Kihallgatásán beismerő vallomást tett az a 21 éves fiatalember, akit 16 éves volt barátnőjének meggyilkolásával gyanúsítanak. A fiatalember egy interneten rendelt muzeális pisztollyal lőtte először hátba, majd fejbe a lányt, akivel hónapokkal ezelőtt szakított – értesült a HavariaPress.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@inkvi: Majd elszarakodnak ezzel is evekig. Bar meg eloszor azzal fog elszorakozni a birosag, hogy egyaltalan orizetbe vegyek e, vagy nem.
1951
Nem lesz a bíróságnak más választása, nyilván előzetes letartóztatását elrendeli,IMEI vizsgálat,majd a tényleges életfogytiglani kihirdetése és letöltése fog következni.hiszen előre megfontolt ,aljas indokból elkövetett emberölés minősített esete áll fenn sajnos !!
bigyibogyo
@inkvi: azert irjak ugy mert a buntetesi tetel -tol -ig terjed. es a teteje az eletfogytiglan. ezert akar eletfogytiglan is lehet.

@csikknorisz: ha evekig tarta a targyalasm es evekig elozetesben lesz, az telleg buntetes. amugy par ora alatt orizetbe vetek. olvasd el a cikkeket, akkor kevesebbet kell feltetelezned.
csikknorisz
@bigyibogyo: Az orizetbe vetelrol meg a birosag is le fog futni egy plusz kort. A rendorok csak 72 orara vehetik orizetbe. Ezert irtam.
inkvi
@bigyibogyo: Szerinted, ha a hír igaz, akkor milyen döntést kell hozni?
inkvi
Védjük csak a csavargókat és szolgáltassuk ki az ártatlanokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.