Nyugdíjazását kérte Schiffer Péter, a PSZÁF főigazgató-helyettese. A köztisztviselők jogállásáról szóló törvény rendelkezése szerint Schiffert 8 hónapos felmentési idő illeti meg, de ezen kívül 6 havi átlagkeresetének megfelelő jutalomban is részesül...

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
Sok okos ember van! Hál' Istennek! Vegyétek már elő az akkori jogszabályt, hogy egy (fő)osztályvezetői vállalati funkcióhoz párt iskola és párttagság volt az előírás! Ha elő akartak léptetni, mert rátermett voltál, akkor beléptettek (persze csak, akkor tudtak, ha a munkás, paraszt contra értelmiségi arány a helyén volt). Két út volt:
1. Belépni és haladsz a ranglétrán;
2. Elmenni másik munkahelyre és egy helyben toporogni.
Ki-ki eldönthette, mit tesz!
Ennyi a történelmi tény, a többi csak mese és anekdota!
csutak
@inkvi: Egyetértünk, lévén utolsó mondatom:
"NEM VOLT kötelező sosem KISZ tagnak lenni, csak "érdemes" volt belépni, ha valaki feljebb akart lépni."
inkvi
@csutak: Mint láthatod én nem névre szólóan írtam! A KISZ tagság nem volt követelmény. de a KISZ nem is ideológiai agymosásról szólt a hétköznapi emberek szintjén. Engem 1957-ben beléptettek még ált. isk. koromban, amikor megalakult a KISZ. Kellett a nagy létszámot produkálni. 30 évig voltam KISZ tag, akkor kirúgtak. Tulképpen semmi előnyét nem élveztem azon kívül, hogy a társasági kapcsolatokat elsajátíthattam és kirándulhattam, kulturálódhattam! Csendesen megjegyezve: nagyobb kultúra volt, mint a Benkő, Győzike és társai!
csutak
@inkvi: Az a gond a mai világgal, hogy amennyiben az ember felvállalja magát megkövezik!
Én akkor jól éreztem magam, mert volt munkám, egészségem, születtek gyermekeim.
A politika nem nagyon érdekelt.
Vagy másként fogalmazva:
Akkor nem pofázhattam de zabálhattam, ma pofázhatok, de zabálhatok?
inkvi
@csutak: Fiatal voltál! Ennyi! Senki nem bántott engem sem. Pofázhattam is. Csak egy nagy baj volt: a "káder lap"! Ha a szüleidet fekete listára tették jogtalanul és előítéletesen, akkor szívtál rendesen! És ezeket a következményeket, mint a keresztet cipelhetted!
Remélem ebben egyetértünk!!!!!!!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.