Szegeden bujkált a BKV volt informatikai igazgatója, akit a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) nyomozói és az RRI "Sólyom" bevetési alosztálya szerdán fogott el - tájékoztatott a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság. F. Zs. közel két hónapja volt szökésben.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@svarga53: Állításodért perbe foghatnak!
Légyszíves mellőzni itt a nyílt vádaskodást, nem szeretném ha miattad beperelnék a Propellert.

Nem mellesleg: Botka ténykedése NEM csak a szegedi Kárász utca felújításában nyilvánult meg. De felesleges lenne a fanyalgókat tényekkel szembesíteni, azt is letagadnák:(
safi
@svarga53: Én szeretem az összeesküvés-elméleteket, de ez nekem is sok, honnan tudod, hogy semmilyen kötődése nincs Szegeden, vannak baráti és családi kötődések, nemcsak pártbéli. De ha semmi, ahogy Te is írod a határ-közelség és a nagyváros akkor sem rossz választás.
szaboria
@svarga53: A déli hiradóban bemondták több nagy városban bujkált szerintem a gyereke beiratása a bölcsödébe buktatta le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.