A Tv-torony a dél-dunántúli régió turistalátványossága. Minden útikönyvben ajánlott annak, aki a megyeszékhely és környékének panorámájára kíváncsi, hiszen a körkilátóból messzire el lehet látni szép időben.

Forrás: bama.hu
Feltöltő: Tcat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tcat
Múltkor én is néztem a szétgraffitizett falat. Qrvaanyjukat.

Egyébként tényleg nem ártana folytatni a terület felújítását. 2007 nyarán elkezdődött az iszonyat lepukkant ( picasaweb.google.hu/mezeybela/PecsiTVTorony# ) egykori Misina Étterem felújítása, átépítése, akkor tegyék már rendbe a környékét is. Mondjuk úgy átlagosan kb. 0 forgalma lehet annak a két étteremnek ami ott létesült, pénzügyileg gyanús, gyanús... :) Mondjuk az Antennásoknak van hol kajálni :)

Ami a hírben az első fotón látszik, az a halom farönk... Na az legalább egy éve oda van cseszve és hozzá se nyúltak. Röhej. A padokat rendbe kéne rakni, ahogy kissé az utat ez is igaz.

Ja, december elején voltam fent és a jelenleg parkolónak használt régi buszfordulóban kint a rendőrség figyelmeztetése, hogy midnennaposak az autófeltörések. Gondolom néhány tetü arra utazik, hogy arrafelé a madár se jár, nyugodtan dolgozhatnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.