miatt."

"Szóval, eljutottunk ide is. Vége az influenza háborúnak!!!! ÉLJEN a BÉKE és a vírus is, hiszen kerek 3 héttel hátráltatta a fideszes elkerülő hadművelet az emberek oltását. Vagyis ma már védettek lehetnének azok a pedagógusok, diákok, óvodások, akik most otthon rostokolnak."

Remélem, a szülők és a gyerekek is megköszönik VIKTOR bácsinak, a nyári 40 fokban a pótórákat és pótnapokat!! :-((
furfang
@marlin: Már ne is haragudj, de micsoda dolog valakiket zsarolni azzal, hogy mert valamelyik párt vezetője, vagy tagja, akkor be kell oltatni magát, mert máskülönben " feketeseggű". Ez már megint olyan erőszakos undok szoci tempó. Hagyjatok már békét egy szabad országban szabad embereknek, hogy ha meg akar halni influenzában had haljon meg és kész. Még jó, hogy nem teszik kötelezővé. Hol itt a szabadság? Örvendezzetek, hogy a ti szocialistáitok ilyen emelkedettek és mind beoltatja magát. ( hiszem ha látom,de egyébként sem érdekel ki mit csinál) Megérdemlik, hogy beszavazzátok újra őket, ha már ilyen jóságosak, és körültekintők, és úgy vigyáznak az emberek egészségére.
furfang
Ui. A pénztárcánkra is vigyázhattak volna legalább ennyire, és lopás ellen is beoltathatnák magukat.
csikknorisz
Csak a szokasos sardobalas, ami kampany idejen mindig intenzivebbe valik.
Lajos10
Hát nem is tudom de lehet hogy ha össze számolnánk hogy hány ember fagyott meg menyien lettek öngyilkosok .Mert tönkre mentek És hányan vannak mondva csinált politika okok miatt börtönbe .Lehet hogy Kádár egy angyal volt?Legalábbis
ezekhez képest.?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.