A Jobbik javított, az MSZP stagnál, a többi párt mélyen a küszöb alatt a Szonda Ipsosnál.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Még két hónap a választásokig, addig sok víz lefolyik a Dunán, a közvéleménykutatók számai pedig napról napra változhatnak.
Az adatokat nehezen lehet még tájékoztató jellegűeknek is nevezni.
ureginyul
többség dönt, mint tudjuk a demokráciában, és ha a többség a választó rétegben a nyugdíjas, akkor mindent a nyugdíjnak kell alárendelni. De mivel a nyugdíj nem gazdaságélénkítő, majd lesz meglepetés, amikor a görögökhöz hasonlóan az itthoni nyugdíjrendszer is bedől.
csutak
@ureginyul: Egy földön élünk?
Ott a nyögdíj miatt lenne probléma?
csikknorisz
@Január: Igaz. En nem is ertem, miert foglalkozik ezzel minden media. Az ilyen adatoknak semmi kozuk nincs a valosaghoz. Kb. annyi, mint a teves nezettsegvizsgaloknak. Megis szentirasnak tekintik.
1951
A választásokat kell megnyerni,nem média és közvélemény kutatások csalfa eredményeit! Ehhez viszont úgy vélem legalább 4.5 millió választópolgár szükségeltetik, akik 2010 április 11-én és 2010. április 25-én döntik el végleg,hogy milyen irányba menjen ez az ország,melynek lakosságát az elmúlt 78 év alatt rendesen padlóra tette a regnáló kormányzat! Vajon miért?!
1951
Viszont az is jó lenne végre,ha szakítanánk azzal a hagyománnyal,hogy nyugdíjasok határozzák meg, hogy aktív dolgozók és családjaik megtudna-e majd élni vagy sem.Annál is inkább jogos igény ez, mert nyugdíjasainknak már tét nélküli minden döntésük, nem illik visszaélni a 3 milliós létszámmal!Erre már a politika is rájöhetett volna már régen,már ami a tét nélküliséget illeti, de mindenki "megszívja" a döntéseket! Jó reggelt Magyarország,ébredj fel polgár!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.