Fiatal rablókat fogtak el a rendőrök Budapesten, a hétvégén. A legfiatalabb elfogott fiú 15 éves. Ő és társa késsel fenyegetőzve rabolt az utcán. Egy másik, 19 éves fiú egy idős asszonyt vert meg, hogy az értékeihez jusson. A rendőrök mindannyiukat elfogták.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@1951: A rendorseg hiaba hatekony, ha a birosag es a buntetes-vegrehajtas nem az.
luciferi
@csikknorisz:így igaz. Nyominger cimborám mondja: hiába fogjuk el, ha másnap kiengedik.:((((((
mandiner
@kevijeni: Á llítólag azért mert nincs hely a börtönökben..drazsé meg bezáratott párat..gondolta így nekik sem marad hely!
luciferi
@mandiner: .el fogsz csodálkozni, de nem! Nem ezért! Hanem az ügyész urak kényén-kedvén múlik az egész. Sanos inkább a kedvén. Hiába viszik be a zsaruk az elkövetőket, és a bizonyítékokat tálcán, térden állva, ha az ügyész másnap asszongya: na, mennyen jóember, majd védekezzen szabadlábon, oszt majd lesz valami. Nagyon sok rendőr kezdi ezt rohadtul unni, és ezért találkozhatsz időnként flegma, unottnak tűnő rendőrrel. Én a helyükben már elbeszélgettem volna 1-2 ügyésszel, tanúk nélkül........
bombi02
@csikknorisz: Híjnye! Ugyanezt akartam válaszolni.
@kevijeni: Így igaz, még meg is simogatják buksi fejüket. Addig amíg az ügyészek a bűnözók mellett állnak, addig nem lesz rendközeli állapot sem.

Komolyan, ha rendőr lennék meggondolnám az intézkedést. Minek fölösleges életveszélynek kitenni magukat vagy a testi épségüket veszélyeztetni? Simogatásra maguk is bemennek a bűnözők az ügyészségre, ha arra van igényük, azután hazamennek vigyorogva.
inkvi
A büntető-jogi alap, ami nem állja meg a helyét! Késsel nem garázdálkodni lehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.