Elrendelte a Mexikói-öböl partján fekvő New Orleans kiürítését szombaton a város polgármestere, Ray Nagin a Gustav hurrikán közeledte miatt.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bestia
Mit akarsz eladni, ha nincs semmid, mert mindent lerombolt a természet??? Hülyeség ottmaradni egy értéktelen telek miatt.
De akikről én beszéltem Kaliforniában laktak a tengerparton, a kilátogató kormányzó Terminátor volt és egyáltalán nem tűntek szegényeknek, ja és ebben az esetben még telekről sem beszélhetünk, mert az sem maradt (használható).
Szóval, ha a semmiről indulok, tuti nem ugyanott kezdek, ez csak ostoba nyakasság, ahogyan ez a filmben is egyértelmű volt. De nem kell ehhez film, csak józan paraszti ész.
zsolti
Pedig állítólag pont az USA az, ahol az emberek sokkal könnyebben mozognak, mennek egyik államból a másikba, ahogy éppen a karrierjük kívánja. Itthon ez valóban igaz, hogy generációk laknak ugyanabban a faluban, talán még házban/telken is.
Koronix
ezek alapján az ott élő több millió (?) ember mind rosszul gondolkodik és csak értelmetlenül '"nyakas". mi pedig itt tudjuk a tutit? de nem csak ott megy ez így, hanem szerte a világon élnek így emberek százmilliói kitéve magukat mindenféle természeti csapásnak vagy lehetőségének. naakkormostmivan?
bestia
Ezen értetlenkedtek a film készítői is, meg Schwarzenegger is meg úgy mindenki...
bestia
Ja és költöznek is el onnan, nem marad ott mindenki.
kiwi
igen, lehet ezt családdal, meg az "élet munkájával" magyarázni, de mindenki előtt ott a lehetőség, hogy fogja az egész pereputtyát, és arrébb vándoroljon pár száz kilométerrel. az élete munkáját pedig csak akkor élvezheti, ha él. :) ezért érdemesebb máshol elvégezni.

lehet vitakozni, de én lustaságnak és rugalmatlanságnak nevezném ezt a fajta helyhez ragaszkodást

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.